Πώς γνωριστήκαμε με τα αμάξια μας??

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Πώς γνωριστήκαμε με τα αμάξια μας??

Δημοσίευσηαπό bill12 » Παρ Οκτ 19, 2012 10:43 am

Από μικρός ( 1981) 3τη δημοτικού ίσως άρχισα να ονειρεύομαι τα τζιπ. Αιτία τα πάνω κάτω στα χιονοδρομικά με ένα ascona του 1976, με πίσω κίνηση και φυσικά το βγάλε βάλε αλυσίδες από τον ήρωα πατέρα μου, ήταν πάρα πολύ συχνό φαινόμενο……… με τον αποχιονισμό εκείνων των χρόνων!!!!!!!!! Π.χ. για τα 3-5 πηγάδια ήταν χωματόδρομος!!!!!!!! οπότε αλυσίδα και τον Μάρτιο λόγω λάσπης!!!!! φυσικά το καρεκλάκι δεν υπήρχε τότε και το μοναδικό λιφτ ήταν το επάνω συρόμενο, που για να φτάσεις ήθελες καμιά ώρα ανάβαση με τα σκι στην πλάτη!!!
Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι λίγοι προνομιούχοι που είχαν 4χ4 και περνούσαν από μπροστά μας αέρα ( την ώρα που εμείς με παγωμένα χέρια ξεμπερδέψαμε τις αλυσίδες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις σημερινές…… άσε που κοβόταν και κανένα λάστιχο από τις αλυσίδες, έπεφταν πίσω στον άξονα και μετά ……… ) και έλεγα όταν μεγαλώσω θα πάρω τζιπ. Όταν μεγάλωσα τα χρήματα δεν έφταναν και το 97 δέχτηκα!!!! την δωρεά του θείου μου ένα nissan sunny 1.3 του 87.

Το 2000 πάλι δεν έφτανα για τζιπ και πήρα το πρώτο μου καινούργιο αυτοκίνητο ( και τελευταίο) ένα opel vectra 1.6

Έφτασε το 2005 και κατάφερα να αγοράσω το πρώτο μου τζιπ ένα rav μοντέλο του 2002.

Τον Νοέμβριο του 2008 περιμένοντας την Τάνια, πέρασα να σκοτώσω την ώρα μου πίνοντας καφέ σε φίλο μαντρά από όπου φυσικά είχα αγοράσει το rav. Εκεί είδα το NGV 1.9 πεντάπορτο με αργά, δέρμα, ηλιοροφή, ξένον κλπ και έπαθα την πλάκα μου!!!!!! Από τότε και μετά δεν πέρασε ημέρα που να μην σκέφτομαι το πώς θα γίνει να το πάρω.!!!! Μέχρι τον Αύγουστο του 2009 που τελικά το πήρα.
Τον Οκτώβριο ψάχνοντας αξεσουάρ στο ιντερνετ έπεσα πάνω στο clup !!!!!!!!!!
Την συνέχεια την γνωρίζεται!!!!!!!
Η ζωή είναι πολύ μικρή απόλαυσέ την.......
Άβαταρ μέλους
bill12
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Bridgestone 694
Suspension: MAD ελατήρια
cb: Ναι
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Οκτ 19, 2012 10:54 am

ΚΑΚΑΒΟΣ έγραψε:Η πρωτη μου γνωριμία με το αυτοκίνητο ήταν η διαφήμηση στην τηλεόραση: "Off road animal με camera on board"!!!! :o Απο εκείνη την στιγμή ξεκίνησε ένας πλατωνικός έρωτας ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από αρκετά χρόνια!Ομως τώρα :auto-driving: !!!!!!

Ομοίως και εγώ :D την έβλεπα την διαφήμιση και μου έκανε εντύπωση, αλλά ποτέ δεν τολμούσα να σκεφτώ καν ότι θα μπορούσα να αγόραζα ένα :cry:

Η πρώτη γνωριμία ήταν με Vitara φίλου από το Στρατό, που το είχε φέρει Αλεξανδρούπολη και στις 48ωρες αδειούλες πηγαίναμε μικρές εκδρομούλες :mrgreen:

Το 2005 μόλις είχα "κουκουλωθεί" και ψάχναμε για ένα μεγάλο αμάξι διότι το παλιό clio που είχα, μόνο για βόλτες για καφέ στη πλατεία μας έβγαζε :mrgreen:

Δεν κρύβω ότι έψαχνα κάτι σε BMW :shifty: αλλά ένα απόγευμα, με φωνάζει η γυναίκα: "Πάνοοοοο!!!! έλα γρήγορα να δεις!!!!"

Και τι να δώ: την διαφήμιση του Grand Vitara που το έδινε προσφορά με μειωμένη τιμή κατά 6.000€ το Freestyle (χωρίς την κάμερα :snooty: ) λόγω της έλευσης του καινούργιου (καλοκαίρι 2005 γαρ.....)

Τι να το κάνω το καινούργιο.... λέω, νέο μοντέλο, όλο προβλήματα θα βγάζει και θα τρελαθώ στις ανακλήσεις, ας πάρω το παλιό που είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών με όλα τα προβλήματα που (τυχόν) είχαν παρουσιαστεί, πλέον λυμένα :mrgreen: (και με μόνο 24.000€ ε????? ενώ το νέο θα είχε 30.000 σε full extra όπως το freestyle)

Πήγαμε στην PB στην Πατησίων με την μεζούρα ανά χείρας (είχα γκαράζ με ασανσέρ αυτοκινήτων τότε :violin: ).... το βλέπουμε από κοντά, μπαίνουμε μέσα και όταν μου λέει ότι σε μαύρο χρώμα και με τις ζάντες αυτές που είχα ερωτευτεί υπήρχε, βγήκα από το αμάξι και άρχισα να το μετράω στις διαστάσεις :lol: Τρέχοντας πάω σπίτι και μετράω το ασανσέρ..... ΧΩΡΑΓΕ :dance: (με τον 1 καθρέπτη κλειστό βέβαια :shifty: ). Επέστρεψα τρέχοντας στην PB κρατώντας 300€ για "καπάρο" 8)

Μετά πό 3 μέρες ήταν στα χέρια μου :D :dance: :dance: και δεν υπήρχε άλλο στο "στοκ" του, τελευταία στιγμή το πήρα :twisted:

ΥΓ: ευτυχώς που έφυγα από Κυψέλη γιατί με εσάς που έμπλεξα εδώ μέσα, δεν χωράω πια στο ασανσέρ λόγω ύψους :twisted: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από panoshm και Παρ Οκτ 19, 2012 11:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό lyggas » Παρ Οκτ 19, 2012 11:02 am

Χρόνια ήθελα ένα τετρακίνητο και προσανατολιζόμουν για κάποιο jimny, πλην όμως χρήματα δεν υπήρχαν.
Τελικά μετά την ωρίμανση της σκέψης και την εξοικονόμιση λίγων χλδ.ευρώ, το 2005 ήρθε η προσφορά της εταιρίας με έκπτωση 5.000 ευρώ για τα παλια GV, λόγω έλευσης του νέου μοντέλου.
΄Ετσι με τη βοήθεια και ενός μικρού δανείου, απέκτησα το GV μου το 2005 και μετά λίγα χρόνια, ψάχνοντας για ανταλλακτικά, ανακάλυψα και το forum. :)
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Παρ Οκτ 19, 2012 2:26 pm

τι ωραίο θέμα! μπράβο Νίκο! :clap:

λοιπόν ας πω και εγώ την ιστορία μου.Στην οικογένεια είχαμε δύο αυτοκίνητα ένα nissan almera και ένα Terios (μερικοί εδώ μέσα το είχαν δει το θηριάκι :wink: ). Σκεφτόμασταν να αλλάξουμε το almera με ένα μεγαλύτερο τζιπ γιατί είχαμε έναν έρωτα με το terios αλλά ήταν μικρό για την οικογένεια..έτσι εκμεταλλεύτηκα το γεγονός και λέω "ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! :lol: "

με τα πολλά ήμασταν ανάμεσα σε Mitsubishi Pajero Pinin και Grand Vitara...η επιλογή ήταν εύκολη... :wink:
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό irineos » Παρ Οκτ 19, 2012 3:18 pm

RALLY ACROPOLIS 2003

Η πρώτη μου οδηγική επαφή με VITARA 2,5 V6.
Μου το διέθεσε φίλος για να πάω στο ACROPOLIS και έπαθα μεγάλη πλάκα.
Με 5 νταγλαράδες, 2 αντίσκηνα, ψησταριές, και σάκους το εργαλείο ανέβαινε τους επαρχιακούς δρόμους και τους χωματόδρομους στα βουνά της Λαμίας και της Άμφισσας χωρίς να βγάλει κιχ.
Πολλές φορές πηγαίναμε από άλλους δρόμους και όχι από τις επίσημες προσβάσεις τελείως απροβλημάτιστα με το VITARA να είναι μαμά χωρίς ψηλώματα και με λάστιχα 50-50.
Φοβερή δύναμη και άνεση αλλά εκεί που έπαθα ζημιά ήταν όταν σε μια ειδική δεν είχα βρει μέρος να το παρκάρω ΠΟΥΘΕΝΑ. Ξαφνικά τσεκάρω ένα NIVA σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά πολύ απότομη που για να φτάσεις έπρεπε να περάσεις ένα ρυάκι πλάτους περίπου 2 μέτρων και βάθους 50-60cm.
Ρωτάω τον τύπο, λέω να το δοκιμάσω αν κολλήσω θα βοηθήσεις με το θηρίο σου;
Ξεκίνησα την προσπάθεια και εντυπωσιάστηκα με τις δυνατότητες του και μετά ήρθε η καψούρα.
Τον Ιούλιο το 2010 έχοντας αποφασίσει να ανταλλάξω το YAMAHA FAZER 600 (άλλη καψούρα αυτή μπας και αλλάξω μυαλά στο γιό μου που γούσταρε μηχανές) με αυτοκίνητο ψαχνόμουν για ανταλλαγή με VITARA αλλά επειδή γούσταρα V6 το πήρα τελικά. Από τότε το κυκλοφορώ συνεχώς και για δουλειά και για βόλτα. Όταν δε τον Νοέμβριο του 2011 το ψήλωσα 5cm, έβαλα 2,5 V6 με αυτόματο σασμάν για εμένα έγινε τέλειο και ξεκούραστο.
Όπως είπε και ένας φίλος ¨τώρα ρε μάγκα έτσι όπως το έκανες το παντρεύτηκες¨.
Νομίζω πως είναι το πιο τίμιο 4Χ4 που έχει βγει και το χαίρομαι σε κάθε μου βόλτα είτε αυτή είναι βουνό είτε μέσα στην πόλη. :clap: :clap: :dance: :dance:
irineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BRIDGESTON 225 70 16
Suspension: KYB
Name: Ειρηναίος

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Παρ Οκτ 19, 2012 6:12 pm

H καψουρα για τα εκτος δρομου ξεκινησε με το 2cv μου.Και που δεν με πηγε το φουκαριαρικο,στα ορια των δυνατοτητων του βεβαια.Ακομα το εχω στην καρδια μου.Ηθελα ομως ενα πραγματικο 4χ4.Ετσι και αφου ειχαν περασει καμποσα αλλα δικινητα απο τα χερια μου,το 2001 ειδα ξαφνικα παρκαρισμενο Rav!Μαρμαρωσα και το χαζευα κανα τεταρτο.Σε δυο μερες το ειχα παραγγειλει.Απιθανο,ομως δεν ειχε αργα.
Μετα απο 150k χλμ.ηταν καιρος να το αλλαξω με κατι αλλο.Ηταν και καλες εποχες τοτε,ηθελα και κοντες σχεσεις αλλα και μονιμη τετρακινηση,οιεπιλογες που ειχα καταληξει ηταν ή Sorendo 2.5 ή το NGV 2.0.Κατεληξα στο δευτερο και δεν το μετανοιωσα.
Αυτο που δεν ηξερα και δεν ειχα βρει ακομα το vitaraclub για να ρωτησω,ηταν το ESP που κοστιζε κανα 800ρι ευρω παραπανω και ενω στην αρχη το ζητησα,ο πωλητης με αποθαρηνε,ελα μωρε,τι να το κανεις,μονιμη τετρακινηση θα εχεις...Προφανως δεν ειχε ετοιμοπαραδοτο με ESP.Το εχω σκυλομετανοιωσει...
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Οκτ 19, 2012 7:36 pm

Αφού το γυρίσαμε έτσι ας σας πω και εγώ την δική μου ιστορία... Είχαμε ένα lancia hf turbo και έψαχναν οι γονείς ένα αμάξι να τραβάμε το φουσκωτό γιατί για να το βγάλουν με το lancia θυμάμαι καθόταν το μισό Καλαμάκι στο καπό... Κάπου το 98 θυμάμαι ότι πηγαίναμε σε μία αντιπροσωπία στην Μεσογείων σε ένα γωνιακό (δεν υπάρχει τώρα, ούτε θυμάμαι με λεπτομέριες γιατί ήμουν 8 )... Θυμάμαι επίσης ότι μετά βάλαμε και κάτι πρόσθετα γιατί αν δεν με γελά η μνήμη μου το θυμάμαι το αμάξι και στο υπόγειο του Τούντα που είχε και αυτός φουσκωτό και κάναν παρέα με τον πατέρα μου, οπότε λογικά από εκεί ήρθε και η πρώτη ιδέα. Μετά δεν θυμάμαι τι και πως παρά μόνο κάποιες εκδρομές που κάναμε με την μαμά και την αδερφή μου... όχι πολλές... 2-3 γιατί η αδερφή μου ήταν μωρό. Εγώ σιγά σιγά τελείωνα το σχολείο και έπεφταν οι υποσχέσεις από πατέρα και θείο σαν βροχή... Βγάζω δίπλωμα στα καπάκια μετά το σχολείο και αρχίζει το πανηγύρι... Να σκίζω το vitara της μαμάς, να ξε... πάνω του!! Πάρε drift, πάρε burn out (ότι έβλεπα στα περιοδικά όσα χρόνια διάβαζα). Με τα πολλά κάνω το μεγάλο σφάλμα και γράφομαι στο κλαααααααμπ... χεχεχε. Κάπου εκεί χάνετε η μπάλα τελείως και από εκεί που περίμενα να τελειώσω να πάρω κάνα χαμηλό γρήγορο (έβλεπα abarth, gti)... παράλληλα όμως με ξενέρωνε πάρα πολύ το γεγονός ότι θα σας έχανα... από την άλλη με ξενέρωνε που η μαμά δεν ήθελε να "πειράζω" το αμάξι της... "Για να μην το έκανε ο κατασκευαστής κάτι θα ξέρει"... Μέχρι που ήρθε στην εκδρομή!! Είναι το όνειρό της... τζιπ, εκδρομές και ένας σκύλος... Με τα πολλά, τα βάζω κάτω και σκέφτομαι... γρήγορο αμάξι ή vitara και vitaraclub.gr. Ε παιδιά σας το ορκίζομαι αν δεν υπήρχε το vitaraclub θα έπαιρνα άλλο αμάξι... Φτάνοντας καλοκαίρι του 2012 και βλέποντας διάφορα vitara είχα ψηθεί τόσο πολύ που δείχνω στην μαμά για χαβαλέ το vitara της Βιβής και της λέω αυτό θέλω... Οκ μου λέει αλλά να πάρω κάτι λεφτά και μετά το βλέπουμε γιατί δεν παίζει τίποτα... Βγήκε στην σύνταξη του ΕΕΣ ως διευθύντρια και κάνει 2 δουλείες τώρα... Οπότε μου λέει πριν 3-4 βδομάδες... Το vitara το πουλάει ακόμα ο Κυριάκος? ναι της λέω... ΟΚ μου λέει και μου το κλείνει... Με ξαναπαίρνει και μου λέει: Δεν μπορώ να κρατηθώ να μην σου το πώ, μπήκαν τα λεφτά και αν θες πάρε το jeepaki που σου αρέσει... Τσιρλιπιπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πάνω μου από την χαρά μου... Δεν μπορούσα να κοιμηθώ... το έβλεπα πριν πέσω για ύπνο και μετά με έπιανε υπερένταση από την χαρά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ...
Ο Κυριάκος ξηγίθηκε πολύ κομπλέ και έγινε το νταλαβέρι... και τώρα περιμένω να πάει 6 Δεκεμβρίου....
Τελευταία επεξεργασία από nick_89 και Παρ Οκτ 19, 2012 8:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Οκτ 19, 2012 7:43 pm

Μεγάλη η χάρη του του Αγίου Νικολάου :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τελικά έχει καεί πολύς κόσμος εδώ μέσα με αυτό το φόρουμ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΟΥΛΗΣ » Παρ Οκτ 19, 2012 10:45 pm

Το 2005 γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη και έκανε ένα χρόνο μετά δώρο στον μπαμπά ένα piaggio x9 , το 2007 γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου και ένα χρόνο μετά έκανε δώρο στον μπαμπά ένα NGV . Ανάθεμα στον Παπανδρέου που σταματήσαμε της γέννες και δε ν προλάβαμε να το βελτιώσουμε . Αυτή είναι επιγραμματικά η δικια μου ιστορία . :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΟΥΛΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: 225-65-17
Suspension: ΜΑΜΑ
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Παρ Οκτ 19, 2012 10:55 pm

Φλεβάρης του 2006 και εγώ να χαζεύω τις γύρω βουνοκορφές χιονισμένες :|
Σε μια ''σύσκεψη'' με τον εαυτό μου και έχοντας στην κατοχή μου μοτό και ιχ ασφάλτινα, αποφασίζω σαν παλιός εντουράς ότι έχοντας μείνει μια δεκαετία από χωμάτινο, να αλλάξω ένα από τα δύο οχήματα
Αποφασίζω λοιπόν να δοκιμάσω ένα ΝGV για test drive, αφού σε αυτά τα λίτρα μόνο αυτό διέθετε αργά και είχα διαβάσει τα καλύτερα, ΌΜΩΣ κανείς δεν μου το έδινε για μιά ολόκληρη ημέρα, αυτές οι κοντινές βόλτες-αηδίες ποτέ δεν μου έλεγαν τίποτα, οπότε το ψιλοπαράτησα
Τελικά όμως μετά από ένα μήνα με παίρνει τηλέφωνο ένας από τους αντιπροσώπους που είχα ενοχλήσει και μου λέει ''έλα πάρτο πρωί έως αργά το μεσημέρι''
Φυσικά δεν άργησα να βρεθώ επάνω στην Πάρνηθα :twisted:
Το είχα στην κατοχή μου για 6 ολόκληρες ώρες με την οικογένεια μέσα, μάλιστα στον Δασικό της ΔΕΗ, για όσους τον γνωρίζουν ξέρουν την φυτευτή κροκάλα του, πήγα επίτηδες με 80χλμ και τους ρώτησα αν κουράστηκαν ή χτυπήθηκαν και είπαν ΟΧΙ :dance:

Παρνηθα Νασια.jpg
Παρνηθα Νασια.jpg (85.02 KiB) 812 προβολές

Αυτό ήταν, ζορίστηκα αλλά τον επόμενο χρόνο το απέκτησα στην πλήρη έκδοσή του, τα υπόλοιπα λίγο-πολύ τα ξέρετε :D
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Οκτ 19, 2012 10:58 pm

kaliakouda έγραψε: πήγα επίτηδες με 80χλμ και τους ρώτησα αν κουράστηκαν ή χτυπήθηκαν και είπαν ΟΧΙ :dance:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Σταύρος 4x4 » Σάβ Οκτ 20, 2012 12:29 am

Καλησπέρα σε όλους , ειμαι νέο μέλος και πρώτη μου σε φόρουμ . :D :) :drool: θα ήθελα να συγχαρώ γενικά το club :clap:

Δίνει πολλά ....ξεπερνάει τον λόγο ...όχι του βασιλιά :) συναισθήματα εννοώ ... Συγχαρητήρια και πάλι :clap:

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πολλα πραγματάκια , αλλα το θέμα είναι για αναμνήσεις και όμορφες εικόνες ,
Μια άλλη φορά , γράφω και αργά αστα να πάνε :)

Εμείς δηλ , εγώ και το G V μου , ο έρωτας μας ήρθε με την πρώτη ματιά ,απο την τηλεόραση και εγω , απο το τότε η
Φαντασία μου , άρχισε να οργιάζει , βουνά και ποτάμια , λάσπες , χιόνι , παρέες , εκδρομές , είχα ενθουσιασμό , με λίγο τύχη και ορθότητα σε κάποια πράγματα ,τα κατάφερα . :P . Και απο το 2005 ως και σημερα , είμαστε μαζί , με φροντίζει και την φροντίζω . :) Και συνεχίζουμε τα όνειρα μας , υγεία να έχουμε και καλη καρδιά , για όλους το εύχομαι :pray:

Μια άλλη φορά , σύντομα δηλ , θα σας κάνω και της ερωτήσεις μου και θα ήθελα την βοήθεια σας .

Χάρηκα φιλικά :)
GRAND VITARA 2.0 - (2005) (Power Winch PW 12000PS SR)
...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...

''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΦΙΛΟΦΡΟΝΕΙ ΠΑΣΙΝ
Άβαταρ μέλους
Σταύρος 4x4
Moderator
Moderator

Τοποθεσία: Χαϊδάρι - Ασπρονέρι Διδυμότειχου - Ζευγολατιό Μεσσηνίας
Λάστιχα: Malatesta Kobra - GRABBER
Διάσταση ελαστικών: 235/70/16
Suspension: Bilstein - DOBINSONS
Εργάτης: Ναι
Aka: Μεσοέλατος και Μεσοπέλαγος
Name: Σταύρος

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Σάβ Οκτ 20, 2012 12:32 am

Καλησπέρα φίλε για κάνε μια βολτα από πρώτα να μας πεις δυο λόγια για σένα

"ἁπό τους του φόρουμ" ;)

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman

Δημοσίευσηαπό char » Σάβ Οκτ 20, 2012 12:54 am

Να 'σαι καλά φίλε Σταύρο για τα καλά σου λόγια! :)
Σε περιμένουμε στην ενότητα των νέων μελών, όπως σου είπε ο Νικόλας παραπάνω, να σε καλωσορίσουμε! :wink:
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....

Δημοσίευσηαπό dpol » Σάβ Οκτ 20, 2012 1:58 am

kaliakouda έγραψε:Φλεβάρης του 2006 και εγώ να χαζεύω τις γύρω βουνοκορφές χιονισμένες :|
Σε μια ''σύσκεψη'' με τον εαυτό μου και έχοντας στην κατοχή μου μοτό και ιχ ασφάλτινα, αποφασίζω σαν παλιός εντουράς ότι έχοντας μείνει μια δεκαετία από χωμάτινο, να αλλάξω ένα από τα δύο οχήματα
Αποφασίζω λοιπόν να δοκιμάσω ένα ΝGV για test drive, αφού σε αυτά τα λίτρα μόνο αυτό διέθετε αργά και είχα διαβάσει τα καλύτερα, ΌΜΩΣ κανείς δεν μου το έδινε για μιά ολόκληρη ημέρα, αυτές οι κοντινές βόλτες-αηδίες ποτέ δεν μου έλεγαν τίποτα, οπότε το ψιλοπαράτησα
Τελικά όμως μετά από ένα μήνα με παίρνει τηλέφωνο ένας από τους αντιπροσώπους που είχα ενοχλήσει και μου λέει ''έλα πάρτο πρωί έως αργά το μεσημέρι''
Φυσικά δεν άργησα να βρεθώ επάνω στην Πάρνηθα :twisted:
Το είχα στην κατοχή μου για 6 ολόκληρες ώρες με την οικογένεια μέσα, μάλιστα στον Δασικό της ΔΕΗ, για όσους τον γνωρίζουν ξέρουν την φυτευτή κροκάλα του, πήγα επίτηδες με 80χλμ και τους ρώτησα αν κουράστηκαν ή χτυπήθηκαν και είπαν ΟΧΙ :dance:

Παρνηθα Νασια.jpg

Αυτό ήταν, ζορίστηκα αλλά τον επόμενο χρόνο το απέκτησα στην πλήρη έκδοσή του, τα υπόλοιπα λίγο-πολύ τα ξέρετε :D

Ελα μην κανεις ζαβολιες, πες οτι ηθελες το GV 2.0 που ειχες επισης οδηγησει μεταχειρισμενο και ειχες τρελαθει με τον αξονα του :D :D αλλα σε μετεπεισε η οικογενεια :D
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Πέμ Ιουν 12, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Ιουν 11, 2025 4:10 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Ιουν 11, 2025 6:48 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Ιουν 10, 2025 12:01 pm Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Ιουν 10, 2025 6:53 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Ιουν 09, 2025 11:04 am Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή φώτιση σε όλους.
antonis1627 Δευτ Ιουν 09, 2025 6:36 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.Χρόνια πολλά
antonis1627 Κυρ Ιουν 08, 2025 8:23 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Ιουν 07, 2025 10:34 am Καλημέρα σε όλους και καλό τριήμερο.
antonis1627 Σάβ Ιουν 07, 2025 7:02 am Καλημέρα σας και καλό τριήμερο.
antonis1627 Παρ Ιουν 06, 2025 12:59 pm Τετάρτη 11-6-2025 πάμε για καφεδάκι στην Πεντέλη στον .
arahova Παρ Ιουν 06, 2025 10:03 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Ιουν 06, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
LEMON Πέμ Ιουν 05, 2025 7:51 am Καλημέρα σας πουλάκια μου
antonis1627 Πέμ Ιουν 05, 2025 6:39 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Ιουν 04, 2025 8:58 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Ιουν 04, 2025 6:45 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Ιουν 03, 2025 11:44 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Ιουν 03, 2025 6:36 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Ιουν 02, 2025 9:03 am Καλήμερα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Ιουν 02, 2025 6:36 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Κυρ Ιουν 01, 2025 6:47 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Σάβ Μάιος 31, 2025 10:09 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 31, 2025 7:20 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Μάιος 30, 2025 6:29 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 199 επισκέπτες