Υπάρχουν ακόμη τέτοιοι εργοδότες????

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Υπάρχουν ακόμη τέτοιοι εργοδότες????

Δημοσίευσηαπό paris-kalamata » Τρί Ιαν 01, 2013 12:50 pm

o καρελιας ειναι απο καλαματα και εχει το εργοστασιο μπαινοντας στην πολη.λοιπον οπως ακριβως τα λετε ειναι τα πραγματα και απο προσωπικη εμπειρια επειδη ειχα συγγενεις μου που δουλευαν παλιοτερα στην εταιρεια αυτη και πολλους φιλους τωρα που δουλευουν εκει εχω να πω οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα στο θεμα και τον τροπο λειτουργιας.δηλαδη εφαρμοζουν καποιους κανονισμους σαν να ειναι στρατος πραγματικα και δεν ανεχονται παρασπονδιες και προβληματα που μπορει να δημιουργεις ως εργαζομενος.τηρουν αυστηρα το ωραριο απο την αρχη που θα πας,δεν δεχονται να αργησεις,δεν λεμε να υπαρχει λογος αλλα παντα δινεις αναφορα αν συμβει κατι(αν το κανεις πανω απο καποιες φορες σε διωχνουν),επισης δεν μπορεις να καθησεις και να λουφαρεις γιατι σε παρακολουθουν και γενικα εισαι στην τσιτα!επισης δεν εχουν εργαζομενους απο την ιδια οικογενεια για να δινουν δουλεια σε οσα περισσοτερα-διαφορετικα σπιτια γινεται.ΟΜΩΣ....ολα αυτα ειναι ενα τιποτα μπροστα σε αυτα που εχεις ως εργαζομενος.ολα αυτα που προαναφερατε ειναι αληθινα,παιρνουν καθε εβδομαδα γαλα για τα παιδια τους,τσιγαρα για αυτους.επισης πληρωνονται τις υπερωριες τους πολυ καλα,παιρνουν επιδομα σαν δωρο για την προσωπικη τους αποδοση-συμπεριφορα στην εταιρεια καθε τελος του χρονου(εκτος απο αλλα επιδοματα),και δεν τους εχει γινει μειωση περα απο 8ΕΥΡΩ!!!!!!!!!! που τους εκανε απο αυτον τον μηνα!!!!!!!!!ειμουν για καφε με τον κολλητο μου το σαββατο που ειναι οδηγος εκει και μου τα ελεγε.κανουν ολοι τον σταυρο τους και τρωνε πολλες οικογενειες απο εκει.να κλεισω και να μην σας κουραζω,σαν ανθρωποι και σαν οικογενεια ειναι προτυπα πραγματικα,παντα απο αυτα που μου λενε και απο αυτα που βλεπουμε σαν καλαματιανοι και γνωριζουμε για τους συμπατριωτες μας.. ;-)
Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες....!!
Άβαταρ μέλους
paris-kalamata
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: cooper 225-70-15
Suspension: μανουλα
cb: Όχι
Aka: buffon
Name: παρις

Δημοσίευσηαπό grvitara » Πέμ Ιαν 03, 2013 9:10 pm

Ανεξαρτήτου αντικειμένου εργασιών μια επιχείρηση μπορεί να κάνει τους εργαζομένους της να χαίρονται που εργάζονται για εκείνη ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Δυστυχώς όμως η πλειονότητα των Ελλήνων επιχειρηματιών έχει διαλέξει διαφορετικό δρόμο, αυτόν της εξαθλίωσης του εργαζομένου του και της συνεχής μείωσής του μισθολογικά αλλά και ψυχολογικά. Και για μένα το τελευταίο είναι το χειρότερο, ένας εργαζόμενος με κακή ψυχολογία και κάτω από συνεχή εξουθενωτική πίεση και γκρίνια δεν πρόκειται να αποδώσει που να χτυπιέστε κάτω και μακροπρόθεσμα θα έχετε μεγαλύτερη ζημία απ'ότι κέρδος. Γι αυτό κύριοι "γραβατάκιδες" όπως συνήθως αποκαλώ τους επιχειρηματίες και λοιπούς managers ανοίξτε τα στραβά σας και σκύψτε πάνω από τους υπαλλήλους σας (η αμοιβή δεν είναι πάντα υλική) γιατί έτσι μόνο οι ισολογισμοί θα γίνουν θετικοί και το καράβι δεν θα βουλιάξει!Σταματήστε να βλέπετε το προσωπικό σας μόνο σαν μια λίστα με αριθμούς! :tsoukalas:
Άβαταρ μέλους
grvitara
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Michelin A/T
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Μαμα
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O...μή με διακόπτετε!!!
Name: Aργύρης

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Πέμ Ιαν 03, 2013 9:27 pm

καταρχας μπραβο στην εταιρια,το χα διαβασει και γω αλλα δεν μπορω ακομα να το πιστεψω :lol: :lol: :lol: εγω λεω παντα οτι,ο φθηνος υπαληλος ειναι ο καλος υπαληλος και για να εχεις τετοιους πρεπει να τους εχεις αμοιβομενους σωστα,ξερω οτι ολοι μας με την κριση εχουμε περασει απο την δαμοκλειω σπαθη,οι περικοπες ηταν κατι παραπανω απο τσουχτερες σε πολλους και απο εταιριες που συνεχιζουν να δουλευουν καλα ακομα και σημερα,γι αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση τα μπονους που δινει στους εργαζομενους τις,οκ καπνοβιομηχανια θα μου πεις εις βαρος της υγειας μας,αλλα δεν σε βαζει με το ζορι να αγορασεις,οπως και οτι δεν ειναι το μοναδικο πραγμα που μας κανει κακο και εθιζει,βλεπε ποτο,οπως και να χει μπραβο τους
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
cb: Όχι
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Κυρ Ιαν 06, 2013 3:20 pm

Πάντως εγώ από την Παρασκευή άρχισα να παίρνω καπνό Καρέλια light.... καμία διαφορά από τον Οld Holborn που έπαιρνα 8) Στηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις :grin:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Ιαν 06, 2013 4:20 pm

Ξεκίνησα καπνό του Καρέλια τον βαρύ, τον βρίσκω υπέροχο.
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες