Εχω και εγώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο εδώ και 2 εβδομάδες και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Δεν το πήρα για να το κόψω ή να το ελαττώσω ή να κάνω οικονομία ή οτιδήποτε άλλο, απλά το βλέπω σαν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.
Τόσα χρόνια φανατικός καπνιστής μέχρι εκει που δεν πάει, ότι καιγεται το κάπνιζα, πουρα, πιπες, τσιγάρα, στριφτά, αστριφτα, το περίπτερο ολόκληρο, τον περιπτερά μαζι, αρκεί να βγάζει καπνό.
Εχω καταλάβει ότι μόνο ένας τρόπος δούλεψε, σε εμένα τουλάχιστον, για να το κόψω. Η μέθοδος Μαχαίρι. Ετσι και έγινε, μια ωραία μέρα που ξύπνησα στραβά, και ενώ ήμουν φαντάρος, δεν ξανακάπνισα για 2 ολόκληρα χρόνια. Τώρα πως ξανακύλησα, ακόμη δεν κατάλαβα.
Πάντως με αυτό τώρα, αν και είναι νωρίς ακόμη, νομίζω ότι πάει καλά. Έκανα ένα μια φορά που δεν είχα μπαταρία, και κόντεψα να βγάλω τα συκώτια μου. Αμέσως στο κατάστημα, 2η μπαταρία, 2ο φορτιστή, 2 extra ατμοποιητές και μερικά μπουκαλάκια υγρό για να μην ξεμείνουμε ποτέ. Με τη μεγαλύτερη δόση νικοτίνης βεβαια.
Εχω κολλήσει και τι γυναίκα με το ηλεκτρονικό, και όλα ΟΚ
Επίσης, έχω σταματήσει να βρωμάω τσιγαρίλα, εγώ τα ρούχα μου και το γραφείο μου. Ασε που το στόμα σου με αυτό δεν γίνεται παπούτσι.
Ελπίζω να μου φτουρίσει...

NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.