τι τα πετάς έτσι αυτά και είμαι και μόνος μου μέσα;;
Νίκο μου.... τι λες τώρα; Είναι δυνατόν να δεχτούμε/δεχτεί κανείς τέτοια κίνηση (το ξέρουμε ήδη ότι είστε πολύ καλά παιδιά ) και ιδίως ΤΩΡΑ που έχετε θέμα εκεί κάτω;;;;;; Μην τρελαθούμε!!! Η σκέψη και μόνο είναι σα να το κάνατε!!!! Δεν θέλω να σκεφτώ ότι έχει να κάνει με τον πρόσφατο "έρανο" κι ότι το κάνετε σαν ανταπόδοση.... Αυτά τα πράγματα για να έχουν αξία πρέπει να γίνονται μονόδρομα
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Tzivitzonis έγραψε::shock: τι τα πετάς έτσι αυτά και είμαι και μόνος μου μέσα;;
Νίκο μου.... τι λες τώρα; Είναι δυνατόν να δεχτούμε/δεχτεί κανείς τέτοια κίνηση (το ξέρουμε ήδη ότι είστε πολύ καλά παιδιά ) και ιδίως ΤΩΡΑ που έχετε θέμα εκεί κάτω;;;;;; Μην τρελαθούμε!!! Η σκέψη και μόνο είναι σα να το κάνατε!!!! Δεν θέλω να σκεφτώ ότι έχει να κάνει με τον πρόσφατο "έρανο" κι ότι το κάνετε σαν ανταπόδοση.... Αυτά τα πράγματα για να έχουν αξία πρέπει να γίνονται μονόδρομα
+10000000000000000000
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Tzivitzonis έγραψε::shock: τι τα πετάς έτσι αυτά και είμαι και μόνος μου μέσα;;
Παρεξήγησες ρε πουλάκι μου..
Δεν εννοούσα ότι θα προσφέρουμε το χρηματικό ποσό.. προς θεού..
Απλά κάνοντας χιούμορ είπα ότι επειδή τα χρήματα είναι λίγα για κάποιον που επενδύει "κόβοντας" ή έχει μία ακριβή βλάβη, αντί χρημάτων θα του στείλουμε ένα δώρο-αναμνηστικό όχι τεράστιας χρηματικής αξίας αλλά μόνο ηθικής!!!!
Με αυτό τον τρόπο θα θυμόμαστε όλοι ότι ένα VITARA που ανήκει στο VitaraClub κέρδισε ένα έπαθλο -και όχι ένας που κέρδισε ένα έπαθλο.. του Ζήκου μας είναι το έπαθλο επί της ουσίας..
nidi έγραψε:Ποιος έχει προκριθεί τελικά;; Σε ποιον θα πάει το έπαθλο μας;; Το έχει παρακολουθήσει στενά κανείς από την φιλότιμη ΟΔΣ;;
Αναμένουμε..
Μετά από αρκετό ψάξιμο ανέσυρα αυτό "GV 1.6 Κέντημα δια χειρός JOHNV6" -->(viewtopic.php?f=19&t=19082) από τον αγαπητό κο Τάκη (Kalavritara) στις 13 Νοεμβρίου με την εκκίνηση του πιλοτικού διαγωνισμού να είναι από τις 6 Νοεμβρίου (λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μετά από αμοιβαίες διευκρινήσεις μεταξύ ημών και κάποιου περίεργου Πατρινού )
Μετά βρήκα και αυτό "Kαπακι. Να βάλω γνήσιο ή όχι;" (viewtopic.php?f=10&t=19140) όπου ο φίλος donalnd αντιμετώπισε πρόβλημα με το καπάκι και προέβη σε αλλαγή με την αναφορά να γίνεται στο forum στις 19 Νοεμβρίου.
Άργησε λίγο αλλά ήρθε και το αρθράκι για το ταξίδι μας (ήρθε και το κατοσταδόλαρο αλλά δεν είχε τόση σημασία για εμάς).
Μπορείτε να το διαβάσετε .
Επιπλέον, οι κκ που μας είχαν οργανώσει το κατευόδιο στην Πάτρα πριν 7 μηνάκια, μπορούν να καμαρώσουν ευατούς!!!!
Επιπλέον, μετά από ψάξιμο στο φόρουμ και με την πολύτιμη βοήθεια του ΜοδεράτορTzivitzoni, καταλήξαμε ότι τα μέλη donalnd και ΣΤΑΘΗΣ αξίζουν να πάρουν από ένα μπλουζάκι μιας και ο πρώτος είχε μία σημαντική βλάβη την οποία μοιράστηκε μαζί μας στις 19/11 και ο δεύτερος άρχισε να κόβει και να πριονίζει και το μοιράστηκε μαζί μας επίσης την ίδια ημερομηνία (δε θα μπούμε στη διαδικασία να κοιτάξουμε ώρες και ποιος το έκανε πρώτος κλπ κλπ)
Ένα Μπράβο και στους δύο, ο ένας γιατί τελικά το επισκεύασε και ο άλλος γιατί το "βελτιώνει" και τελικά τα Vitarakia τους θα συνεχίσουν να ρολάρουν όπως εκείνοι γουστάρουν!!!!! Όπως και ο Ζήκος μας δηλαδή!!!
Σχετικά με την ανάρτηση του αγαπητού μας κου Τάκη (Kalavritara) που είχαμα ανεβάσει ως επικρατέστερη, θεωρούμε τελικώς ότι είναι περισσότερο μία αισθητική βελτίωση και δεν εμπίπτει στο ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ του VC (για το οποίο θα επιμείνω να δημιουργηθεί σε πιλοτική φάση )!! Συγγνώμη κε Τάκη!
Την αγάπη μας!!!
υ.γ.: Τα μέλη donalnd και ΣΤΑΘΗΣ παρακαλούνται να μας στείλουν πμ με τις διευθύνσεις, τηλέφωνα, ονόματα και τι χρώμα και μέγεθος επιθυμούν. λεπτομέρειες και
Αγαπητοί φίλοι Γεωργία και Νίκο, Μόνο και μόνο το ότι από εκεί που είστε - με τόσα διαφορετικά ψιλοπροβληματάκια καθημερινότητος - μας σκέφτεστε και μάλιστα ασχολείστε επισταμένα με τα γραφόμενα, αποτελεί τιμή για μας από μόνο του Νάστε καλά και να σηκώνετε ψηλά την σημαία της πατρίδας και της παρέας μας Αυτά αποτελούν το μεγαλύτερο δώρο σας Κάθε καλή τύχη και ο Θεός μαζί σας
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Kalavritara έγραψε:Αγαπητοί φίλοι Γεωργία και Νίκο, Μόνο και μόνο το ότι από εκεί που είστε - με τόσα διαφορετικά ψιλοπροβληματάκια καθημερινότητος - μας σκέφτεστε και μάλιστα ασχολείστε επισταμένα με τα γραφόμενα, αποτελεί τιμή για μας από μόνο του Νάστε καλά και να σηκώνετε ψηλά την σημαία της πατρίδας και της παρέας μας Αυτά αποτελούν το μεγαλύτερο δώρο σας Κάθε καλή τύχη και ο Θεός μαζί σας
Η τιμή είναι δική μας να είμαστε μέλη του VC!!!!!!!
Και μιας και έκανες ανάφορα και στην σημαία της Ελλάδας, φυσικά και κρεμάσαμε/δωρίσαμε τη μία και μοναδική που είχαμε μαζί μας στο backpackers που μένουμε. Φιγουράρει δίπλα στην σημαία της ανεξάρτητης Καταλωνίας
Κώστα, διάφοροι επισκέπτες κατά καιρούς "ανεβάζουν"/χαρίζουν τις σημαίες των χωρών τους ενώ η ιδιοκτήτρια προτρέπει τους επισκέπτες να στείλουν τις σημαίες τους ταχυδρομικώς μόλις επιστρέψουν στη χώρα τους από τις διακοπές τους!!
Η περιοχή εδώ "δουλεύει" από μόνη της λόγω της ιδιαίτερης γεωγραφικής της θέσης!!