kons έγραψε:Να προσθέσω μόνο μια λεπτομέρεια ως "δαίμων" του τυπογραφείου για τα κακός κείμενα.
Για να υποστηριχθούν τα συγκεκριμένα αεροσκάφη σε όλο το φάσμα των αποστολών τους και σε όλη την διάρκεια της άσκησης υπήρχε μια ολόκληρη ομάδα τεχνικών από πίσω. Τα ίδια συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν και σε αυτούς, αλλά το σύστημα είναι δομημένο "παράξενα" για όσους δεν είναι μέσα στον χορό και δεν γνωρίζουν τα έσω θέματα. Αυτό που βγαίνει πάντα προς τα έξω είναι το τι έκανε ο ένας, οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί κοιτούσαν τα άστρα?
Σωστός ο παίχτης...
και συμπληρώνω κάτι ακόμη, λόγο του ότι έχω αδελφό στην πολεμική αεροπορία ( 11 χρόνια στην Σούδα και 12 πλέον στην Τανάγρα)
ο οποίος είναι και αυτός ένας από τους αφανείς ήρωες της πίστας ( ηλεκτρονικός οπλικών συστημάτων & ελέγχου)
Σε μία πρόσφατη συζήτηση μου ανέφερε πως πλέον μετά από τις πολλαπλές περικοπές του κράτους μειώθηκε το ετήσιο εισόδημα για τον κάθε ένα από
τα μέλη της τεχνικής ομάδας....
ΚΑΤΑ 6000€

Και κατά τα άλλα...ο μέσος όρος ζωής για αυτούς τους ανθρώπους είναι κατά 15-20 χρόνια λιγότερος απο το φυσιολογικό. (Για όσους γνωρίζουν...)
Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι κύριε Πάγκαλε είναι οικογενειάρχες και φροντίζουν για την ασφάλεια όλων μας όταν εσύ ρίχνεις τα ρεψιματάκια σου ήσυχος
και αραχτός στα ταβερνεία με το τηλέφωνο έτοιμο να δίνεις διαταγές του κ@λου σε όποιους θεωρείς κτήμα σου...

Που είσαι βρε ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΕ να ρίξεις το αείμνηστο....
ΩΞΩ! ΒΡΕΕΕΕΕ!....ΩΞΩ ΡΕ ΠΕΡΙΧΑΡΕΕΕΕΕ!
ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑ!....ΑΜΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕΕΕ!!!
Όσο για τους πιλότους μας...( έχω και απ'αυτό...

....πολέμαρχο ξάδελφο με χιλιάδες ώρες πτήσης και πλέον ελικοπτεράς...

)
ένα έχω να πω!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ!...ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!