ΚΑΚΑΒΟΣ έγραψε:Η πρωτη μου γνωριμία με το αυτοκίνητο ήταν η διαφήμηση στην τηλεόραση: "Off road animal με camera on board"!!!!

Απο εκείνη την στιγμή ξεκίνησε ένας πλατωνικός έρωτας ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από αρκετά χρόνια!Ομως τώρα

!!!!!!
Ομοίως και εγώ

την έβλεπα την διαφήμιση και μου έκανε εντύπωση, αλλά ποτέ δεν τολμούσα να σκεφτώ καν ότι θα μπορούσα να αγόραζα ένα
Η πρώτη γνωριμία ήταν με Vitara φίλου από το Στρατό, που το είχε φέρει Αλεξανδρούπολη και στις 48ωρες αδειούλες πηγαίναμε μικρές εκδρομούλες
Το 2005 μόλις είχα "κουκουλωθεί" και ψάχναμε για ένα μεγάλο αμάξι διότι το παλιό clio που είχα, μόνο για βόλτες για καφέ στη πλατεία μας έβγαζε
Δεν κρύβω ότι έψαχνα κάτι σε BMW

αλλά ένα απόγευμα, με φωνάζει η γυναίκα: "Πάνοοοοο!!!! έλα γρήγορα να δεις!!!!"
Και τι να δώ: την διαφήμιση του Grand Vitara που το έδινε προσφορά με μειωμένη τιμή κατά 6.000€ το Freestyle (χωρίς την κάμερα

) λόγω της έλευσης του καινούργιου (καλοκαίρι 2005 γαρ.....)
Τι να το κάνω το καινούργιο.... λέω, νέο μοντέλο, όλο προβλήματα θα βγάζει και θα τρελαθώ στις ανακλήσεις, ας πάρω το παλιό που είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών με όλα τα προβλήματα που (τυχόν) είχαν παρουσιαστεί, πλέον λυμένα

(και με μόνο 24.000€ ε????? ενώ το νέο θα είχε 30.000 σε full extra όπως το freestyle)
Πήγαμε στην PB στην Πατησίων με την μεζούρα ανά χείρας (είχα γκαράζ με ασανσέρ αυτοκινήτων τότε

).... το βλέπουμε από κοντά, μπαίνουμε μέσα και όταν μου λέει ότι σε μαύρο χρώμα και με τις ζάντες αυτές που είχα ερωτευτεί υπήρχε, βγήκα από το αμάξι και άρχισα να το μετράω στις διαστάσεις

Τρέχοντας πάω σπίτι και μετράω το ασανσέρ..... ΧΩΡΑΓΕ

(με τον 1 καθρέπτη κλειστό βέβαια

). Επέστρεψα τρέχοντας στην PB κρατώντας 300€ για "καπάρο"
Μετά πό 3 μέρες ήταν στα χέρια μου

και δεν υπήρχε άλλο στο "στοκ" του, τελευταία στιγμή το πήρα
ΥΓ: ευτυχώς που έφυγα από Κυψέλη γιατί με εσάς που έμπλεξα εδώ μέσα, δεν χωράω πια στο ασανσέρ λόγω ύψους