Απο ότι βλέπω, όλοι έχετε μια σχετική μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία.
Που φτάσαμε ρε παιδί μου, είναι πολύ στενάχωρο όταν ο ένας απλώνει το χέρι στην περιουσία του άλλου. Απλά, είναι πολύ ενοχλητικό. Τα ελάχιστα που έχω καταφέρει, δεν τα έκλεψα, δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα καταφέρω, και στο τέλος αισθάνεσαι βλάκας, μα τελείως βλάκας όμως.
Με αυτή την ένοια, και χωρίς καν να αναφέρω τον κίνδυνο ζωής που πιθανώς κάποιος μπορεί να διατρέξει, κατανοώ και δικαιολογώ απόλυτα τους φίλους που έχουν μια πιο επιθετική στάση στο θέμα (καραμπίνες, όπλα κλπ) ειδικά όταν δεν υπάρχει καμμία πρόνοια από τους αρμόδιους (κράτος, αστυνομία κλπ).
Δυστυχώς, "δεν το εχω" προσωπικά, οπότε συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά. Παίρνουμε κάποια στοιχειώδη μέτρα να μην ξανασυμβεί (ιδιαίτερα με εμάς μέσα στο σπίτι) το αφήνουμε πίσω και προχωράμε. Ολα μέσα στο παιχνίδι είναι, θα τα καταφέρουμε.
Σήμερα γίνεται η εγκατάσταση μιας θωρακισμένης πόρτας, όχι ιδιαίτερα ακριβής μια και το σπίτι δεν είναι δικό μου, αλλά τουλάχιστον με καλή κλειδαριά.
Αύριο μπαίνει συναγερμός, και κάποια επιπλέον ασφαλιστικά στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα. Σκέφτομαι και για κάμερα, αλλά μάλλον είναι υπερβολικό.
Επισης, πριν πάθω και εκεί κανά χουνέρι, βάζω συναγερμό και στο εξοχικό.
Με όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε το "κουστουμάκι", θα βγεί γύρω στις 4000. Αν συνοπολογίσετε και την αξία αυτών που μου έκλεψαν, γύρω στις 3000, καλά μπήκε ο μήνας, δεν έχω παράπονο.

NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.