από GrandViturbo » Πέμ Αύγ 26, 2010 11:21 am
το διαβασα κι εγω μολις στο μπλογκ.. Πραγματικα οποτε ειμαι με το αυτοκινητο, και βλεπω καποιον για ΛΕΑ, του αναβω στρομπο και του παιζω λιγο τα κουμπακια της σειρηνας...
Το θρασσος δε που διακατεχει μερικους ειναι πως αντι να κανουνε στην μπαντα, επιταγχυνουνε! Οσοι βεβαιως ειναι πισω μου ειτε γιατι τους εκλεισα ειτε γιατι με προλαβαν ταχα μου, φευγουνε με τον ιδιο τροπο!Αναρωτιεμαι αραγε αν θα μπορουσε καποια στιγμη να υπαρξει συνεργασια της ΕΛ.ΑΣ. με τους απλους κατοικους-πολιτες διαπιστευμενους μεν με καποιου ειδους ταυτοτητας ετσι ωστε μην εισερχεται η Σαρα και η Μαρα στο "προγραμμα" και να υπαρχει καταγραφη τετοιων γεγονοτων...
Ενα υποκαταστατο των "ασφαλιτων" , κατι σε πολυ light υπηρεσια! Τι ζηταω ετσι... Τελος παντων, μια φορα εδωσα καποιον που μπηκε "τσαμπα" στην αττικη οδο πηγαινοντας τον μπροστινο , προφυλακτηρες ετσι ωστε να μην προλαβει να κλεισει η μπαρα... Και ρωταω. Τετοιου ειδους @@@@@@@ δεν αποδιδουν σε πιθανο τροχαιο? Βεβαιως ως δια μαγειας εμφανιστηκαν 2 Ζ-αδες απο το πουθενα ακινητοποιωντας τον... Αλλα και τι εγινε... Ισως να την εβγαλε καθαρη.
Τελικα μπορει να θελουμε να λεγομαστε ανθρωποι αλλα ισως να πρεπει καποια φορα να "καρφωνουμε" τον συν-ανθρωπο μας ΜΠΑΣ λεω ΜΠΑΣ και βαλει μυαλο... Αυτα απο μενα, ειχα ορεξη να γραψω σημερα!!