ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Δημοσίευσηαπό Atlas » Δευτ Ιούλ 26, 2010 10:12 pm

Αυτά μαθαίνουν στα παιδιά οι απατεώνες πολιτικοί!! Έχουν βάλει την Δραγώνα με σκοπό να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και την ιστορία της!! Αίσχος και ντροπή ανθέλληνες.

Τεράστιο πολιτικό και εθνικό θέμα δημιουργείται με τους προδότες τουρκόφιλους του υπουργείου παιδείας, που κουμαντάρει η ανθελληνιδα Τουρκάλα ΔΡΑΓΩΝΑ. Δεν τους προλαβαίνουμε στις προδοσίες που κάνουν. Τα όσα αναφέρει για την κρίση των Ιμίων το βιβλίο της Γ" Γυμνασίου «Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου αναφέρεται ότι ... τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα... διεκδικούμε μαζί με την Τουρκία, είναι ...; ακατανόμαστα (δεν μπορούμε να βρούμε λέξη που να εκφράζει την αγανάκτηση μας).
Συγκεκριμένα, στη σελ. 163 για την τουρκική πολεμική επιχείρηση κατάληψης της ελληνικής βραχονησίδας τον Γενάρη του 1996, γράφονται επί λέξει τα εξής: «Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)»! Διεκδικούσαμε δηλαδή τα Ίμια, δεν ήταν κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας, γράφουν οι συγγραφείς Ευαγγελία Λούβη και Δημήτρης Ξιφαράς. Αυτά που γράφτηκαν μόνο τυχαία δεν είναι, αλλά το ζήτημα αφορά προσωπικά την υπουργό Παιδείας Α.Διαμαντοπούλου και το υπουργείο Εξωτερικών.

Εκτός από τους συγγραφείς ευθύνονται άμεσα και οι κριτές αξιολόγησης, οι Αλ. Ρήγος, Όλ. Καραγεώργου και Μ. Βενιέρης. Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσε να περιμένει η Τουρκία; Έχει πλέον κι ένα σχολικό ελληνικό βιβλίο για να το επικαλείται στα διεθνή φόρουμ, ότι και η Ελλάδα παραδέχεται ότι δεν έχει την κυριαρχία της βραχονησίδας Ίμια, αλλά τη... διεκδικεί!

Απορίες προκαλεί πώς έδωσε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο την έγκρισή του σ"αυτήν την πλαστογράφηση της αλήθειας, της ιστορικής πραγματικότητας. Κι όπως σημειώνει σε άρθρο του ο καθηγητής-φιλόλογος κ. Χρίστος Δάλκος, που εντόπισε τη νέα εθνική διαστροφή, πέραν του ότι δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στην αμερικανική παρέμβαση (που ομολογήθηκε από τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη μέσα στη Βουλή, μ" εκείνο το «ευχαριστώ τους Αμερικανούς»), ούτε στον σκοτωμό τριών Ελλήνων, ηρωικών αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, που έπεσε το ελικόπτερό τους (υπάρχει πάντα η «υποψία» ότι καταρρίφθηκε από τους τούρκους κομάντος) στη θαλάσσια περιοχή των βραχονησίδων, υπάρχει αναφορά.

Πηγή: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=4444:-q-&catid=16:listes-tis-ellados&Itemid=196
SV1GFS
Άβαταρ μέλους
Atlas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Yokohama G015 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Ελατήρια MAD
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Ο ανεκδοτάκιας
Name: Μάρκος

Re: ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Δευτ Ιούλ 26, 2010 10:19 pm

Αυτά είναι προπαγάνδες και ελεινά λόγια αυτών που έχουν σαν σκοπό να πουλήσουν την Ελλάδα πολιτικοί,δημοσιογράφοι κλπ σφουγγοκωλάριοι των έπονομαζόμενων ισχυρών.Εγώ τότε ήμουν Ρόδο και το έζησα 3 νεκροί,τρία κλειστά σπίτια τέσσερα ορφανά παιδιά απ΄ την κατάριψη του ελικοπτέρου.Ποτέ δεν μάθαθε ποιος έδωσε τη διαταγή να σηκωθεί,ποτέ δεν τιμωρήθικε κανένας........
Όσο για τα αδέρφια μας,δύο χρόνια μετά οι δώδεκα κομάντος που αποβιβάστηκαν στα Ίμια είναι νεκροί...8 σε ατύχημα με στρατιωτικό αεροπλάνο,ενας σε τροχαίο,2 απο φυσικά αίτια,και ο επικεφαλής σε συμπλοκή με νεαρούς έξω απο ένα μπάρ.Η αλήθεια καλά κρυμένη.....
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τρί Ιούλ 27, 2010 7:55 am

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Φυσικά στην γείτονα χώρα, εαν είχε κυκλοφορήσει αντίστοιχο βιβλίο ο συγγραφέας θα ηταν τώρα σε κάποιο στρατοδικείο περιμένοντας να ακούσει σε ποιά φυλακή θα περάση την υπόλοιπη ζωή του....................
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Ιούλ 27, 2010 9:58 am

Mastergunner έγραψε:Αυτά είναι προπαγάνδες και ελεινά λόγια αυτών που έχουν σαν σκοπό να πουλήσουν την Ελλάδα πολιτικοί,δημοσιογράφοι κλπ σφουγγοκωλάριοι των έπονομαζόμενων ισχυρών.Εγώ τότε ήμουν Ρόδο και το έζησα 3 νεκροί,τρία κλειστά σπίτια τέσσερα ορφανά παιδιά απ΄ την κατάριψη του ελικοπτέρου.Ποτέ δεν μάθαθε ποιος έδωσε τη διαταγή να σηκωθεί,ποτέ δεν τιμωρήθικε κανένας........
Όσο για τα αδέρφια μας,δύο χρόνια μετά οι δώδεκα κομάντος που αποβιβάστηκαν στα Ίμια είναι νεκροί...8 σε ατύχημα με στρατιωτικό αεροπλάνο,ενας σε τροχαίο,2 απο φυσικά αίτια,και ο επικεφαλής σε συμπλοκή με νεαρούς έξω απο ένα μπάρ.Η αλήθεια καλά κρυμένη.....

:shock: :shock: :shock: Τι λες τώρα?????????????
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τρί Ιούλ 27, 2010 10:00 am

:evil: :twisted: :twisted: :twisted:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό ------ » Τρί Ιούλ 27, 2010 10:17 am

Mastergunner έγραψε:Αυτά είναι προπαγάνδες και ελεινά λόγια αυτών που έχουν σαν σκοπό να πουλήσουν την Ελλάδα πολιτικοί,δημοσιογράφοι κλπ σφουγγοκωλάριοι των έπονομαζόμενων ισχυρών.Εγώ τότε ήμουν Ρόδο και το έζησα 3 νεκροί,τρία κλειστά σπίτια τέσσερα ορφανά παιδιά απ΄ την κατάριψη του ελικοπτέρου.Ποτέ δεν μάθαθε ποιος έδωσε τη διαταγή να σηκωθεί,ποτέ δεν τιμωρήθικε κανένας........

Και γω δυστηχως παρων στα Ιμια.Ποιο κοντα δεν γινοταν!(80*ΑΡ, Yavouz.Eγκλωβισατε αναμεινατε)
Και λεω δυστηχως διοτι μετα τα γνωστα αποτελεσματα,η ντροπη ηταν τοσο μεγαλη οσα και τα δις που εφαγαν οι αλητες.
Αχ και να μας αφηναν.Να βλεπαμε τι θα εγραφαν τωρα τα βιβλια,και τι θα ελεγαν κατι μανταμιτσες Δραγωνες?
Παρτε το χαμπαρι σφουγγοκωλαριοι(χα χα καλο Γιωργο).Οσο εχουμε τα οπλα(στο νερο) κουμαντο κανουμε εμεις!
------

Δημοσίευσηαπό typod » Τρί Ιούλ 27, 2010 10:31 am

Τελικά πόσα ψέματα μπορεί να αντέξει ένας λαός??????Αυτοί που μας κυβερνάνε τι διάολο εθνικότητας είναι ?????? Οταν τα φωνάζεις σε λένε εθνικιστή και φασίστα.Δεν ξέρω και παρά τα χρόνια μου δεν μπορώ να εξηγήσω πως γίναμε έτσι και δεν ξέρω που θα καταλήξουμε.Μόνο τα παιδιά μας σκέφτομαι.
Natura nihil fit in frustra.
η Φύση δεν κάνει τίποτα χωρίς λογο
Άβαταρ μέλους
typod
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Geolander G015
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: Oem
Name: Μάνος

Δημοσίευσηαπό ------ » Τρί Ιούλ 27, 2010 10:41 am

typod έγραψε:Τελικά πόσα ψέματα μπορεί να αντέξει ένας λαός??????Αυτοί που μας κυβερνάνε τι διάολο εθνικότητας είναι ?????? Οταν τα φωνάζεις σε λένε εθνικιστή και φασίστα.Δεν ξέρω και παρά τα χρόνια μου δεν μπορώ να εξηγήσω πως γίναμε έτσι και δεν ξέρω που θα καταλήξουμε.Μόνο τα παιδιά μας σκέφτομαι.

Εθνικοτητας?ρεμουλας,μιζας,ψηφων.
Εθνικιστη? Ειμαστε!Στη δυσκολη στιγμη μας χειροκροτουν.(οι περισσοτεροι τουλαχιστον)
Πως γιναμε ετσι?Καπου φταιμε και'μεις.
Τα παιδια μας? Ισως ζησουν καλυτερες μερες,ισως και μερικες χειροτερες.
Ποσα ψεματα? Πολλα ετσι φαινεται μεχρι τωρα
------

Δημοσίευσηαπό dj aris » Τρί Ιούλ 27, 2010 11:51 am

Το θέμα ανέδειξαν τα Blogs και η κυρία Διαμαντοπούλου, επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά.
Με απόφασή της αντικαταστάθηκε το " με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια", με το "με αφορμή τη διεκδίκηση από την Τουρκία, της βραχονησίδας Ίμια".
Μπράβο κυρία Διαμαντοπούλου.
Τα καλά θα τα λέμε !
διαβάστε και Ιμια: Από πού κι ως πού "αμφισβητούμενα"; όπου και η σχετική σελίδα που άλλαξε.

http://taxalia.blogspot.com/2010/07/blog-post_5936.html

ΠΗΓΗ 24ωρο
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό ------ » Τρί Ιούλ 27, 2010 11:52 am

Αποπλου αμεσα(με το χαρακτιριστικο σφυριγμα)ωρα 1800.Πορεια απο στενα Μεγαρων.
Ακουγεται απο τε εσ,μεγαφωνα <Προσοχη,να γινει καλη στερεωση υλικου λογω καιρικων φαινομενων>
Μετα απο καμποσες ωρες πλευσης και χωρις να ξερουμαι ακομα τι γινετε,ακουμε περι ωρας 00.05 τα χαρακτηριστικα σφυριγματα συναγερμου πιστευωντας ολοι οτι ειναι ενα ακομα γυμνασιο.Αλλα ματαια.Προσοχη το παρων δεν ειναι γυμνασιο!!!!!!!!!!!!! Ειναι πραγματικος συναγερμος.Μενουμε κοκαλο.Τρεχοντας ντυνομασταν να φτασουμε στιςθεσεις συναγερμου.Αφου δινουμε το <παρασκευασθηκε> ενημερωνομαστε οτι ολοι Υπολογοι επιστασιων να παμε στο ΚΠΜ.Οι εντολες ρητες!!!!!!!! Κατασταση πολεμου!!!!!!!!!!
Ακουγεται το μηνυμα του Αρχηγου Στολου.Μπλα μπλα...................και ο Θεος μαζι σας!!!!!!!!!! Παγωσαμε!!!!!!!!
Ημουν τοτε Υπολογος Τορπιλλοστασιου του Φ/Γ Θρακη.Οπλισατε Τ/Λ Νο 1,3-2,4
Οπλιση αεροφυλακιων,συνδεση βυσματων,Εξωτερικες θυρες τορπιλλοσωληνων ανοικτες.Χειροκινητες πυροδοτησεις απασφαλισμενες.Αμοιβα αεροφυλακια ετοιμα για χρηση.Αναμεινατε διαταγη για αλλαγη στοιχειων βολης.Αμοιβες Τ/Λ ετοιμες για φορτωση.Οι σφυγμοι ισα με 200.Δεν σκεφτομασταν τι θα παθουμε εμεις,αλλα τι θα βρουμε αν γυρισουμε?
Δευτερο μηνυμα................Πρωτα θα πληγουμε και μετα θα πληξουμε!!!!!!!!!!! Αμυνα.
Ολα ετοιμα ελατε που#$%^%^^ραδες.να δειτε την γλυκα.Σας περιμενουμε
Το πλοιο εκπεμπει SONAR ATTACK.Οτι υπηρχε απο κατω ηταν εγκλωβισμενο,δλδ βυθιζομενο.
Εκτοξευτηρας HARPOON 80*ΑΡ YAVOUZ.Εγκλωβεισμενη!!!!!!
Τ/Λ ετοιμες για βολη.Μεταβολη στοιχειων.Εκτελεστηκε.Ετοιμος! Αναμενω FIRE.
Eκλωβισμος εχθρικου Υ/Β στις 20000 υαρδες.Εκλωβισμος εχθρικου Υ/Β στις 30000 υαρδες.
Τορπιλλοστασιο ετοιμο για βολη.Ετοιμο.Ρωταω τα ονοματα των Υ/Β για να στειλω τα δωρακια μου.Μου τα λενε,και ειμαι ετοιμος να τα στειλω.
Περνανε ωρες τρελλης αγωνια.Καθε δευτερολεπτο μοιαζει κυριοεκτικα με αιωνας.Αλλα περιμενουμε.ετοιμοι για ΜΠΑΜ!!!!
Στην μια Τ/Λ γραφω,Με αγαπη.................απο τον Μαρμαρωμενο Βασιλια.Και στην αλλη,Παντοτινα δικο σου!!
Τοτε ακουω απο την εσωτερικη επικοινωνια για την πτωση του ελικοπτερου.Μας πεσανε τ'αυτια.Αισχος! Αφηστε μας!
Μετα απο λιγη ωρα ακουγετε η ληξη του συναγερμου.Ανοιγουμαι τις τηλεορασεις και μαθενουμε τα <ευχαριστα>.
Αισχος,Ντροπη,Προδοσια.Ηθικο? Πιο χαλια δε γινετε.
Να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τους βοηθους μου,για το ηθικο τους και το σθενος τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Τα θυμηθηκα και δακρυσα.Ελπιζω να μην σας κουρασα,Οσο ζω θα τα θυμαμε.Ολες αυτες οι ωρες κυριολεκτικα ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
------

Δημοσίευσηαπό typod » Τρί Ιούλ 27, 2010 11:53 am

Καλά που διαβάζω ρε παιδιά και εσάς και ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα.ΜΠΡΑΒΟ
Natura nihil fit in frustra.
η Φύση δεν κάνει τίποτα χωρίς λογο
Άβαταρ μέλους
typod
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Geolander G015
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: Oem
Name: Μάνος

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τρί Ιούλ 27, 2010 12:05 pm

Τάκη τι να πω ρε φίλε ανατρίχιασα από την περιγραφή σου!!! :clap: :clap: :clap:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό dj aris » Τρί Ιούλ 27, 2010 12:13 pm

Ενταξη τακη και σπυρο πραγματικα ανατριχιασα εγω τοτε ημουν πολλη μικρος και θυμαμε ηταν ενας γνωστος μας φανταρος και τα ακουγα στην τηλεοραση ολα αυτα και εγω μια γυρναγα την τηλεοραση να δουν οι γονεις μου και μια να την ξανααλαζω και να παιζω nitento το θυμαμε.Αλλα η δικια σας ιστορια δεν υπαρχη ανατριχιασα πραγματικα.Αλλα παιδια τελος ολα καλα διορθοθηκε το βιβλιο οπος ποσταρα ποιο πανω
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό kastorgr » Τρί Ιούλ 27, 2010 12:54 pm

Και εγώ μέσα ήμουν, αν και λίγο μακριά. Εκτελούσα (μεταξύ άλλων) και χρέη "γραφέα" 2ου γραφείου στο 90ΣΠ στο Άργος Ορεστικό (αν και μόνο γραφέας δεν ήμουν).
Λίγοι θα ξέρετε ότι την νύχτα των Ιμίων γινόταν επιτελική άσκηση (επί χάρτου δηλαδή) με σενάριο απόβασης εχθρικής δύναμης σε Ελληνικό νησί. Και επίσης ότι εκείνο το βράδυ είχαν υπηρεσία στα στρατόπεδα αξιωματικοί 2ου γραφείου (τυχαίο; :think: ). Δεν λέω περισσότερα, αλλά παίχτηκαν πολλά τότε.

Όσο για το βιβλίο - ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: Δεν λέω τίποτα άλλο.
Και, κάπου διάβασα, και οι γείτονές μας βγάλαν και αυτοί καινούργιο βιβλίο ιστορίας.
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες τους, όλοι οι λαοί της Μεσογείου κατάγονται από τον τουρκικό γένος, αφού υπάρχει εδώ και πολλές χιλιάδες (!) χρόνια στην περιοχή.

Πιστεύω ότι είμασε τυχεροί που διδαχτήκαμε μια διαφορετική Ελληνική Ιστορία από ότι θα διδαχτούν τα παιδιά μας στο μέλλον...
--------------------------------------------
Ζήσε την κάθε στιγμή
σαν να'ναι η πρώτη και η τελευταία σου!

---Θωμάς---
Άβαταρ μέλους
kastorgr
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Pirelli Cint. AS SF2
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: -
Name: Θωμάς

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τρί Ιούλ 27, 2010 4:14 pm

Τάκη θα το πω απλά όπως το ένιωσα ... μας έστειλες ρε φίλε με την περιγραφή σου ! Μας έστειλες ! :shock:
ZΗΡΕΙΑ

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες