Το 1998,η 99 δεν θυμαμαι μου εκλεψαν ενα αυτοκινητο ,που ειχε συστημα εντοπισμου ,,,,
ηταν εταιρια που τα τοποθετουσε ,,και σαν λογοτυπο ελεγε ,,κλεμενα ναι χαμενα οχι!
Το πρωι λοιπον παω να το παρω ,,,και ελλειπε!!
Τηλ στην εν λογο εταιρια ,,που μαλιστα εδινε και αποζημιωση αν δεν το εβρισκαν ,και σε μιση ωρα με παιρνουν πισω και μου λενε εντοπιστηκε,,στην ταδε περιοχη ,,ελατε !!
Φτανοντας ηταν αυτοι με ενα βιταρα ,,με κατι κεραιες νμζ δλδ περασαν και 18 χρονια ,,,και μαζι τους ενα περιπολικο.
Μπροστα αυτοι ,,πισω το περιπολικο πιο πισω εγω !!
Μετα απο 10 λεπτα σε στενα ,,,,σταματαει σε μια αποθηκη-γκαραζ ,,κατι τετοιο ,,,,ξαφνου ανοιγει η πορτα τις αποθηκης,και ξεπροβαλλουν 2 τερατα ,,,τσαμπουκαλεμενα,(αυτο το λεω για οσους λενε οτι θα πανε μονοι η με το κλαμπ

και πανε στο τζιπ και τον ρωτανε τι ψαχνει ,,ειχε κανει ιδη δυο γυρες απο το τεραγωνο και τον ειχαν δει!!
Ξαφνου ανοιγει η πορτα ,,,και βλεπω το αμαξι μου να φευγει μπουνια ,,,μετα αρχισε κυνηγι,,,μπροστα αυτοι πισω το περιπολικο πισω εγω πιο πισω το βιταρα ,,μετα απο κανα 10 λεπτο,,αφηνουν το αμαξι και φευγουν ,,,,απολογισμος ,,,μονο κλειδαρια ,και ενα ραδιοcd!!