Είμαστε ...ανώτερο είδος;;;;;;;;;

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Είμαστε ...ανώτερο είδος;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Παρ Σεπ 10, 2010 9:33 am

Poster_Behold the Modern Slaves.jpg

Έπειτα από όλα αυτά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είμαστε ανώτερο είδος;‏
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
cb: Όχι
Name: Δημήτρης

Re: Είμαστε ...ανώτερο είδος;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Σεπ 10, 2010 9:38 am

Και να προσθέσω οτι πλέον υπάρχει και η κατηγορία ¨άνθρωποι να ΄τρωνε΄ ανθρώπους¨ στο νόμο του επιβιώνει ο πιο ισχυρός :snooty: :snooty: :snooty: :snooty: :snooty:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ------ » Παρ Σεπ 10, 2010 12:42 pm

Δεν πιστευουμε,Νομιζουμε :think:
------

Δημοσίευσηαπό Ritsa » Παρ Σεπ 10, 2010 1:32 pm

Για την διατροφη. :arrow: Να κοψουμε ολοι εμεις, ολη αυτη τη χοληστερινη που τρωμε που μας κανει κ κακο στην υγεια. Επιβιωνουμε κ σαν χορτοφαγοι... Το κανουμε ομως;;;;
    Για τα πειραματα. :arrow: Να τα κανουν πλεον σε ανθρωπους... (οχι οτι δεν γινονται) για να μην την πληρωνουν τα αμοιρα τα ζωα. Ομως οταν η επιστημη μελετα κατι καινουργιο δεν θελουμε εμεις να ειμαστε πειραματοζωα. Το θελουμε;;;;
    Οταν το χομπι του καθενος γινεται αιτια να χανονται τοσα αθωα πλασματα κ μετα με καμαρι δειχνουν τι "σκοτωσαν" το λεμε τι; :arrow: Μαγκια.
    Τσιρκο. :arrow: Παμε τα παιδια μας γελωντας κ χειροκροτωντας ολα αυτα τα... σκερτσα που κανουν τα ζωα. Εμεις σαν μεγαλοι ξερουμε οτι τα ζωα τα κακοποιουν για να μαθουν ολα αυτα που ξερουν κ τι κανουμε; Χειροκροτουμε την κτηνωδια που καποιοι κανουν για να κερδισουν χρηματα. Γιατι να μην συνεχιζουν λοιπον; Κανενας στο τσιρκο. Να βρουμε αλλους τροπους να ψυχαγωγησουμε τα παιδια μας. Το κανουμε ομως;;;;
    Γουνες κ δερματινα ειδη. :arrow: Πειτε μου ποιος θα παει στη λαικη να παρει πορτοφολι πλαστικο... που αν δεν ειναι δερματινο μας πιανει φαγουρα η δεν ειμαστε μες τη μοδα... Ας αντισταθει ο καθε αντρας στη γυναικα του η για να την πιασει γκομενα να μην της αγορασει γουνα... θα πεσει παντοφλα. Πως θα κανουμε το κομματι μας στην απεναντι της πολυκατοικιας; Το κανουμε ομως;;;
    Κανεις μας δεν κανει τιποτα για να σταματησουν ολα αυτα. Ας μην παραπονιομαστε λοιπον για το που εχουμε καταντησει. Εμεις οι ιδιοι τα χειροκροτουμε... κ τα προκαλουμε δυστυχως...
    Ζησε την καθε σου στιγμη, σαν να ειναι η τελευταια...
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Ritsa
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Name: Ρίτσα

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Παρ Σεπ 10, 2010 8:55 pm

οπα παιδια χαλαρωστε οκ κακοποιουνται τα ζωα αλλα αυτη η διαφιμηση τι ειναι δεν καταλαβα . παντα ο ανθρωπος εσφαζε ζωα για την τροφη του μην ξεχναμε οτι η επιστημη χρωσταει πολλα στον β παγκοσμιο για τα πειραματα που γειναν πανω σε ανθρωπους τωρα πλεον γινονται σε χαμστερ σε πηθικους και στο τελος στην αφρικη σε χωρια της ζουγλας ταχα μου οτι τους πανε φαρμακα και τους δινουν ιους :evil: :evil: οντως ειμαστε το κυριαρχο ειδος για την ωρα ετσι και αλιος η ιστορια δειχνει οτι οταν το αποφασησει η φυση θα εκλυψουμε και μεις οπως οι δυνοσαυροι
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Παρ Σεπ 10, 2010 8:59 pm

επισεις να προσθεσω κατι δηλαδη εγω που ειμαι κυνηγος δεν ειμαι ανθρωπος :shock: για το ψαρεμα ουτε κουβεντα ??? μαλον ειμαι πρωτευων εγω και οι ομιοι μου :(
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό Dimitris_T » Παρ Σεπ 10, 2010 10:46 pm

Ψυχραιμία παιδιά. Η υπερβολή και ο φανατισμός στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων δεν ωφελεί κανέναν - και ιδιαίτερα τα ζώα.

Διατροφή: Τι προτείνετε δηλαδή, να γυρίσουμε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πίσω, στην εποχή του ανθρώπου τροφοσυλλέκτη; Τότε βέβαια μιλάμε για ένα άλλο είδος, δεδομένου του ότι από τον Homo erectus και δώθε ο άνθρωπος ήταν και κυνηγός (σαρκοφάγος). Ξεχνάμε εξάλλου - πέρα από την αναντικατάσταση διατροφική αξία των ζωικών πρωτεϊνών - ότι ο άνθρωπος άρχισε να εξελίσσεται ως έλλογο ον από την στιγμή που έγινε και σαρκοφάγος, γεγονός που επέτρεψε την αύξηση του όγκου του εγκεφάλου, με παράλληλη μείωση του όγκου του πεπτικού συστήματος. Εξ' άλλου ακολουθώντας κανείς την λογική ενοχοποίησης της κρεατοφαγίας, νομιμοποιείται να απαιτήσει και την αποχή από την φυτοφαγία για την προστασία των φυτών ως έμβιων όντων: ο τυφλός φανατισμός οδηγεί πάντοτε σε αδιέξοδα.

Πειράματα: Ας απαγορεύσουμε λοιπόν για ροπάλου την χρήση των πειραματόζωων και παράλληλα ας διαθέσει ο καθένας μας το παιδί του, τον σύντροφό του ή την μάνα του για την δοκιμή νέων ιατρικών φαρμάκων. Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση: να παραιτηθούμε παντελώς από την χρήση φαρμάκων, δεχόμενοι ότι θα πεθαίνουμε σαν τις μύγες με την πιο ασήμαντη αφορμή (ο παππούς μου πέθανε από μόλυνση επειδή πάτησε ένα κοχύλι πριν την ανακάλυψη της πενικιλίνης). Ή ακόμη καλύτερα: ας γενικεύσουμε εμείς οι «πολιτισμένοι» φιλόζωοι του αναπτυγμένου δυτικού κόσμου τις μαζικές δοκιμές φαρμάκων στους τριτοκοσμικούς πληθυσμούς της Αφρικής και της Ασίας.
Άλλο βέβαια είναι η χρήση πειραματόζωων από τις εταιρείες καλλυντικών, που αποτελεί καθρέφτη της ματαιοδοξίας μας.

Κυνήγι: Να δηλώσω πρώτα ότι δεν είμαι κυνηγός και ούτε με συγκινεί η δραστηριότητα αυτή, αν και λόγω επαγγέλματος είμαι πολύ συχνά μέσα στα δάση. Το νόμιμο όμως κυνήγι που συμμορφώνεται με τις θεσμοθετημένες ρυθμίσεις, δρα θετικά στους ζωικούς πληθυσμούς και αποτελεί - παγκόσμια - εργαλείο διαχείρισής τους, μιας και είτε το θέλουμε είτε όχι τα οικοσυστήματά μας έπαψαν προ πολλού να είναι αυτορυθμιζόμενα. Το ότι δεν μου αρέσει προσωπικά το κυνήγι δεν σημαίνει ότι θα επιβάλλω με το έτσι θέλω την άποψή μου αυτή σε όλους (πολλά εξ' άλλου πράγματα δεν μου αρέσουν, αλλά δεν προσπαθώ να επιβάλλω την απαγόρευσή τους: αυτή είναι και μια από τις διαφορές μεταξύ δημοκρατίας και ολοκληρωτικών καθεστώτων). Να μην συγχέουμε λοιπόν την νόμιμη θήρα με την λαθροθηρία, η οποία βεβαίως και πρέπει να πατάσσεται δια ροπάλου.

Τσίρκο: Στο μόνο στο οποίο θα συμφωνήσω χωρίς επιφυλάξεις. Η διαπόμπευση έμβιων όντων προς τέρψι άλλων ακυρώνει κάθε έννοια πολιτισμού και εκπαιδεύει βαρβαρίζοντα παιδιά.

Γούνες και δερμάτινα είδη: Και εδώ λείπει το μέτρο και εμπεριέχεται συγκαλυμμένη παραπληροφόρηση (όπως π.χ. «οικολογική» γούνα: η πλαστική γούνα). Το δέρμα ήταν το πρώτο υλικό ένδυσης και υπόδησης που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος, λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του (οι γιατροί θα σας πουν ότι το δέρμα είναι το εκπληκτικότερο όργανο του σώματος). Ας αναρωτηθούμε - με δεδομένο ότι πρέπει κάπως να ντυθούμε - αν είναι προτιμότερα τα προϊόντα πετρελαίου (πλαστικά) και η υπολειμματική δράση τους στο περιβάλλον.

Ας μείνουμε λοιπόν στο μέτρο και την λελογισμένη χρήση των φυσικών πόρων (στους οποίους ανήκουν είτε το θέλουμε είτε όχι και τα ζώα) και ας αποφύγουμε τις υπερβολές. Και ας μην παρασυρόμαστε από την - υπαρκτή - κατάχρησή τους για να απαγορεύσουμε και την χρήση.
Grand Vitara 2.4 JLXEL Wagon
Dimitris_T
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Yokohama geolander

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Σεπ 10, 2010 11:01 pm

Dimitris_T έγραψε:Ψυχραιμία παιδιά. Η υπερβολή και ο φανατισμός στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων δεν ωφελεί κανέναν - και ιδιαίτερα τα ζώα.

Διατροφή: Τι προτείνετε δηλαδή, να γυρίσουμε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πίσω, στην εποχή του ανθρώπου τροφοσυλλέκτη; Τότε βέβαια μιλάμε για ένα άλλο είδος, δεδομένου του ότι από τον Homo erectus και δώθε ο άνθρωπος ήταν και κυνηγός (σαρκοφάγος). Ξεχνάμε εξάλλου - πέρα από την αναντικατάσταση διατροφική αξία των ζωικών πρωτεϊνών - ότι ο άνθρωπος άρχισε να εξελίσσεται ως έλλογο ον από την στιγμή που έγινε και σαρκοφάγος, γεγονός που επέτρεψε την αύξηση του όγκου του εγκεφάλου, με παράλληλη μείωση του όγκου του πεπτικού συστήματος. Εξ' άλλου ακολουθώντας κανείς την λογική ενοχοποίησης της κρεατοφαγίας, νομιμοποιείται να απαιτήσει και την αποχή από την φυτοφαγία για την προστασία των φυτών ως έμβιων όντων: ο τυφλός φανατισμός οδηγεί πάντοτε σε αδιέξοδα.

Πειράματα: Ας απαγορεύσουμε λοιπόν για ροπάλου την χρήση των πειραματόζωων και παράλληλα ας διαθέσει ο καθένας μας το παιδί του, τον σύντροφό του ή την μάνα του για την δοκιμή νέων ιατρικών φαρμάκων. Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση: να παραιτηθούμε παντελώς από την χρήση φαρμάκων, δεχόμενοι ότι θα πεθαίνουμε σαν τις μύγες με την πιο ασήμαντη αφορμή (ο παππούς μου πέθανε από μόλυνση επειδή πάτησε ένα κοχύλι πριν την ανακάλυψη της πενικιλίνης). Ή ακόμη καλύτερα: ας γενικεύσουμε εμείς οι «πολιτισμένοι» φιλόζωοι του αναπτυγμένου δυτικού κόσμου τις μαζικές δοκιμές φαρμάκων στους τριτοκοσμικούς πληθυσμούς της Αφρικής και της Ασίας.
Άλλο βέβαια είναι η χρήση πειραματόζωων από τις εταιρείες καλλυντικών, που αποτελεί καθρέφτη της ματαιοδοξίας μας.

Κυνήγι: Να δηλώσω πρώτα ότι δεν είμαι κυνηγός και ούτε με συγκινεί η δραστηριότητα αυτή, αν και λόγω επαγγέλματος είμαι πολύ συχνά μέσα στα δάση. Το νόμιμο όμως κυνήγι που συμμορφώνεται με τις θεσμοθετημένες ρυθμίσεις, δρα θετικά στους ζωικούς πληθυσμούς και αποτελεί - παγκόσμια - εργαλείο διαχείρισής τους, μιας και είτε το θέλουμε είτε όχι τα οικοσυστήματά μας έπαψαν προ πολλού να είναι αυτορυθμιζόμενα. Το ότι δεν μου αρέσει προσωπικά το κυνήγι δεν σημαίνει ότι θα επιβάλλω με το έτσι θέλω την άποψή μου αυτή σε όλους (πολλά εξ' άλλου πράγματα δεν μου αρέσουν, αλλά δεν προσπαθώ να επιβάλλω την απαγόρευσή τους: αυτή είναι και μια από τις διαφορές μεταξύ δημοκρατίας και ολοκληρωτικών καθεστώτων). Να μην συγχέουμε λοιπόν την νόμιμη θήρα με την λαθροθηρία, η οποία βεβαίως και πρέπει να πατάσσεται δια ροπάλου.

Τσίρκο: Στο μόνο στο οποίο θα συμφωνήσω χωρίς επιφυλάξεις. Η διαπόμπευση έμβιων όντων προς τέρψι άλλων ακυρώνει κάθε έννοια πολιτισμού και εκπαιδεύει βαρβαρίζοντα παιδιά.

Γούνες και δερμάτινα είδη: Και εδώ λείπει το μέτρο και εμπεριέχεται συγκαλυμμένη παραπληροφόρηση (όπως π.χ. «οικολογική» γούνα: η πλαστική γούνα). Το δέρμα ήταν το πρώτο υλικό ένδυσης και υπόδησης που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος, λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του (οι γιατροί θα σας πουν ότι το δέρμα είναι το εκπληκτικότερο όργανο του σώματος). Ας αναρωτηθούμε - με δεδομένο ότι πρέπει κάπως να ντυθούμε - αν είναι προτιμότερα τα προϊόντα πετρελαίου (πλαστικά) και η υπολειμματική δράση τους στο περιβάλλον.

Ας μείνουμε λοιπόν στο μέτρο και την λελογισμένη χρήση των φυσικών πόρων (στους οποίους ανήκουν είτε το θέλουμε είτε όχι και τα ζώα) και ας αποφύγουμε τις υπερβολές. Και ας μην παρασυρόμαστε από την - υπαρκτή - κατάχρησή τους για να απαγορεύσουμε και την χρήση.

+10000 Τα είπες όλα :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό vasilis k » Σάβ Σεπ 11, 2010 1:54 am

Dimitris_T έγραψε:Ψυχραιμία παιδιά. Η υπερβολή και ο φανατισμός στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων δεν ωφελεί κανέναν - και ιδιαίτερα τα ζώα.
......
.....
.....
Ας μείνουμε λοιπόν στο μέτρο και την λελογισμένη χρήση των φυσικών πόρων (στους οποίους ανήκουν είτε το θέλουμε είτε όχι και τα ζώα) και ας αποφύγουμε τις υπερβολές. Και ας μην παρασυρόμαστε από την - υπαρκτή - κατάχρησή τους για να απαγορεύσουμε και την χρήση .

Mastergunner έγραψε:+10000 Τα είπες όλα

+10000 και από μένα
vasilis k

Δημοσίευσηαπό johndrama » Σάβ Σεπ 11, 2010 4:54 pm

dimitriszim έγραψε:

Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μας πεις απο που προερχεται η εικονα και ποιας Μ.Κ.Ο.* ειναι? αν ειναι.

*Μ.Κ.Ο.
μη κυβερνητικη οργανωση
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Δευτ Σεπ 13, 2010 8:34 am

johndrama έγραψε:
dimitriszim έγραψε:

Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μας πεις απο που προερχεται η εικονα και ποιας Μ.Κ.Ο.* ειναι? αν ειναι.

Το θέμα υπήρχε στο bologspot.com

*Μ.Κ.Ο.
μη κυβερνητικη οργανωση
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Τρί Σεπ 14, 2010 1:05 am

johndrama έγραψε:
dimitriszim έγραψε:

για το πρωτο ευχαριστω φανη ακομα μαθαινω , ΜΚΟ μαλιστα παντου εχουν φτιαξει τετοια μαγαζακια σε καποια αλλη ρεκλαμα διαβασα οτι το 70% της χλωριδας (για ελλαδα μιλαγε ) ειναι υπο εξαφανιση :lol: :lol: δηλαδη απο τα 35000 περιπου ειδη ειναι προς εξαφανιση τα 28000 :lol: :lol: δεν ειμαστε σοβαροι οι μελετες των περισσοτερων ΜΚΟ ειναι προχειρες και κρυβουν δολο ( βλεπε κονδυλια απο ΕΕ και τα λεφτα για τις υποτηθεμενες μελετες ειναι αφορολογητα) τυχαιο οτι μεσα σε 2 χρονια οι ΜΚΟ γινανε πανω απο 500 δε νομιζω. ξερετε υπαρχει εκτος απο το προφανες Μη Κυβερνιτικες Οργανωσεις και το αλλο Μπιζνες Καλα Οργανομενες

*Μ.Κ.Ο.
μη κυβερνητικη οργανωση
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό DDesigner » Τρί Σεπ 14, 2010 2:56 am

+1000000 και από εμένα φίλτατε... :handgestures-thumbup:
Άψογα επιχειρήματα.... :clap: :clap: :clap:
ΚΑΛΑ ΤΙΜΟΝΙΑαααα...ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!...
Εικόνα
https://www.youtube.com/@ecoDesigner_GF_v6
Άβαταρ μέλους
DDesigner

Λάστιχα: MUD TERREN
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: DYI / KIB +8
Εργάτης: Ναι
Aka: ECO
Name: Μάκης

Δημοσίευσηαπό johndrama » Τρί Σεπ 14, 2010 11:16 pm

Ευχαριστω δε το ειχα δει! :D
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό fluflitsa » Τετ Σεπ 15, 2010 12:11 am

Τα δικαιώματα των ζώων (ναι έχουν) είναι μεγάλο(και ανεξάντλητο) θέμα (συζήτησης) στην Ελλάδα. Οι γούνες δεν μας χρειάζονται. Δεν ζούμε στην εποχή των πάγων για να χρειαζόμαστε τις γούνες. Οι κλιματολογικές συνθήκες έχουν αλλάξει και το κρύο αντιμετωπίζετε και χωρίς τις γούνες.Ειδικά στην Ελλάδα που το κλιμα είναι ήπιο.
Οσο για τις ΜΚΟ όπως σε όλους τους τομείς υπάρχουν συμφέροντα από πίσω, υπάρχουν και σε αυτές. Υπάρχουν όμως πολλές φιλοζωικές ομάδες που δεν χρηματοδοτούνται από κανέναν και κάνουν τεράστιο έργο. Δυστυχώς ο άνθρωπος πολλές φορές δείχνει το ποιόν του, τη μαγκιά του, (πείτε το όπως θέλετε) σε αδέσποτα ζώα που θα βρεί στο δρόμο του. Στην Ελλάδα ειδικά στον τομέα των αδέσποτων είμαστε αιώνες πίσω. Αν υπάρξει σχετική εκπαίδευση από τα σχολεία και ενημέρωση του κόσμου θέλω να πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια δεν θα βλέπουμε διάφορα λυπηρά περιστατικά. (στην Ευρώπη πληρώνουν φόρο για κατοχή σκύλου!!)
Tiguan 1.4 Escape
Άβαταρ μέλους
fluflitsa

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Name: Νίνα

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες