alex23 έγραψε:Σπύρο δεν εχω να προσθέσω κατι! οτι ειχα να πω το ειπα! αυτη ειναι η απόφαση μας.
μην ξεχνάμε οτι κανένας δεν ειναι εδω με το ζορι! αν πιστεύεις οτι δεν σε αντιπροσωπεύει το club μπορείς να αποχωρήσεις.
alex23,ενα εχω να πω.Κριμα,κριμα και παλι κριμα...
δεν περιμενα κατι παραπω απο εσενα Κωστα! καθε φορα συμμετέχεις σε flames συζητήσεις. αν δεν σου αρεσει το φορουμ μας μπορεις και εσυ να αποχωρησεις ειναι πολυ απλο!
Παρολο που βλεπω ενα κλιμα το οποιο μου θυμιζει στιγμες πριν την εντολη του κεντρου προς τα ματ να κανουν ντου στους αναρχικους στα εξαρχεια, θεωρω πως ειναι ασχημο να υπαρχει τετοια απαγορευση απο μεριας διαχειρησης.. Σιγουρα ειναι "πονοκεφαλος" κι αλλες κατηγοριες, ισως μαρκες ισως γουστα ισως χιλια δυο, αλλα δεν παυει το φορουμ να εχει ενεργα μελη.. Και στο κατω κατω ας αυξηθουν οι διαχειριστες. Δεν μπορω να διαννοηθω πως πχ ο Σπυρος η Νινα ο Σταματης και οσοι αλλοι εχουνε εκτος v gv ngv και εκτος suzuki οχηματα να μην τους δινει το φορουμ την ελευθερια να εκφρασουνε καποιο προβληματισμο και να βρεθει μια λυση.. Μου ακουγεται πολυ δικτατορικο αυτο το οποιος θελει φευγει του Αλεξ λογω του οτι σιγουρα καπου υπαρχουν και καλυτερα. Ομως εδω, αυτο που μας δενει περισσοτερο ειναι οι διαπροσωπικες σχεσεις και τα αισθηματα που εχουμε αναπτυξει και φασεις που εχουμε νιωσει η ζησει κατα καιρους που εννοειται και μας φερνουν πιο κοντα... Δε νομιζω οτι "ξενερωνει" καποιος οταν σε μια εκδρομη υπαρχουν 5 ngv 2 gv 1 v και 1 rav ή ενα Tiguan ή ενα Maverick.... Αν καποιος απο εμας λογω τυχης και μοιρας τυχει και αλλαξει αυτοκινητο και απο vitara παει σε terios πχ... αυτοματα τι γινεται.. Δε μας ενδιαφερει? Αν ισχυουν τα οσα εγραψα πραγματικα λυπαμαι.. Ενα τοσο ωραιο φορουμ.. Κριμα!
Σίγουρα τα ignis και τα jimny θα βρουν όποιες πληροφορίες θέλουν σε αντίστοιχα φόρουμ, όπως και όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Ομως καλώς ή κακώς τα μέλη του εδώ φόρουμ είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν οποιονδήποτε εκφράσει μια απορία. Και αυτή η προθυμία δεν μπαίνει σε καλούπια και κανονισμούς. Εδώ είμαστε γιατί η ατμόσφαιρα και τα άτομα που υπάρχουν, τα βρίσκεις μια φορά στη ζωή σου. H σκληρή γλώσσα και οι προτροπές για αποχώρηση, νομίζω ότι δεν ταιριάζουν στο φιλικό κλίμα του φόρουμ.
Έχεις γράψει πολλά, φίλε Σπύρο , που για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω .
Όμως επειδή στις παρακάτω δύο γραμμές απευθύνεσαι σε εμένα , θα ήθελα σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις ακριβώς ποιούς εννοείς ότι δεν πρέπει να μιλάνε , καθώς και όλη την δεύτερη παρακάτω σειρά , γιατί παρότι προσπάθησα πολύ , δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις .
MAVERICK έγραψε:Μην ξεχνάμε Κώστα Περάσαμε και δύσκολες καταστάσεις και κάποιοι δεν πρέπει να μιλάνε κιόλας Ίσως και αυτοί που δεν είχαν vitara έβαλαν πλάτη σε σοβαρότερο πρόβλημα από το ότι είμαστε μειοψηφία ...
Ρε παίδες μια από τα ίδια γιατί γιατί γιατί δεν πήραμε τα μάθημα μας από τα προηγούμενα ? και αναφέρομαι και στην ομάδα διαχείρισης αλλά και στα μέλη .
Δύο πράγματα κρατούν το φόρουμ ζωντανό 1) Οι κανόνες του που τους τηρούμε όλοι στο ακέραιο 2) Οι δυνατοί πλέων δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας.
Προς την ομάδα διαχείρισης: Έχετε την ευθύνη του φόρουμ και για τον λόγο αυτό αναρτώνται ανακοινώσεις για να μην ξεφεύγουμε από την πορεία μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να μπερδευτούν , κάποιοι να ζητούν εξηγήσεις , κάποιοι να δυσαρεστηθούν . Απαντήσεις του τύπου ''αυτή είναι απόφαση της ομάδας διαχείρισης και θα πρέπει να γίνει αποδεκτή από όλους" είναι αποδεκτή. Απαντήσεις του τύπου ''να αποχωρήσεις'' και ειδικά σε άτομα που δεν τους αξίζουν, νομίζω ότι προσβάλουν και προκαλούν και καταδικάζονται από όλους μας . Ακόμα και σε περιπτώσεις μελών που προκαλούσαν πρώτα τα μέλη ήταν αυτά που τους έβαλαν στην θέση τους. Έχετε μετρήσει ποτέ το ανθρώπινο δυναμικό που κρατά πραγματικά ζωντανό αυτό το φόρουμ ? και δεν αναφέρομαι στον αριθμό 1933 Έχετε αναρωτηθεί αν δυσαρεστηθεί - αποχωρήσει ποιος θα συμπληρώνει και ποιος θα απαντά τα ερωτήματα αυτών που ψάχνουν απαντήσεις? Από την μία να χειροκροτάμε την συμμετοχή και από την άλλη να την βάζουμε στον τοίχο? γιατί ? Η ομάδα διαχείρισης θέλει και καλά κάνει να επικεντρωθούμε στο κομμάτι των οχημάτων μας. Δεν έχω δει όμως να έχει και τον πρώταγωνιστικό ρόλο στις απαντήσεις σε τεχνικά θέματα και βελτιώσεις, τα μέλη την έχουν . Όλοι μας συμμετέχουμε στο φόρουμ για την βελτίωση των οχημάτων μας, να επιλύσουμε με την βοήθεια των μελών θέματα που μας απασχολούν καθώς και να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες . Μην το ξεχνάτε. Αυτό μόνο κρατά ζωντανό το φόρουμ .
Προς τα μέλη Πρέπει και εμείς να αποδεχόμαστε και να είμαστε προσεχτικοί σε όσα η ομάδα διαχείρισης ανακοινώνει . Αν είμαστε δυσαρεστημένοι εννοείται ότι αποχωρούμε από μόνοι μας δεν περιμένουμε να μας το πουν . Δεν έχει νόημα να βάζουμε φωτιές να κάνουμε φασαρία και στο τέλος να γίνονται όλα μπάχαλο. Στο τέλος είναι γεγονός ότι μόνος θα μείνεις . Επίσης ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουμε είτε μας αρέσει είτε όχι το θέμα της φιλίας . Είναι μεγάλο λάθος να το συνδέουμε με το φόρουμ . Μπορεί το φόρουμ να μας έχει δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθούν ισχυρές φιλίες στον καφέ στο βουνό στην καθημερινότητα μας . Όμως στο φόρουμ, αυτό που πρέπει να υπερτερεί είναι η προσφορά των γνώσεων μας και οι προβληματισμοί μας γύρο από τα οχήματα που το φόρουμ απαιτεί . Είναι γεγονός ότι έχουμε μεγαλώσει και η ομάδα διαχείρισης αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει έτσι δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να μην γίνει έτσι . Από την στιγμή που δεν αποφάσισαν να διαγράψουν ή να αλλάξουν κάτι στα έως τώρα πράγματα και μάλιστα δίνουν την δυνατότητα σε όσους θέλουν να γραφτούν να γραφτούν . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν νέες ενότητες και για αυτούς ας ποστάρουν όπου θέλουν και ας επιλέγει η ομάδα που θα τα πηγαίνει . Από την μεριά μας αν γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε θα το κάνουμε όπως το κάνουμε πάντα. Είναι γεγονός ότι δεν είμαστε το μοναδικό φόρουμ. Ούτε και θα λύσουμε όλων τα προβλήματα . Γιατί αυτό να μας ενοχλεί . Όλοι μας έχουμε φίλους με τετρακίνητα άλλων κατασκευαστών ε και απο την στιγμή που μπορούν να συμμετέχουν σε μια εκδρομή - εκδήλωση καθώς και να γράψουν το πρόβλημα τους και να λάβουν απάντηση από εμάς που είναι το πρόβλημα ? Ο Σταύρος γούσταρε και αγόρασε jimny ε και του είπε κανείς γιατί το αγόρασε? ή να μην ποστάρει τα προβλήματα του και ότι τον απασχολεί ? Γιατί θα πρέπει να δημιουργηθεί νέα ενότητα ? από την στιγμή που ήξερε ότι δεν υπάρχει ανάλογη ενότητα καθώς και δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργηθεί . Προσωπικά ο Σταύρος είναι ένα καλό παράδειγμα της καλής λειτουργίας και μπράβο του από την στιγμή που με πμ ρωτά μαθαίνει χωρίς να μπερδεύει αυτό που έχει δημιουργηθεί .
Θα παρακαλούσα όλους λοιπόν επειδή κανείς από μας ως μέλη ,όπως επίσης και καμία ομάδα διαχείρισης δεν μπορεί να κρατήσει ζωντανό από μόνος του αυτό το φόρουμ τυχόν απορίες προβληματισμοί να διευκρινίζονται απευθείας με την ομάδα διαχείρισης . Οι δημόσιες συζητήσεις τέτοιου είδους μόνο όφελος δεν φέρνουν . Είμαστε ένα ζωντανό και παραγωγικό φόρουμ ας βάλουμε όλοι λοιπόν τα δυνατά μας να το κρατήσουμε όσο ψηλά μπορούμε .
Παράδειγμα ζωντανό που πρέπει να μας κάνει όλους υπερήφανους αλλά και ποιο υπεύθυνους
Χαίρομαι φίλε Μιχάλη , γιατί σήμερα φανέρωσες μία πλευρά του χαρακτήρα σου , μία ωριμότητα και μία υπέρμετρη λογική , που μέχρι σήμερα μας ήταν άγνωστη ... Σε γνωρίζαμε μόνο σαν ένα συμπαθές και ευχάριστο μέλος της παρέας μας , του καφέ , της βόλτας και της εκδρομής . Μπράβο φίλε ! Να είσαι καλά ! Εύχομαι όλοι εμείς οι αποδέκτες των μηνυμάτων σου , να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη ...
Εγώ είμαι νέος και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Επιτρέψτε μου όμως να εκράσω τις σκέψεις που έκανα καθώς διάβαζω αυτό το οδυνηρό (λόγω διαμάχης θέμα) μεταξύ φίλων. Η γνωριμία μου μαζί σας έγινε λόγω της αγοράς ενός vitara και η αναζήτηση στο internet για κάτι το σχετικό.Τότε 21/2 έκανα την εγγραφή σε εσάς ως μέλος μς suzuki vitara.Φυσικά μέσα προυπήρχαν και άτομα με έταιρα αυτοκίνητα όμως όλιο συμμετήχαν ενεργά σε όλες τις ένότητες και θέματα του forum.Χωρίς να γνωρίζω κανέναν έκανα φιλίες και θέλησα κι΄εγώ να προσφέρω ιδέες και γνώσεις που θα βοηθήσουν όλους όσους είναι μέσα να βρούν μια λύση,όσο το δυνατόν οικονομική ωστε να αντιμετωπίσουν τυχών προβλημά τους. Απο την άλλη η ομάδα Διαχείρησης/Συντονισμού έχει να αντιμετωπίσει κοντά στα 2000 μέλη να διαβάζει τα post,να επαναφέρει τους ¨΄ατακτους¨,να ψάξει προσφορές,να οργανώσει...χίλιες δυο υποχρεώσεις που δεν φαίνονται στον καθένα.Το αποτέλεσμα είναι συχνά ο εκνευρισμός απο κάποιον ο οποίος σπαταλά τον ελεύθερο χρόνο του αφιλοκερδός προκειμένου να κάνει όλα αυτά.Ένα παράδειγμα που μπορώ να αναφέρω έιναι αυτό viewtopic.php?f=5&t=11216#p220121 οπου ο alex23 ζητάει κάτι...και σαν μέλη οφείλαμε να πειθαρχίσουμε σας πληροφορώ οτι οι μισοί σχεδόν δεν το έχουμε κάνει.Ο georgeh πόσες φορές δεν έχει σπαταλήσει χρόνο για να επαναφέρει τον server απο κατάρρευση; Ό Kfanis πόσες φορές δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με ¨πονηρά στοιχεία¨ για την προστασία των μελών.Οι συντονιστές πόσες φορές δεν έχουν μετακινήσει ή διοθώσει απαντήσεις προκειμένου να κρατηθεί ένα θέμα καθαρό.Κι όλα αυτά δεν φαίνονται στο απλό μέλος. Απο την άλλη τα μέλη δίνουν στο forum γνώσεις,ιδέες και λύσεις.Οι φωτογραφίες των μελών μας ταξιδεύουν σε μέρη που ίσως δεν πάμε ποτέ,μέσα απο τις ενότητες μαθένουμε διάφορα πράγματα που δεν ξέραμε.Η ατμόσφαιρα στο forum είναι πλέον οικογενειακή (έτσι τουλάχιστο τη θεωρώ εγώ) μοιραζόμαστε τα πάντα πέρα απο το τετρακίνητο Vitara. Μια πρόταση; Ας σεβαστούμε απο την πλευρά μας την δουλειά της διαχείρησης και πειθαρχείσουμε σε αυτά που λένε. Απο την πλευρά της διαχείρησης/συντονισμού ας είναι οι απαντήσεις λίγο πιο ήπιες Σε κάποιο ¨καφέ¨ μπορούν να γίνουν προτάσεις μεταξύ των διαφωνούντων απο κοντά.Δεν είναι σωστό (κατα τη γνώμη μου) να γράφονται τέτοια πράγματα τι στιγμή που μας διαβάζουν και άτομα εκτος forum.Απο κοντά με μια σωστή επιχειρηματολογία πιστεύω οτι θα λυθεί η όποια παρεξήγηση. Όσο αφορά τα εκτός vitara αυτοκίνητα υπάρχει η ενότητα ¨Ερωτήσεις¨ οπου δεν καθορίζει τύπο...Μπορεί κάποιος να διατυπώσει την απορία του εκεί.Εγω προσωπικά έχω απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις εκεί που δεν αφορούν vitara.Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι,όπως είπε και ο KON.GV, το π.μ μου φαίνεται και είμαι διαθέσιμος.Προσωπικά,όπως έχω γράψει άλλωστε,τα δικά μου θέματα τα έχω εκχωρίσει στο club γιατί όπως προείπα σας θεωρώ οικογένεια και το club σπίτι (έστω κι΄απο εδώ που βρίσκομαι) και είναι άσχημο μέσα σε ένα σπίτι η οικογένεια να τσακώνεται
Συγνώμη για την παρέμβαση ας μην ληφθεί υπ΄όψη αφου απλά διατυπώνω τις σκέψεις μου.....
Αγραδάς Γεώργιος
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο
Αν και πολυ νεος στο φορουμ εχω αποψη οπως αλλωστε ολα τα μελη παλια ή καινουργια.Αυτα που θα πω αφορουν εμενα και δεν θελω να θιξω κανεναν. Χρονια ειχα ενα nissan nx οπου και ημουν γραμμενος σε αναλογο φορουμ.Στην αρχη εψαξα για φορουμ αποκλειστικα με nx αλλα λογω σπανιοτητας του αυτοκινητου δεν υπηρχε και ετσι γραφτηκα σε φορουμ με nissan. Aγοραζω το vitara και μεχρι τοτε δεν γνωριζω προσωπικα κανεναν σας να μου πει οτι υπαρχει το σαιτ.Ετσι κανω αναζητηση για vitaraclub και απο τοτε βρισκομαι εδω. Οτι υπαρχουν αυτοκινητα αλλης μαρκας γιατι εχουν δημιουργηθει καλες φιλιες εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει.Θα με ενοχλουσε για παραδειγμα να δω στο φορουμ στις κατηγοριες v,gv,ngv αλλη μαρκα αυτοκινητου που ειναι διαφορετικη.Στις γενικες ερωτησεις πιστευω θα μπορουσε να ανεβαζε ο καθε ενας το προβλημα του με διαφορετικη μαρκα αυτοκινητου. Και κατι που δεν καταλαβαινω ειναι" Ενας κατοχος εκτος vitara(δεν μιλαω για μελη που υπαρχουν ηδη) γιατι να γραφτει μελος στο vitaraclub?Δεν θα μπορεσει να αποκομισει εμπειρια αλλων ανθρωπων που εχουν ιδιο οχημα με αυτον και σιγουρα ουτε λογος για τεχνικα θεματα.Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι επειδη ειναι φιλος δικος μου ας πουμε και ετσι του λεω ελα στο vitaraclub. Aυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το φορουμ λεγεται vitaraclub και οχι offroadclub ή suzukiclub. Αυτες ειναι οι σκεψεις μου και τιποτα παραπανω. Και τελος ενα μεγαλο μπραβο στους δημιουργους και στα μελη που υπαρχει αυτο το φορουμ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Μιχάλη ειλικρινά φίλε στην παρούσα φάση τα είπες όλα!!!
Επειδή το θέμα τείνει να ξεφύγει.....προσπαθήστε κύριοι διαχειριστές σας παρακαλώ να το μαζέψετε..... Δεν είναι καθόλου επίσης ωραίο σε άτομα που γνωριζόμαστε χρόνια και κάνουμε παρέα σε καθημερινή βάση πλέον να ακούγονται οι εκφράσεις ''το καπελάκι σου και δρόμο''. Περάσαμε δύσκολες στιγμές παλιότερα, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα και συνεχίσαμε.... Η δομή του φόρουμ είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι και η τάξη που επικρατεί εδώ μέσα είναι αναντικατάστατη. Τώρα το κατά πόσο θα πρέπει να δημιουργηθεί σχετική ενότητα για τους φίλους μας εκτός vitara, αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα το κρίνει η ομάδα διαχείρισης και συντονισμού. Αλλά για όλα υπάρχει πάντα ο ''καλός τρόπος''. Παρακαλώ για σύνεση και ωριμότητα από όλες της πλευρές! Δεν είμαστε άνθρωποι που εμφανιστήκαμε από το πουθενά για να γράψουμε απλά ένα ποστ εδώ... το έχουμε αγαπήσει σε καθημερινή βάση ίσως άλλος περισσότερο...ίσως άλλος λιγότερο και σίγουρα δεν θα θέλαμε με τίποτα να χαλάσει έστω και το παραμικρό από αυτό!
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Έχετε μετρήσει ποτέ το ανθρώπινο δυναμικό που κρατά πραγματικά ζωντανό αυτό το φόρουμ ? και δεν αναφέρομαι στον αριθμό 1933
Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός των μελών ακούγετε ωραία κοντά 2000 μέλη , ας δούμε με την ΄γλώσσα των αριθμών τι αντιπροσωπεύει μια πρόχειρη μέτρηση που έκανα σήμερα μας δείχνει το εξής 751 μέλη δεν εχουν ουτε 1 ποστ 424 μέλη εχουν έως 5 πόστ 132 μέλη έχουν εως 10 πόστ 1307 το συνολο εμενα προσωπικά με προβλημάτισε πάρα πολύ ολη αυτη η μη συμετοχή των μελών ,κ σίγουρα τα υπόλοιπα μέλη τα οποία είναι 626 δεν ειναι ολα ενεργά πιστεύω αν το ψάξουμε θα δουμε τον αρθμό αυτόν πείπου στη μέση. Αρα μιλάμε για ένα μεγάλο σε αριθμό μελών forum με πολύ μικρή συμετοχή των μελών του σε όλες τις δραστηριότητες του η σε μερικές απ αυτές. θα μου πείτε ωραία τι σχέση εχει αυτό με το θέμα μας ,μπορεί κ καμμία αλλά θέλω να πιστευω οτι την καρδιά κ την ψυχή του forum δεν την αντιπροσωπεύει μόνο το σήμα στο καπώ του αυτοκινήτου μας
Τελευταία επεξεργασία από SARV6 και Κυρ Δεκ 12, 2010 4:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά