1. Στον ραδιοενισχυτή μου Kenwood KR-A2080 έχει πάψει να δουλεύει το Autosearch (σκανάρισμα καναλιών) και manual συχνότητα να την βάλω, δεν πιάνει stereo. Είχε ξαναχαλάσει πριν 3 χρόνια περίπου, το είχα πάει σε εξουσιοδοτημένο, πήρε 50€ αλλά μετά 1 εξάμηνο ξαναχάλασε. Μέχρι τώρα το έχω έτσι....(και έχω φτιάξει χειροποίητα ηχεία γμτ.. και το χαιρόμουνα για αρκετά χρόνια

2. Το DVD player-recorder που έχω συνδεδεμένο με την τηλεόρασή μου (Pioneer DVR-520H) κάνει το εξής από προχτές: Όταν το σβήνω (σε standby, δείχνοντας στο καντράν μόνο την ώρα δηλαδή), μετά από κανά 5λεπτο σβήνει εντελώς (σαν να το έχω βγάλει από τη πρίζα) και δεν ξαναανάβει (σε stadby εννοώ). Την πρώτη μέρα άναψε μετά από 10 λεπτά, την 2η μετά από 6 ώρες και σήμερα δεν έχει ανάψει καθόλου. Να πω, ότι όταν άναβε πάλι σε stanby τότε με άφηνε να το "ανοίξω' κανονικά και όταν το έκανα αυτό, έμενε αναμμένο κανονικά και δούλευε άψογα. Άν το έκλεινα όμως σε standby με έτρωγε το μαύρο φίδι... έσβηνε και έκανε τα γνωστά που αναφέρω παραπάνω.....
Μια γνώμη θέλω και για τα 2, τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει και αν αξίζει να ασχοληθώ...
Να πω για το (2) ότι η μικρή έχει πάθει ψυχολογικό που δεν μπορεί να δει τις παιδικές ταινίες που είχα γράψει στο σκληρό του δίσκο...
Άν μπορεί να βοηθήσει κάποιος (είτε γνώμη είτε συμβουλή), και μάλιστα αν ξέρει να τα φτιάξει κιόλας, να πω ότι έχω βρει τα Service Manual και των 2 στο internet αλλά από τέτοιου ηλεκτρονικά δεν ξέρω την τύφλα μου....