από dpol » Πέμ Ιούλ 02, 2015 3:53 pm
Θα ηθελα αγαπητοι να πω, με την ηρεμια και συνεση που συνηθως δεν με διακρινει τις τελευταιες ημερες, οτι ειμαι εξαιρετικα περηφανος σαν Ελληνας που την προσπαθεια του πρωθυπουργου μας Αλεξη Τσιπρα να επαναφερει την αξιοπρεπεια και την περηφανια στον Ελληνικο Λαο στηριζουν οι παρακατω επιφανεις ηγετες:
Ζαν-Μαρί Λε Πεν, ηγετιδα του Εθνικιστικου Κομματος Γαλλιας.
Ναιτζελ Φάρατζ, ηγετης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP της Αγγλιας, παραιτηθηκε απο την ηττα του στις εκλογες και μετα απο λιγες ημερες το πηρε πισω, κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει αυτη η συνεπεια.
Μπέπε Γκρίλο, Λογιστης και κωμικος, ιδρυτης του "Λαϊκίστικο πολιτικό κόμμα MoVimento Cinque Stelle (χεσε ψηλα και αγναντευε)
Νικολάς Μαδούρο, προεδρος της Βεναζουελας, οδηγος λεοφωρειου, πηρε δημοκρατικοτατα, με εκλογες δεν λεω, την εξουσια μετα τον θανατο του Τσαβες.
Νικος Μιχαλολιακος... τον ξερουμε σιγουρα ολοι ετσι??
Πανος Καμμενος..... δεν μας ψεκαζουν πλεον, μας ποτιζουν το σουροπο.
ΑΑ ξεχασα και ο γνωστος φιλελλην Σοιμπλε στηριζει Τσιπρα οπως φυσικα και τ0 2011 στηριζε την εξοδο μας απο το Ευρώ.
Οι παραπανω ειναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ηγετες ανα τον κοσμο που υποστηριζουν το δημοψηφισμα του Τσιπρα!!!! μεχρι οι Ποδεμος δηλωσαν οτι δεν θα κανουν ποτε κατι που θα βλαψει την πατριδα και θα δουλεψουν μαζι με τους θεσμους, σαν θεσμος για το καλο της χωρας τους!!!
Θελω υπεθυνα να σας δηλωσω οτι ειμαι απολυτα πεπεισμενος πως ολοι οι υπολοιποι ηγετες της Ευρωπης και του κοσμου, ακομα και οι φιλοι του Ευρωπαικου Νοτου ειναι οργανα της Μερκελ, γερμανοτσολιαδες, συνομωτες, σαφεστατα αντιδημοκρατικοι, παλιοκαθικια του κερατα που δεν σεβονται την λαικη εντολη που πηρε ο Τσιπρας, η τουλαχιστον οπως την διαβασε και δεν σεβονται το δικαιωμα του λαου να αποφασισει, λες και πριν πεντε μηνες ψηφισε για πλακα.
Κατα τα αλλα εμεις εχουμε σπασει στα δυο, αλλοι ΝΑΙ και αλλοι ΟΧΙ για κατι σκατοχαρτα με οικονομικες εννοιες που δεν μπορει κανεις να διαβασει και για χαρη του λαοπροβλητου ηγετη μας και της επιφανους κουστωδιας του που ενω μας ελεγε καθε μερα οτι η συφωνια ειναι θεμα ωρων, και πως η Ελλαδα ανηκει στην Ευρωπη, επιασε στον υπνο ολα τα γατακια που κοιμοντουσαν ησυχα την Παρασκευη το βραδυ και ανακοινωσε δημοψηφισμα τρει ημερες μονο πριν ληξει το προγραμμα με αποτελεσμα να αφησει την χωρα ξεκρεμαστη.
Δε μπορουσε πεντε μηνες τωρα να κανει δημοψηφισμα??
Να ερθει τιμια και να πει, Ελληνες τα βρισκω σκουρα, δεν μπορω να φερω συμφωνια οπως την ειχα υποσχεθει, να προσχωρησω η θα παμε σε ρηξη??
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ να παμε σε ρηξη!!!
Μαλιστα αυριο, και για πρωτη φορα στην συγχρονη Ελλαδα, θα γινουν δυο συγκεντρωσεις σε Συνταγμα για το ΟΧΙ και Καλλιμαρμαρο για το ΝΑΙ ενω και η ΧΑ θα ειναι καπου κοντα.
Τι δεν καταλαβαινετε ???
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!