Κυριοι το Hummer πλεον ναι ειναι στην κατηγορια SUV με μεγαλητερες ομως δηνατοτητες απο τα αλλα οσο και αν σας φαινετε περιεργο οι δυνατοτητες του στα ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον ειναι πολυ περιορισμενες και υπαρχουν και λαμπρα παραδειγματα.....
Φιλε Γιωργο δεν νομιζω οτι μια ΟΜΕ 5 ποντων και ενα λαστιχο χωματινο 205 R 16 ειναι βελτιωση για trial καταστασεις....και εξαλου εγω trial δεν κανω....το αυτοκινητο μου ειναι καθημερηνοτατης χρησης και οι εκδρομες οι οποιες εχω κανει πιστεψε με ειναι απειρες....!Απο εκει και περα ο φιλος που ανοιξε το θεμα παραπονεθηκε για κατι το οποιο δεν συγκαταλεγετε σε καταστασεις trial ουτε σε κατασταση αγωνα.....ενα κηνηγι ηθελε να παει και ειπε πως αυτα τα οποια εκανε με το παλιο δεν μπορουσε να τα κανει με το νεο...!
Και ακομα....μια εκδρομη δεν ειναι μονο φλαταδουρες!Αν ηταν ετσι θα βαζαμε ενα καλητερο λαστιχακι στα συμβατικα μας και θα πηγεναμε.....
Η εκτος δρομου οδηγηση θελει αρθρωσεις...πιοιος της εχασε για να της βρει το NGV...?τα ψαλιδια ειναι ψαλιδια...ειναι κοινουμενα μεροι πανω στον αυτοκινητο με αποτελεσμα να ειναι πιο ευπαθη απο τον αξονα....εκμηδενισμος της αποστασης απο το εδαφος....οτι και αναρτηση να μπει το αποτελεσμα παραμενη ιδιο....!
Δεν ξεχναμε βεβαια το γεγονος οτι το NGV ειναι ενα πιο ολοκληρωμενο αυτοκηνητο με περισοτερες ανεσης και οδηγικη συμπεριφορα ανωτερη απο αυτην του παλιου...αλλα ολα αυτα εντος δρομου....!εκτος εχει πολαπλα μιωνεκτιματα σε σχεση με το παλιο....!Δεν παυει βεβαια να ειναι ενα απο τα καλητερα στην κατηγορια του....!
Εχει τρομερη και ανετη ποιοτητα κηλησης αλλα μειωνεκτη φοβερα σε καταστασεις αναρηχησεις και προσπελασης εμποδιων που χρειζουν την παρουσια αρθρωσης.....!
Με την λογικη αυτη θα πουμε οτι το NGV ειναι καλητερο και απο Defender....

το οποιο εχει μπρος πισω αξονα η απο το cherokee...!
Φιλε
kaliakouda δεν τηθετε θεμα μετωπικων συγκρουσεων...μια ομορφη και πολιτησμενη συζητηση γινετε με διαφορα αποψεων......!
θεμα συγκρισης ομως τεθηκε πολυ πριν εγω προσκαλεσω εσας για ενα εκτος δρομου test...!
Α... και κατι ακομα...ο καθε ανθρωπος επιλεγη ενα αυτοκηνητο με βαση την χρηση την οποια θελει να κανει και με βαση αυτα που μπορει να κανει ενα αυτοκινητο...απο εκει και περα καλο θα ηταν να ξερουμε της δυνατοτητες του καθε αυτοκινητου και να ειμαστε προσγιωμενοι....!Γιατι μπορει να βρεθουμε προ εκπληξεων και να ερθουμε σε πολυ ασχημη θεση διοτι νομιζαμε οτι το αυτοκινητο μας θα περναγε....!
Το LSD στο παλιο Vitara εμπενε στο μακρη μοντελο εως το 1996 απο εκει και περα εγινε βασικος εξοπλησμος στα μακρια μοντελα εως το 1998 οπου και σταματησε το μοντελο...ειναι μηχανικο ομως και με οχι τρελες δηνατοτητες....!
Η δηνατοτητες της τεχνολογιας ειναι σαφως μπροστα....αλλα οχι παντου

!