Αναποδογύρισαν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο ...

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Αναποδογύρισαν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο ...

Δημοσίευσηαπό george santorineos » Τρί Ιαν 24, 2012 10:37 pm

Καλά μεν του κάνανε, αλλά αυτό λέγεται αυτοδικία. Δηλ αν ήταν ενα Η2 τι θα άκαναν? :think: :think: :think:
george santorineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: cooper ATR 235/65/17
Suspension: MAD
cb: Ναι
Aka: TrailRider888
Name: george santorineos

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Τρί Ιαν 24, 2012 10:46 pm

george santorineos έγραψε:Καλά μεν του κάνανε, αλλά αυτό λέγεται αυτοδικία. Δηλ αν ήταν ενα Η2 τι θα άκαναν? :think: :think: :think:

μολότοφ ???
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τρί Ιαν 24, 2012 11:42 pm

8) :clap: :clap: :clap: :clap:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

cb: Όχι
Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό bill12 » Τετ Ιαν 25, 2012 12:10 am

:clap: :clap: :clap:
Η ζωή είναι πολύ μικρή απόλαυσέ την.......
Άβαταρ μέλους
bill12

Λάστιχα: Bridgestone 694
Suspension: MAD ελατήρια
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό Rallistas77 » Τετ Ιαν 25, 2012 12:18 am

Βλέπω πως ως επί το πλείστον, όπως και εγώ, επικροτούμε την πράξη των συμπολιτών μας. Ωστόσο αναρωτιέμαι ποίοι τελικά είναι αυτοί οι ΚΑΦΡΟΙ με τα 4Χ4 που επειδή μπορούν με ευκολία παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια? Εεεεεεε????????? Εν ολίγοις μάγκες λίγο σεβασμό στο συμπολίτη μη δίνουμε το κακό παράδειγμα ως club γιατί αν δω κανέναν δικό μας εγώ πρώτος θα περάσω από πάνω.-
New Grand Vitara 1.6 (3d) μοντ:'08
Βόλος
"if in doubt....flat out..." colin mcrae
Άβαταρ μέλους
Rallistas77
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Latitude Cross
Suspension: Μαμά
Aka: Rallistas77
Name: Θεόδωρος

Δημοσίευσηαπό alroad87 » Τετ Ιαν 25, 2012 2:29 am

panoshm έγραψε:
alroad87 έγραψε:πω πω γινεται της πηνελοπης παντως
ζουγκλα σε ολο της το μεγαλειο θα ελεγα..

Μείνε 2 χρόνια στη Κυψέλη (και πολύ άντεξα πάνω στην οδό Κυψέλης :evil: ), όχι να δουλεύεις, να μένεις, εεεεεε? και μετά πες μου..... :evil: :tsoukalas:

Πανο, τη ξερω καλα τη περιοχη, δεν εχω μεινει αλλα δουλευω 8 χρονια σε αυτη τη περιοχη.
λαλακια μεγαλη του οδηγου να κλεισει το δρομο αλλα το οτι το γυρησαν τουμπα δε νομιζω να πρεπει να τους δωσουμε κι παρασιμα...
για αυτο οπως ειπανε κι αλλοι υπαρχει η αστυνομια, το οτι ερχεται μονο στις ιορτες ειναι αλλο, μη κρινουμε με τις δικες μας θεωριες κι τη δουλεια των αστυνομικων, το τι γινεται στο κλαδο τους δεν το ξερουμε ολοι οποτε δε μπορουμε να λεμε οτι μας κατεβει (περι ατυνομιας) (γιατι πολυ απλα οσο τραγικο κι να ακουγεται - αν γνωριζετε μεχρι προσφατα δεν ειχανε καν καυσιμα να βαλουν στα περιπολικα !! κι βγαινανε για περιπολια 4-5 χλμ αραζανε 8ωρο κι επιστρεφανε στο τμημα(!) κι οχι λογο του ''ετσι γουσταρω'' αλλα λογο βενζινης που δεν ειχε να τους βαλει η κυβερνηση)
Κι για να μην μακρυγορο κι ξεφευγω απο το θεμα, απο οτι καταλαβα ολοι οσοι σπευσατε να δωσετε τα συγχαριτηρια σε αυτους τους ανεγκεφαλους για τη πραξη τους - μαλλον κανενανς απο σας εν εχει διπλοπαρκαρει ποτέ κι σε καμια περιπτωση... :!:
μαλλον ολοι σας ακολουθειτε πιστα τον ΚΟΚ...
τι να σας πω, μονο μπραβο αξιζετε τοτες εφοσον δεν εχετε παραβιασει ποτε τον κωδικα.
ειλικρινα χαιρομαι που υπαρχουν τοσοι πολοι σωστοι οδηγοι.
''Experience is not what happens to a man; it is what a man does with what happens to him''
Άβαταρ μέλους
alroad87
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Name: Alan

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Τετ Ιαν 25, 2012 3:19 am

alroad87 έγραψε:λαλακια μεγαλη του οδηγου να κλεισει το δρομο αλλα το οτι το γυρησαν τουμπα δε νομιζω να πρεπει να τους δωσουμε κι παρασιμα...

συμφωνώ μαζί σου...δεν είναι λύση αυτό...όπως είπα και προηγουμένως αν πάρει ο καθένας την κατάσταση στα χέρια του ζήτω που καήκαμε...(αν δεν έχουμε καεί ήδη δηλαδή!!!)

alroad87 έγραψε:για αυτο οπως ειπανε κι αλλοι υπαρχει η αστυνομια, το οτι ερχεται μονο στις ιορτες ειναι αλλο, μη κρινουμε με τις δικες μας θεωριες κι τη δουλεια των αστυνομικων, το τι γινεται στο κλαδο τους δεν το ξερουμε ολοι οποτε δε μπορουμε να λεμε οτι μας κατεβει (περι ατυνομιας) (γιατι πολυ απλα οσο τραγικο κι να ακουγεται - αν γνωριζετε μεχρι προσφατα δεν ειχανε καν καυσιμα να βαλουν στα περιπολικα !! κι βγαινανε για περιπολια 4-5 χλμ αραζανε 8ωρο κι επιστρεφανε στο τμημα(!) κι οχι λογο του ''ετσι γουσταρω'' αλλα λογο βενζινης που δεν ειχε να τους βαλει η κυβερνηση)

επειδή αυτό μάλλον πάει σε μένα να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κάτι συγκεκριμένα με την αστυνομία.απλά η παρέμβασή της μόνο άμεση δεν είναι.θες δεν έχει τον εξοπλισμό? θες δεν έχει βενζίνη? δεν γνωρίζω να σου πω την αλήθεια.απλά πρέπει να βρεθεί μία λύση κάποια στιγμή.τέλος αστυνομία δεν είναι μόνο οι υπάλληλοι που βγαίνουν στους δρόμους, ίσως αυτοί είναι οι μόνοι που δουλεύουν.

alroad87 έγραψε: απο οτι καταλαβα ολοι οσοι σπευσατε να δωσετε τα συγχαριτηρια σε αυτους τους ανεγκεφαλους για τη πραξη τους - μαλλον κανενανς απο σας εν εχει διπλοπαρκαρει ποτέ κι σε καμια περιπτωση... :!:
μαλλον ολοι σας ακολουθειτε πιστα τον ΚΟΚ...

δεν έδωσα σε κανέναν συγχαρητήρια εγώ προσωπικά.και σίγουρα σπάνια τηρώ πιστά τον ΚΟΚ (και δεν εννοώ λόγω ταχύτητας).αλλά σύμφωνα με το post το λεωφορείο ήταν αρκετή ώρα κολλημένο και δεν μπορούσε να περάσει...άσε που για να του αναποδογυρίσουν το αμάξι και να μην πάρει ΜΥΡΩΔΙΑ το καμάρι μας προφανώς δεν ήταν εκεί κοντά...έχω παρκάρει και εγώ παράνομα..ΠΑΝΤΑ όμως προσέχω να μην ενοχλώ (να περνάνε πεζοί και αυτοκίνητα) αφενός και είμαι ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που ενοχλεί να το μετακινήσω (διεύλεση με αναπηρικό καροτσάκι, τυφλού, κλπ)
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τετ Ιαν 25, 2012 1:00 pm

gv2000 :text-+1:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό ΜΠΑΟΥ » Τετ Ιαν 25, 2012 2:28 pm

Ήταν άσχημο το κόψιμοοο..................... θα τον είχε πάει πλυντήριο τον αουντάκια.........έχω ακούσει οτι κυκλοφορεί ίοση γαστρεντερήτιδας μάλλον είχεπιάσει και τον αουντάκια και αύτους στο λεωφορείο...χαχαχα.
τσακωμένος με την άσφαλτο (quality-passed συγκρουόμενα vitara 1.6-8v, jimny 1.3 grand vitara 1.6-16v)
current test ford fiesta ecoboost 100ps-VARADERO MK2
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: hankook
Διάσταση ελαστικών: 195/50-15
Suspension: sach st
Εργάτης: Όχι
Aka: γορίλας
Name: ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευσηαπό antonisgoul » Τετ Ιαν 25, 2012 8:40 pm

επειδη και εγω ειμαι απο αυτους που δωσανε συγχαριτηρια θελω να πω οτι και εγω εχω διπλοπαρκαρει και παρκιν εχω κλεισει και το δρομο εχω κλεισει (για να ξεφορτοσω) και αλλες παραβασεις του κοκ εχω κανει αλλα ΠΟΤΕ δεν το εχω παρατησει και να φυγω αδιαφοροντας για τους υπολοιπους το θεωρω μεγαλη γαιδουρια γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει αναμαρτητος αλλα οταν δεν σεβεσε τους γυρω σου γιατι πρεπει να σε σεβοντε και αυτοι Επειτα αυτο που δειχνουν πλεων οι καιροι ειναι οτι δεν πρεπει να περιμενουμε και πολλα απο το κρατος και οπως παει αν δεν παρουμε την κατασταση στα χερια μας (και δεν εννοω να παρουμε τα οπλα) αλλα να δειξουμε την δυσαρεσκια μας να σηκωθουμε απο τον καναπε να αρχισουμε να σκεφτομαστε το ποσο μας κοροδιευουν θα ξυπνησουμε ενα πρωι και θα ειναι ολα πουλημενα και θα μας πουνε δεν ειδαμε οτι αυτο που υπογραψαμε ηταν το πωλητηριο

Υ.Γ συγνωμη που εχω βγει λιγο εκτος θεματος απλα ειμαι σκασμενως αν θεωρητε οτι πρεπει, να σβηστει
Άβαταρ μέλους
antonisgoul
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 215-70-16
Suspension: mad+4cm kyb
Name: antonis

Δημοσίευσηαπό ivan » Πέμ Ιαν 26, 2012 9:59 am

Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά, που είναι δυστυχώς συχνή στους ελληνικούς δρόμους, έχει μεγάλη σημειολογική σημασία για το γενικότερο κατάντημά μας. Ο μ@λάκας που παρατάει το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου και αφήνει κόσμο να περιμένει με τις ώρες δείχνει την ψυχοπαθολογία του. Θεωρεί ότι η δουλειά του, χρόνος του, ο ίδιος είναι πιο σημαντικός, γι’ αυτό οι υπόλοιποι ας τον περιμένουν. Το αστείο είναι ότι όταν σε έχει κλείσει και αναγκαστικά τον περιμένεις για να ελευθερωθείς και να φύγεις έχει και το ύφος τύπου πως-κάνεις-έτσι-ρε-φίλε-πέντε-λεπτά-έκανα. Η δε αστυνομία, όταν βρει βενζίνη, όρεξη και χρόνο να ασχοληθεί, έρχεται με περιπολικό για να δώσει κλήση και όχι με γερανό για να τον σηκώσει, οπότε το πρόβλημα πάλι δε λύνεται.
Τελικά, με δεδομένο ότι ο δράστης είναι χοντρόπετσος (διότι αν δεν ήταν δεν θα έκλεινε το δρόμο) και ούτε οι επιπλήξεις του κόσμου τον αγγίζουν, ο μ@λάκας θριαμβεύει. Κάνει ότι γουστάρει και φεύγει κύριος. Πώς μπορείς λοιπόν να αποτρέψεις το ζώο (που θεωρεί ότι είναι και μάγκας) από τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον? Με τον τρόπο που είδαμε.
Καλά του κάνανε.
Άβαταρ μέλους
ivan
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: MAD-Bilstein-ΚΥΒ
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Ιαν 26, 2012 6:43 pm

ivan έγραψε:Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά, που είναι δυστυχώς συχνή στους ελληνικούς δρόμους, έχει μεγάλη σημειολογική σημασία για το γενικότερο κατάντημά μας. Ο μ@λάκας που παρατάει το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου και αφήνει κόσμο να περιμένει με τις ώρες δείχνει την ψυχοπαθολογία του. Θεωρεί ότι η δουλειά του, χρόνος του, ο ίδιος είναι πιο σημαντικός, γι’ αυτό οι υπόλοιποι ας τον περιμένουν. Το αστείο είναι ότι όταν σε έχει κλείσει και αναγκαστικά τον περιμένεις για να ελευθερωθείς και να φύγεις έχει και το ύφος τύπου πως-κάνεις-έτσι-ρε-φίλε-πέντε-λεπτά-έκανα. Η δε αστυνομία, όταν βρει βενζίνη, όρεξη και χρόνο να ασχοληθεί, έρχεται με περιπολικό για να δώσει κλήση και όχι με γερανό για να τον σηκώσει, οπότε το πρόβλημα πάλι δε λύνεται.
Τελικά, με δεδομένο ότι ο δράστης είναι χοντρόπετσος (διότι αν δεν ήταν δεν θα έκλεινε το δρόμο) και ούτε οι επιπλήξεις του κόσμου τον αγγίζουν, ο μ@λάκας θριαμβεύει. Κάνει ότι γουστάρει και φεύγει κύριος. Πώς μπορείς λοιπόν να αποτρέψεις το ζώο (που θεωρεί ότι είναι και μάγκας) από τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον? Με τον τρόπο που είδαμε.
Καλά του κάνανε.

Συμφωνώ και επαυξάνω: :arrow:

:arrow: Όταν έμενα στην Κυψέλη ήταν καθημερινό φαινόμενο να κλείνουν το γκαράζ μου. Βρήκα ένα περιπολικό να κατεβαίνει την Κυψέλης, το σταματάω και τους ζητώ να καλέσουν τον γερανό που σήκωνε διπλοπαρκαρισμένα από την οδό Κυψέλης λίγο παραπάνω. Και τι μου λέει: Δεν μπορώ να πω μόνος μου του γερανού να έρθει, θα πρέπει:
1) Να πάρεις τηλέφωνο στην τροχαία και να ζητήσεις να έρθουν να το "σηκώσουν" (και έρχονται αφού περάσουν 4 ώρες από το τηλεφώνημα) ή
2) Να μου ζητήσεις να του κόψω κλήση και να καλέσεις μετά από 4 ώρες (και πάλι) τον γερανό

Και του λέω: και αν γεννάει η γυναίκα μου ρε φίλε τι θα κάνω???????? Πάρε ταξί! μου είπε!!!! :shock: :shock:

Φίλοι μου, ο ιμάντας είναι πλέον ΜΟΝΙΜΑ στο αμάξι και ας έχω φύγει πλέον από την Κυψέλη.... αν μου "κάτσει"..... :twisted: :twisted: Ιμάντα-τράβηγμα-παράτημα του αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου :!: :!: Να δω μετά, έρχεται ο γερανός ή όχι? :evil: :evil: :evil:

:tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Πέμ Ιαν 26, 2012 7:37 pm

Σωστό ή όχι για μένα δεν είναι λύση να παίρνει κάποιος το νόμο στα χέρια του.Αν λέω αν εκείνη τη στιγμή που του τουμπάρανε το αυτοκίνητο ερχόταν και έβλεπε την όλη κατάσταση σίγουρα θα είχαμε άλλες καταστάσεις ίσως και τραυματισμούς.
Εδώ άλλος έχει σκοτώσει γιατί του πήρανε τη θέση πάρκινγκ που είχε βρει πρώτος.
Από την άλλη βέβαια η αστυνομία και να την καλέσεις έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση.
Θα μου πείτε και πια είναι η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις,μόνο έτσι καταλαβαίνουν ορισμένοι ανεγκέφαλοι.Δυστυχώς καταντήσαμε ζούγκλα και ο Θεός να βάλει το χέρι του να μη γίνουν χειρότερα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από antonis1627 και Πέμ Ιαν 26, 2012 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό MKB » Πέμ Ιαν 26, 2012 8:47 pm

antonis1627 έγραψε:Σωστό ή όχι για μένα δεν είναι λύση να παίρνει κάποιος το νόμο στα χέρια του.Αν λέω αν εκείνη τη στιγμή που του τουμπάρανε το αυτοκίνητο ερχόταν και έβλεπε την όλη κατάσταση σίγουρα θα είχαμε άλλες καταστάσεις ίσως και τραυματισμούς.
Εδώ άλλος έχει σκοτώσει γιατί του πήρανε τη θέση πάρκινγκ που είχε βρει πρώτος.
Από την άλλη βέβαια η αστυνομία και να την καλέσεις έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση.
Θα μου πείτε και πια είναι η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις,μόνο έτσι καταλαβαίνουν ορισμένοι ανεγκέφαλοι.Δυστυχώς καταντήσαμε ζούγκλα και ο Θεός να βάλει το χέρι του να γίνουν χειρότερα πράγματα.

Αντώνη συμφωνώ με την άποψή σου.Αυτά τα γεγονότα δείχνουν την φορτισμένη ψυχολογία του κόσμου από άλλα προβλήματα και την βίαιη αντίδραση με ακραίες συμπεριφορές σε διάφορα άσχετα θέματα που προκύπτουν.Πιστεύω ότι θα δούμε άσχημα πράγματα γιατί ο κόσμος έχει φτάσει(αν δεν έχει ξεπεράσει)στα όρια του.
Φιλικά Γιωργος.
Άβαταρ μέλους
MKB
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: 225 75 16
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό ivan » Παρ Ιαν 27, 2012 11:35 am

Η κοινωνική γαλήνη είναι ένα αγαθό για το οποίο είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Ο παραβάτης που δεν σέβεται τους κοινούς κανόνες και το διπλανό του τη διασαλεύει. Αν οι αρχές είναι ανήμπορες να διασφαλίσουν την εφαρμογή των κανόνων το πράγμα οδηγείται σε άσχημους δρόμους. Με δεδομένη την έλειψη παιδίας δεν μπορώ να φανταστώ πως θα λυνόταν το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν διαθέτουμε και αρκετή φαντασία για να εφαρμόσουμε το εξής:
http://www.goldenmag.gr/archives/27547#.TyJd1Pn_lPk
Άβαταρ μέλους
ivan
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: MAD-Bilstein-ΚΥΒ
Name: Γιάννης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Σάβ Μάιος 17, 2025 7:23 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Μάιος 16, 2025 9:10 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Παρ Μάιος 16, 2025 6:55 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Μάιος 15, 2025 10:16 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Μάιος 15, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Μάιος 14, 2025 10:03 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 9:03 am Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 9:00 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε.
arahova Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
gi@nn@kis Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am καλημερα!!!
antonis1627 Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
arahova Πέμ Μάιος 08, 2025 9:30 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 6:53 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες