Ενα πραγμα ομως μην ξεχναμε ολοι μας.
Οτι η φυση με τον τροπο της εκδικειται και μαλιστα με αγριο τροπο πολλες φορες.Ας βαλουμε ολοι μυαλο γιατι ειμαστε στο χειλος του γκρεμου
SAVE ANIMAL έγραψε:οσο και αν προσπαθω να πω με ηρεμο τροπο αυτα που νομιζω και τα λιγα που ξερω με κανεις φιλε μου να πειστευω οτι δεν εχεις καταλαβει πραγματικα το τη λεω και το τη γινεται πραγματικα!!λοιπον θα σου ξαναπω οτι 1ον δεν ειμαι ανθρωπος του καναπε και δεν εχω κανενα οικονομικο οφελος απο την αγαπη μου για την φυση 2ονοτι κανω το κανω σχεδον παντα μονος μου χωρις να λεω ψεματα για αυτα που βλεπω με τα ματια μου και χωρις να ακουσω καμοια οικολογικη οργανωση 3ονκανεις δεν ειπε οτι οι κυνηγοι ειναι η μονη αιτια για το προβλημα της πανιδας!!υπαρχουν πολλοι και μεγαλυτεροι εχθροι της φυσης 4ον κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν κυνηγοι που αγαπανε πραγματικα τη φυση 5ον μπορει νομιζω και απο μονη της η φυση να κανει αυτο που πρεπει για να κραταει τις ισοροπιες 6ον δεν δεχομαι με τιποτα το οτι κυνηγαω επειδη ειναι το χομπι μου και επειδη περνω μονος μου την τροφη που μου χρειαζεται!!εχουν περασει τα χρονια νομιζω που ο ανθρωπος επρεπε να κυνηγαει για να τραφει!!υπαρχουν πολλοι τροποι να συνδιασεις το βουνο οπως ειχες αναφερει με πολλες ωρες περπατημα και με σκοποβολη απλη αν θες και σε ευχαριστει το οπλο!!σε ολες σου τις αναφορες προσπαθεις (και καλα κανεις)να μας πεις οτι οι κυνηγοι ειναι οι μονοι που προσπαθουν και τελικα κανουν καλο στην φυση και οτι εγω και μερικοι αλλοι απλα κατοιγορουμε απο τον καναπε!!δεν ειναι ετσι φιλε μου !!και για να τελειωσω εδω την κουβεντα γιατι δεν θελω να παρεξηγηθω με κανεναν ο καθενας κανει αυτο που νομιζει οτι ειναι σωστο και ολοι κρινομαστε!!εγω θα προσπαθω οσο μπορω να βοηθαω τα ζωα που το εχουν αναγκη με τα ελαχιστα μεσα και τις δυναμεις που εχω και ελπιζω και το παιδακι μου που περιμενω να μπορεσει να παρει λιγο απο την αγαπη μου γιατην φυση που τοσο πολυ μας την εχουν στερησει τα προβληματα και το ανχος της καθημερινοτητας μας !!ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!
JOHNV6 έγραψε:
Ευτυχώς που συγκρατήθηκες και δεν επεκτάθηκες.........![]()
![]()
Τους χαρακτηρισμούς "κότα" κτλ. καλύτερα να τους πεις κατ ιδίαν σε κάποιον face to face και όχι πίσω απο την ασφάλεια ένος πληκτρολόγιου γενικολογόντας
jim13 έγραψε:οποιος αγαπαει το κυνηγι ας κυνηγησει με ακοντιο η τοξο!
Dimitris_T έγραψε:jim13 έγραψε:οποιος αγαπαει το κυνηγι ας κυνηγησει με ακοντιο η τοξο!
Μόνο που φίλε μου το κυνήγι με ακόντιο ή τόξο είναι παράνομο και αποτελεί κατ' εξοχήν πρακτική των λαθροκυνηγών.
jim13 έγραψε:Dimitris_T έγραψε:jim13 έγραψε:οποιος αγαπαει το κυνηγι ας κυνηγησει με ακοντιο η τοξο!
Μόνο που φίλε μου το κυνήγι με ακόντιο ή τόξο είναι παράνομο και αποτελεί κατ' εξοχήν πρακτική των λαθροκυνηγών.
να σου πω την αληθεια δεν το ηξερα!αλλα μου φαινεται πολυ πιο δυσκολο να πιασεις ενα ελαφι με ακοντιο παρα με μια καραμπινα που ριχνει 50 σκαγια στο μισο χιλιομετρο!εχει περισσοτερες ελπιδες να σωθει το ελαφι!
jim13 έγραψε:1.Επίσης γενικολογώ...
2.να σου πω την αληθεια δεν το ηξερα!αλλα μου φαινεται πολυ πιο δυσκολο να πιασεις ενα ελαφι με ακοντιο παρα με μια καραμπινα που ριχνει 50 σκαγια στο μισο χιλιομετρο!εχει περισσοτερες ελπιδες να σωθει το ελαφι!
arahova | Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
KonKalamata | Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm | Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα! |
Γιωργος ΗΛΙΑΣ | Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm | Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!! |
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες