4ΤΡΟΧΟΙ, το τελος??

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: 4ΤΡΟΧΟΙ, το τελος??

Δημοσίευσηαπό MKB » Κυρ Νοέμ 11, 2012 11:42 am

Πράγματι πολύ δυνατό το ΣΟΚ,με το περιοδικό αυτό μεγαλώσαμε και μάθαμε πάρα πολλά και για την οδήγηση αλλά και για τα αυτοκίνητα. :shock: :( Κάθε μέρα και μιά απώλεια,να δούμε αν κάπου θα τελειώσει αυτό. :(
Φιλικά Γιωργος.
Άβαταρ μέλους
MKB
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: 225 75 16
cb: Ναι
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Κυρ Νοέμ 11, 2012 12:14 pm

μακάρι η ιστορία αυτή να λάβει ένα αίσιο τέλος και να πάνε όλα καλά... :( :(
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Ιαν 18, 2013 12:50 pm

Ακόμη, τίποτε δυστυχως δεν έχει ξκαθαρίσει με το θέμα των 4 τροχών, ο χώρος όμως πλήτεται συνεχώς, όπως διαβάζω στην σχετική δημοσίευση της ZOUGLA.GR..........

Power Magazine_teuxoi.jpg
Power Magazine_teuxoi.jpg (168.76 KiB) 2464 προβολές

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Ο κλάδος του αυτοκινήτου περνά δύσκολες στιγμές, τα καταστήματα βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο και χιλιάδες εργαζόμενους μένουν χωρίς δουλειά. Μεγάλο... μανίκι τραβά και ο εκδοτικός χώρος και μάλιστα ο ειδικός Τύπος. Αυτή τη στιγμή πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ακόμα και το ιστορικό περιοδικό «4 Τροχοί» εξαιτίας της εμπλοκής του Ομίλου Λυμπέρη στο μετοχικό σχήμα. Για όσους μάλιστα γνωρίζουν, οι επόμενες εβδομάδες είναι πάρα πολύ κρίσιμες για την βιωσιμότητα του εντύπου με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Σύλληψη για χρέη…
Με τα προβλήματα στο χώρο να υπάρχουν κατά δεκάδες ήρθε και έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι ο εκδότης Κώστας Παπατριανταφύλλου συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 153.000 ευρώ περίπου. Σαν βόμβα, γι’ αυτούς που τον γνώριζαν επιφανειακά μιας και οι γνώστες ήξεραν τα τεράστια οικονομικά θέματα που είχε τα τελευταία χρόνια και που τον είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Η ιστορία του Παπατριανταφύλλου
Ποιος είναι όμως ο εκδότης Κώστας Παπατριανταφύλλου; Ξεκίνησε πριν από 20 περίπου χρόνια έχοντας το κατάστημα «Power chips» στην Κηφισιά όπου ασχολείτο με βελτιώσεις αυτοκινήτων. Τα πράγματα όμως άλλαξαν σημαντικά όταν 6 περίπου χρόνια αργότερα αποφάσισε να εκδώσει το
Το πρώτο περιοδικό βελτιώσεων πρώτο περιοδικό βελτιώσεων. Με το καλημέρα, το «Power Techniques», άλλαξε το χάρτη στον εκδοτικό χώρο αφού οι δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις δημιούργησαν μία νέα αγορά προκαλώντας αμόκ στους λάτρεις των βελτιωμένων οχημάτων! Πολύ σύντομα άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και άλλα τέτοια περιοδικά ενώ ο ίδιος βλέποντας ότι υπάρχει άνθηση ξεκίνησε να εκδίδει το ένα περιοδικό μετά το άλλο αλλά και να αγοράζει γνωστά έντυπα. Power Techniques, Max Power, CAR, EVO, Power Bikes, Nautica, XL κ.ά. ήταν μερικοί από τους τίτλους που του απέφεραν τεράστια έσοδα. Φυσικό επακόλουθο να ξεκινήσει και άλλη ζωή, με πολυτελή αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σπίτι εκατομμυρίων ευρώ και γενικότερα μία ζωή μέσα στη χλιδή, όπως άλλωστε άφηνε να φαίνεται και γνώριζαν άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον.

Η πτώση και τα χρέη…
Τα δεδομένα όμως άρχισαν να αλλάζουν το 2009 οπότε και η αγορά αυτοκινήτου παρουσίαζε προβλήματα. Ο ίδιος άρχισε να ρίχνει φέσια σε πολλούς προμηθευτές (κυρίως από την διοργάνωση της έκθεση Athens Tuning Show την οποία διοργάνωνε), ενώ άρχισε και να καθυστερεί τις πληρωμές των υπαλλήλων της εταιρείας ή να τους δίνει χρήματα έναντι. Οι τελευταίοι έφτασαν στο σημείο να κάνουν επίσχεση εργασίας τον Φεβρουάριο του 2011, ενώ οι διάφορες δημοσιογραφικές ενώσεις ασχολήθηκαν ουκ ολίγες φορές μαζί του. Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων και βρισκόμενος στα… μαχαίρια μαζί τους άρχισε να μεταφέρει τις εταιρίες που είχε, σε όνομα θείου του στην Γερμανία ηλικίας άνω των 75 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική δικαιοσύνη. Τη χρονιά εκείνη και ενώ ήταν σε κόντρα με τους υπαλλήλους του προσπαθώντας να διατηρήσει τους τίτλους των περιοδικών προχώρησε και στην έκδοση του περιοδικού «Intelligent Life».

Η συνέχεια είναι γνωστή, οπότε και πριν από δύο ημέρες συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 153.000 ευρώ. Ωστόσο, πουθενά δεν αναφέρονται τα χρέη σε τρίτους και φυσικά σε υπαλλήλους του οι οποίοι συνεχίζουν να περιμένουν και φυσικά να περνούν το δικό τους Γολγοθά.

Να σημειώσουμε, ότι πολλοί τον γνώριζαν και με το παρατσούκλι «Πάπιας» το οποίο τον ακολουθεί από την εποχή που είχε να κάνει με τις βελτιώσεις αυτοκινήτων. Καθόλου τυχαίο μάλιστα το γεγονός, ότι πριν από μερικά χρόνια κάποιοι είχαν δημιουργήσει και blog για τον εκδότη Παπατριανταφύλλου χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι του (http://oxiallopapia.blog.com/), θέλοντας να βγάλουν όλα τα.. άπλυτα του στη φόρα.

Ακόμα και ιστοσελίδα έφτιαξαν - κατα πάσα πιθανότητα οι εργαζόμενοι - με το παρατσούκλι του εκδότη

Το POWER { το σκέτο ;-) } εξ όσων γνωρίζω λόγω του υιού, το βγάζει πλέον μιά ομάδα πρώην εργαζομένων ;-)
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Παρ Ιαν 18, 2013 3:29 pm

Τι άλλο θα μας κάνει και που θα πάει η κατάσταση με αυτή την κρίση.Ημαρτον.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Ιαν 18, 2013 3:50 pm

Πολύ στενάχωρα όλα αυτά...
Αλλά από την άλλη ρε παιδιά δεν είναι μόνο η πτώση πωλήσεων... Γιατί με την ίδια λογική περιοδικά τύπου Top Gear δεν θα έπρεπε να πουλάνε καθόλου μιας και το περιεχόμενό τους αναφέρεται μόνο σε supercars.
Το θέμα με την μείωση των πωλήσεων ξέφυγε κάπου, όταν από 3-4 ευρώ τα πήγαν στα 7-8. Πλέον με το ίντερνετ ο κόσμος μπορεί να διαβάζει ότι θέλει. Μεταξύ μας τα περιοδικά ήταν μόνο για την ώρα της τουαλέτας να έχεις κάτι να χαζεύεις...
Από εκεί και πέρα αν είναι το χε#!@%!@ο να σου πάει 7 ευρώ δεν υπάρχει λόγος αγοράς...
Μακάρι ωστόσο να γίνει κάτι γιατί υπάρχουν πολύ αξιόλογα περιοδικά και άνθρωποι που γράφουν σε αυτά και είναι κρίμα να χαθούν...

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Σάβ Μαρ 16, 2013 3:09 am

Κώστας Καββαθάς: «Αθωώθηκα για τα χρέη»
Ο γνωστός εκδότης συνελήφθη χθες στο σπίτι του

Από το Αυτόφωρο δικάστηκε ο 74χρονος εκδότης Κώστας Καββαθάς ο οποίος συνελήφθη χθες στο Κορωπί για χρέη άνω των 11 εκ. προς στο Δημόσιο

Ο ίδιος δήλωσε σήμερα στο newpost ότι το δικαστήριο αναγνώρισε ότι το χρέος ύψους 11.163.740,59 ευρώ δεν ήταν δικής του ευθύνης:
«Αθωώθηκα πριν από μια ώρα από το δικαστήριο, Με έπιασαν χθες το βράδυ στο Κορωπί στο σπίτι μου. Τα χρέη δεν είναι δικά μου, εγώ στην εταιρεία που τα έχει δημιουργήσει είχα μόνο το όνομά μου, δεν έχω την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης», δήλωσε ο Κώστας Καββαθάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, στις «Τεχνικές Εκδόσεις», που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα («ναυαρχίδα το περιοδικό «4 Τροχοί»), ο Κώστας Καβαθάς και η σύζυγός του διατηρούν ένα ποσοστό μετοχών περί του 33%. Βασικός μέτοχος είναι ο Αντώνης Λυμπέρης.
Πηγή: http://www.lifo.gr

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Σάβ Μαρ 16, 2013 3:37 am

:( :( :( :( :(
Πολύ αξιόλογος δημοσιογράφος, σπόρτσμαν και άνθρωπος ο Κ. Καββαθάς. Του οφείλουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ για την ειδική γνώση που μας έδωσε :!: :clap: :clap: :clap:
Μακάρι να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση :!: :!: :!:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Σάβ Μαρ 16, 2013 8:37 am

Οπως τα γράφει ο Τάκης........... :cry: :cry: :cry:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό bluesportage » Σάβ Μαρ 16, 2013 2:59 pm

πω πω......κριμα παντως να χαθει ενα τετοιο θρυλικο περιοδικο οπως οι 4Τ.θυμαμαι απο πιτσιρικας που το επερνε ο πατερας μου και μετα οταν σταματησε εκεινος,συνεχιζα και το επερνα εγω!Εγω παρα πολλα τευχη,που ουτε γω θυμαμαι ποσα ειναι σε αριθμο!
Second car:2020'Dacia Duster ii,1.5D,4x4+ H&R lift kit +maxxis 764 bighorn 205/80/16
Άβαταρ μέλους
bluesportage
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Maxxis M/T 764 bighorn
Διάσταση ελαστικών: 30/9.5/15
Suspension: +10
Εργάτης: Ναι
Aka: Nikos G.V
Name: Νικος

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Σάβ Μαρ 16, 2013 4:38 pm

bluesportage έγραψε:πω πω......κριμα παντως να χαθει ενα τετοιο θρυλικο περιοδικο οπως οι 4Τ.θυμαμαι απο πιτσιρικας που το επερνε ο πατερας μου και μετα οταν σταματησε εκεινος,συνεχιζα και το επερνα εγω!Εγω παρα πολλα τευχη,που ουτε γω θυμαμαι ποσα ειναι σε αριθμο!

Νίκο εγώ τα έχω όλα τα τεύχη από το πρώτο πρώτο του 1970, μέχρι σήμερα, και κάποια παλιά που μου έλειπαν, τα βρήκα πριν 20 χρόνια στο μοναστηράκι και τα έχω όλα ευλαβικά φυλαγμένα, παρακαταθήκη ίσως για τον γιό μου... :!:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Σάβ Μαρ 16, 2013 5:43 pm

Kalavritara έγραψε:Νίκο εγώ τα έχω όλα τα τεύχη από το πρώτο πρώτο του 1970, μέχρι σήμερα, και κάποια παλιά που μου έλειπαν, τα βρήκα πριν 20 χρόνια στο μοναστηράκι και τα έχω όλα ευλαβικά φυλαγμένα, παρακαταθήκη ίσως για τον γιό μου... :!:

Το ωραίο με αυτό είναι όταν ξεφυλλίζεις παλιά τεύχη και λέει για παράδειγμα για πρωτοποριακά πράγματα που τώρα τα θεωρούμε δεδομένα....

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Μάιος 10, 2013 7:23 am

Τελικά, όπως αντιγράφω απο το in.gr το τέλος ήρθε..... :sad: :sad:

Την προσωρινή αναστολή έκδοσης των περιοδικών 4Τροχοί, Ηχος & Εικόνα, Πτήση, Αuto Bild κ.ά. αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων των Τεχνικών Εκδόσεων, σε μία συνεδρίαση κατά την οποία παραιτήθηκε σχεδόν όλο το διοικητικό συμβούλιο.

Με την απόφαση αυτή επισημοποιείται το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η εκδοτική εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στον ειδικό τύπο, από την ημερομηνία ίδρυσής της το 1970.

Η αδυναμία χρηματοδότησης από τις τράπεζες, η αδυναμία επίσης των βασικών μετόχων να προχωρήσουν σε αύξηση κεφαλαίου και τα ζημιογόνα αποτελέσματα οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση. Το νέο διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη θα αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους εκμετάλλευσης των τίτλων «προς το σκοπό διαφύλαξης της εμπορικής τους αξίας και δημιουργίας εσόδων για την εταιρεία».

Η περαιτέρω εξέταση της πορείας των εργασιών και της συνέχισης λειτουργίας της εταιρείας, καθώς και η λήψη των σχετικών αποφάσεων, θα γίνει κατόπιν εισηγήσεως του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία θα συγκληθεί, εκ νέου, για τον σκοπό αυτό.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Παρ Μάιος 10, 2013 10:04 am

....το μυρίστηκα Νικόλα, καθώς από την 1η Μαϊου πάω κάθε μέρα στο περίπτερο και δεν είχε βγει το τεύχος... :( :( :( :( Ελπίζω να βρουν τα κεφάλαια κίνησης και να ξαναξεκινήσουν :!: (Διαφορετικά ο Κώστας Καββαθάς δεν θα έχει οξυγόνο για να ζει...)
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Μάιος 10, 2013 9:16 pm

Kalavritara έγραψε:από την 1η Μαϊου πάω κάθε μέρα στο περίπτερο και δεν είχε βγει το τεύχος...

Έχεις ακόμα "ψωμί" Τάκη μου βλέπω και μόνο με εσένα χαΐρι δεν γίνεται.... Εγώ έχω να πλησιάσω το περίπτερο 3 χρόνια :whistle:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Σάβ Μάιος 11, 2013 1:19 am

panoshm έγραψε:
Kalavritara έγραψε:από την 1η Μαϊου πάω κάθε μέρα στο περίπτερο και δεν είχε βγει το τεύχος...

Έχεις ακόμα "ψωμί" Τάκη μου βλέπω και μόνο με εσένα χαΐρι δεν γίνεται.... Εγώ έχω να πλησιάσω το περίπτερο 3 χρόνια :whistle:

Πάνο το αίμα νερό δεν γίνεται... :!:
Είμουν παιδάκι 9 χρονών όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου το κίτρινο 1ο τεύχος με την F1 στο εξώφυλλο και για μέρες κοιμόμουνα με αυτό κάτω απ'το μαξιλάρι...Για τους παλιότερους ο Καββαθάς ήταν πηγή ειδικής μόρφωσης, ταξιδευτής ονείρων, οραματιστής, φίλος, εμπνευστής των τέλειων διαδρομών και για μένα ειδικά που είχα την χαρά να αρθρογραφήσω για ένα φεγγάρι κοντά του (στα τέλη του '80), μοναδική χαρά που γνώρισα από κοντά αυτό το μοναδικό Ελεύθερο Πνεύμα :!: :!: :!:

Αν οι εκάστοτε κυβερνώντες θέλανε να κάνουνε σωστά στην δουλειά τους, απλά έφτανε να διαβάζουν το μηνιάτικο "Εν Λευκώ" του ΚΚ, όπου χρόνια πριν προέβλεπε με απίστευτη ακρίβεια τα μελλούμενα αυτού του άμοιρου τόπου :evil: :evil: :evil:

Τα άρθρα του και οι προβλέψεις του για την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Παγκοσμιοποίηση και γενικά για την πορεία αυτού του δύσμοιρου πλανήτη, είναι χρόνια μπροστά απ'οτιδήποτε άλλο γράφεται σε τακτική βάση :!:
Το 2013 οι 4Τ κλείνουν 43 χρόνια τίμιας, τακτικής, εμπεριστατωμένης ειδικής (και όχι μόνο) αρθρογραφίας, με ποιότητα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα καλύτερα έντυπα του "Δυτικού" κόσμου :!:

Αναφορικά δε με τα ψωμιά που ανέφερες, το να δίνει κάποιος το αντίτιμο του 1,5 πακέτου τσιγάρου μιά φορά τον μήνα, προκειμένου να "ξεστραβωθεί" γρήγορα και εύκολα, θεωρώ ότι πολλοί είναι αυτοί που θα μπορούσαν να το διαθέσουν για ένα έντυπο που μπορεί να μείνει για χρόνια σε ένα ράφι και να δείχνει ότι κάποιοι Έλληνες ήταν ικανοί να σκεφτούν και να γράψουν για πράγματα που χιλιάδες άλλοι δεν θα μπορούσαν ούτε να τα ονειρευτούν...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ :!:
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες