Εξαρση Διαρρήξεων

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Εξαρση Διαρρήξεων

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Οκτ 09, 2012 5:55 pm

Η καραμπινα γεματη με δραμιαρες :twisted: :twisted: ετσι και τους ακουσω :twisted: :twisted:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Οκτ 09, 2012 10:59 pm

Αν σου βάλουν στόχο το Σπιτι δύσκολα αποφευγεις την διάρρηξη...

Εγώ το μόνο που εχω κάνει ειναι συναγερμός με σύνδεση στο κέντρο της εταιρίας και άμεση επέμβαση..πληρώνω 120 ευρώ το εξάμηνο αλλά για το παραμικρό ειδοποιουμαι τηλεφωνικά από την εταιρία κ ταυτοχρόνως στέλνει κ αυτοκίνητο Σπιτι..κ η ειδοποίηση δεν ειναι μόνο στην σειρηνα αλλα και όταν ξεχάσω κάποιο παράθυρο η κοπεί το τηλέφωνο η πέσει το Ρευμα κλπ κλπ..εννοείτε οτι το βράδυ με την οικογένεια ειναι οπλισμένος και μάλιστα χωρίς χρονοκαθυστερηση που σημαίνει οτι στο τσακ που θα κάνει απο ιό παράθυρο η πόρτα θα γίνει χαμός.

Οταν φεύγω γα μέρες ενημερώνω την εταιρία για ναχει τα ματιά της 54 αλλα και σε οποιαδήποτε ανωμαλία να μην περιμένει επιβεβαίωση απο μένα αλλα να στείλει άμεσα περιπολικό...

Ακόμα και όταν εχω δουλειά στον κήπο η φεύγω για μερικά λεπτά πάντα το οπλιζουμαι..ποτέ δεν φεύγουμε απο το Σπιτι χωρίς να οπλιστει ο συναγερμός :naughty:
www.4x4fun.gr

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: geolander/bfkm2
Suspension: mud ελατηρια

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τρί Οκτ 09, 2012 11:08 pm

Σε καταλαβαίνω . Είμαι και εγώ παθών , τότε που έμενα ακόμα Αθήνα ...
Μόλις μπήκαμε στο σπίτι , η μικρή μου βαλάντωσε στο κλάμα και δεν μπορούσαμε να την συνεφέρουμε με τίποτα . Το θέαμα είναι φρικτό ... :cry: :twisted: :twisted:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Οκτ 09, 2012 11:08 pm

gmak έγραψε:Αν σου βάλουν στόχο το Σπιτι δύσκολα αποφευγεις την διάρρηξη...

Εγώ το μόνο που εχω κάνει ειναι συναγερμός με σύνδεση στο κέντρο της εταιρίας και άμεση επέμβαση..πληρώνω 120 ευρώ το εξάμηνο αλλά για το παραμικρό ειδοποιουμαι τηλεφωνικά από την εταιρία κ ταυτοχρόνως στέλνει κ αυτοκίνητο Σπιτι..κ η ειδοποίηση δεν ειναι μόνο στην σειρηνα αλλα και όταν ξεχάσω κάποιο παράθυρο η κοπεί το τηλέφωνο η πέσει το Ρευμα κλπ κλπ..εννοείτε οτι το βράδυ με την οικογένεια ειναι οπλισμένος και μάλιστα χωρίς χρονοκαθυστερηση που σημαίνει οτι στο τσακ που θα κάνει απο ιό παράθυρο η πόρτα θα γίνει χαμός.

Οταν φεύγω γα μέρες ενημερώνω την εταιρία για ναχει τα ματιά της 54 αλλα και σε οποιαδήποτε ανωμαλία να μην περιμένει επιβεβαίωση απο μένα αλλα να στείλει άμεσα περιπολικό...

Ακόμα και όταν εχω δουλειά στον κήπο η φεύγω για μερικά λεπτά πάντα το οπλιζουμαι..ποτέ δεν φεύγουμε απο το Σπιτι χωρίς να οπλιστει ο συναγερμός :naughty:

Τα ελάχιστα που μπορεί να κάνει κάποιος.... τα ίδια έχω κάνει και γω... για τσιγάρα να πάω, τον συναγερμό τον βάζω.... και ενημερώνω όσους γείτονες εμπιστεύομαι ότι θα λείπω, ώστε αν ακούσουν τον συναγερμό να ρίξουν κανά τηλέφωνο στην αστυνομία....

Πριν 2 εβδομάδες ανοίξανε μια μονοκατοικία (ευτυχώς ακατοίκητη) στις 9:00 το βράδυ :shock: και όχι "χωμένη" πουθενά, φάτσα-κάρτα εμπρός από άλλες πολυκατοικίες.... Πήραν τηλέφωνο την αστυνομία οι γείτονες και σε 10 λεπτά ήρθαν.... Είχαν φύγει όμως, μιας και είδαν ότι ήταν άδεια και δεν είχαν τίποτε να πάρουν.... οπότε η αστυνομία το μόνο που έκανε ήταν να φωνάξει σήμανση.... τι έχει ακολουθήσει (αν τους βρήκαν, δεν ξέρω....)
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό DimitrisGV » Παρ Οκτ 12, 2012 10:55 am

Απο ότι βλέπω, όλοι έχετε μια σχετική μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία. :( :(
Που φτάσαμε ρε παιδί μου, είναι πολύ στενάχωρο όταν ο ένας απλώνει το χέρι στην περιουσία του άλλου. Απλά, είναι πολύ ενοχλητικό. Τα ελάχιστα που έχω καταφέρει, δεν τα έκλεψα, δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα καταφέρω, και στο τέλος αισθάνεσαι βλάκας, μα τελείως βλάκας όμως. :twisted:

Με αυτή την ένοια, και χωρίς καν να αναφέρω τον κίνδυνο ζωής που πιθανώς κάποιος μπορεί να διατρέξει, κατανοώ και δικαιολογώ απόλυτα τους φίλους που έχουν μια πιο επιθετική στάση στο θέμα (καραμπίνες, όπλα κλπ) ειδικά όταν δεν υπάρχει καμμία πρόνοια από τους αρμόδιους (κράτος, αστυνομία κλπ). :roll:

Δυστυχώς, "δεν το εχω" προσωπικά, οπότε συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά. Παίρνουμε κάποια στοιχειώδη μέτρα να μην ξανασυμβεί (ιδιαίτερα με εμάς μέσα στο σπίτι) το αφήνουμε πίσω και προχωράμε. Ολα μέσα στο παιχνίδι είναι, θα τα καταφέρουμε. :mrgreen: :mrgreen:

Σήμερα γίνεται η εγκατάσταση μιας θωρακισμένης πόρτας, όχι ιδιαίτερα ακριβής μια και το σπίτι δεν είναι δικό μου, αλλά τουλάχιστον με καλή κλειδαριά.
Αύριο μπαίνει συναγερμός, και κάποια επιπλέον ασφαλιστικά στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα. Σκέφτομαι και για κάμερα, αλλά μάλλον είναι υπερβολικό.
Επισης, πριν πάθω και εκεί κανά χουνέρι, βάζω συναγερμό και στο εξοχικό.

Με όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε το "κουστουμάκι", θα βγεί γύρω στις 4000. Αν συνοπολογίσετε και την αξία αυτών που μου έκλεψαν, γύρω στις 3000, καλά μπήκε ο μήνας, δεν έχω παράπονο. :D
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.
Άβαταρ μέλους
DimitrisGV
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Yokohama GEO A/Τ-S
Suspension: MAD
cb: Όχι
Name: Δημήτρης

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες