Μηπως καταλαβα λαθος

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Μηπως καταλαβα λαθος

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Ιούλ 09, 2010 9:27 pm

ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ’.
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ‘BLOG’ KAI ‘FORUM’…
ΕΧΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ’, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ;
Τ.

Διαβάστε το με προσοχή, για να καταλάβετε μερικά πράγματα, έστω και τώρα . . . . .
Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή;
Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμησαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά";
Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους κανόνες διατροφής.

Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.
Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της Ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα - Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε "όμορφο' που παριστάνει τον εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα.

Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.

Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη.

Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται.

Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.

Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

Θυμηθήτε το, κάνουν μια νέα μορφή γενοκτονίας και το ξέρουν πάρα πολύ καλά....
adreas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Α/Τ 225/70/16
cb: Ναι
Name: Αντρεας

Re: Μηπως καταλαβα λαθος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Παρ Ιούλ 09, 2010 9:47 pm

Είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχες σκέψεις έκαναν και στην Αργεντινή όταν πέρναγαν το ίδιο λούκι!
Αυτό που δεν ξέρω όμως, είναι αν εμείς θα τα καταφέρουμε κάποτε να βγούμε από αυτό :?
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Ιούλ 09, 2010 10:12 pm

kaliakouda έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχες σκέψεις έκαναν και στην Αργεντινή όταν πέρναγαν το ίδιο λούκι!
Αυτό που δεν ξέρω όμως, είναι αν εμείς θα τα καταφέρουμε κάποτε να βγούμε από αυτό :?

+ 110.000.000.000 :cry: :cry: :cry:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Παρ Ιούλ 09, 2010 10:15 pm

kaliakouda έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχες σκέψεις έκαναν και στην Αργεντινή όταν πέρναγαν το ίδιο λούκι!

Γιωργο φιλε δεν το βλεπω γιατι τα ποσα που χρωσταμε ειναι τεραστια και με το να φορολογησει εμενα και εσενα και να μας κοψει 100 με 200 ευρω δεν μαυζευονται τοσα χρηματα.αν δεν κανει κατασχεση περιουσιων να μπουν φυλακη αυτοι που πρεπει θα χρωσταμε πολλες γενιες ακομα
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Παρ Ιούλ 09, 2010 10:37 pm

chris7gtir έγραψε:Γιωργο φιλε δεν το βλεπω γιατι τα ποσα που χρωσταμε ειναι τεραστια και με το να φορολογησει εμενα και εσενα και να μας κοψει 100 με 200 ευρω δεν μαυζευονται τοσα χρηματα.αν δεν κανει κατασχεση περιουσιων να μπουν φυλακη αυτοι που πρεπει θα χρωσταμε πολλες γενιες ακομα

+1000
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό vasilis k » Σάβ Ιούλ 10, 2010 1:49 am

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.
Αλλά αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι ότι η κατάσταση αυτή είναι πολύ εύκολο να γεννήσει, εθνικισμό, ρατσισμό και πολλά άλλα…..
Αδέλφια το νου σας :!: :!: :!:
Οι καιροί δεν είναι μόνο δύσκολοι, είναι και πονηροί…..
vasilis k

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Σάβ Ιούλ 10, 2010 9:28 am

παιδια μετα το καλοκαιρι βλεπω η χωρα να πηγαινει σε εκλογες.τωρα ποιος μ@#$%ας θα αναλαβει αυτο ειναι ενα θεμα.ασε που η αποχη θα ειναι τεραστια κατα την γνωμη μου.εχω να παω να ψηφισω 8 χρονια και δεν προκειται να ξανα παω μεχρι να πεθανω.το ξερω πως δεν ειναι λυση αλλα δεν βλεπω καποιον σοβαρο ανθρωπο να παω να ψηφισω
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Δημοσίευσηαπό grvitara » Σάβ Ιούλ 10, 2010 9:43 am

chris7gtir έγραψε:

Γιωργο φιλε δεν το βλεπω γιατι τα ποσα που χρωσταμε ειναι τεραστια και με το να φορολογησει εμενα και εσενα και να μας κοψει 100 με 200 ευρω δεν μαυζευονται τοσα χρηματα.αν δεν κανει κατασχεση περιουσιων να μπουν φυλακη αυτοι που πρεπει θα χρωσταμε πολλες γενιες ακομα

Σωστός αλλά όλα είναι ένα παιχνίδι σαν την μονόπολη που παίζαμε καποτε. Κάποτε θα γυρίσει ο τροχός θα μπιπππππ και ο φτωχός. Δεν νομίζω βέβαια ότι θα ζω εκείνη την εποχή.
Προσωπικά εκτός απο την κατάσχεση περιουσιών καταθέσεων και λοιπών στοιχείων που υπάρχουν στο όνομα το δικό τους και των οικογενειών τους δεν θα ήθελα αυτοί οι ανθρωποι να πάνε στη φυλακή. Γιατί και εκεί θα τους πληρώνω και κάποια στιγμή θα βγουν. Αντίθετα θα ήθελα να τους δω εργάτες σε δημόσια έργα, χωρίς μεροκάματο για πολλά χρόνια, και μετά το πέρας αυτών των χρόνων να πληρώνονται με το κατώτατο μισθό. Εννοείται οτι δεν το συζητάμε για δικαίωμα στη σύνταξη. Έτσι για να δουν τη γλύκα.
Άβαταρ μέλους
grvitara

Λάστιχα: Michelin A/T
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Μαμα
Εργάτης: Όχι
Aka: O...μή με διακόπτετε!!!
Name: Aργύρης

Δημοσίευσηαπό mikemicha » Σάβ Ιούλ 10, 2010 2:03 pm

grvitara έγραψε:Προσωπικά εκτός απο την κατάσχεση περιουσιών καταθέσεων και λοιπών στοιχείων που υπάρχουν στο όνομα το δικό τους και των οικογενειών τους δεν θα ήθελα αυτοί οι ανθρωποι να πάνε στη φυλακή. Γιατί και εκεί θα τους πληρώνω και κάποια στιγμή θα βγουν. Αντίθετα θα ήθελα να τους δω εργάτες σε δημόσια έργα, χωρίς μεροκάματο για πολλά χρόνια, και μετά το πέρας αυτών των χρόνων να πληρώνονται με το κατώτατο μισθό. Εννοείται οτι δεν το συζητάμε για δικαίωμα στη σύνταξη. Έτσι για να δουν τη γλύκα.

+10000000 :handgestures-thumbup:
«…τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…»
Άβαταρ μέλους
mikemicha

Λάστιχα: Yokohama G015
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+.....
Name: Μιχάλης

Δημοσίευσηαπό char » Σάβ Ιούλ 10, 2010 2:42 pm

Ο vasilis k το επισήμανε σωστά!
vasilis k έγραψε:Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.
Αλλά αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι ότι η κατάσταση αυτή είναι πολύ εύκολο να γεννήσει, εθνικισμό, ρατσισμό και πολλά άλλα…..
Αδέλφια το νου σας :!: :!: :!:
Οι καιροί δεν είναι μόνο δύσκολοι, είναι και πονηροί…..

Και ένα 18χρονο παιδί μιλάει πολύ σοφά (), λέγοντας:
...Ξέρω καλά ότι οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί. Οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα φώναζαν “να καεί, να καεί το μπ... η Βουλή”. Είναι δικαιολογημένη η οργή τους, όμως τέτοιες εκφράσεις διαμαρτυρίας είναι πολύ επικίνδυνες. Εύκολα σήμερα κάποιος με όχι καθαρές προθέσεις μπορεί να εμφανιστεί ως εθνοσωτήρας...

Αλλά και , ο Γ. Χ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:
...Εγώ το έχω ξαναπεί, ότι υπάρχει συνευθύνη για το μπάχαλο που λέγεται ελληνικό κράτος, αλλά μερικοί ενοχλούνται και στην ιδέα. Τα ρίχνουν όλα στους πολιτικούς, και καθαρίζουν. Προχθές στην πορεία φώναζαν «να καεί, να καεί, το μπ... η Βουλή». Να καεί παιδιά, δεν έχω αντίρρηση, και να ΄μαι κι εγώ εκεί να το απολαύσω το θέαμα, αλλά μετά, τι; Εχετε καμιά πρόταση για το ποιος θα αναλάβει να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας; Διότι κάποιος πρέπει να τις αναλάβει...
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό mikeGV » Σάβ Ιούλ 10, 2010 2:51 pm

Αυτό εδώ πως μπορούμε να αλλάξουμε μου λέτε :?: ώστε να μπορέσουμε εμείς να βάλουμε σε αυτές τις λίστες τους κατάλληλους ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά γι' αυτόν εδώ τον τόπο και μετά την βρίσκουμε την άκρη νομίζω.

αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.
mikeGV

Δημοσίευσηαπό ------ » Σάβ Ιούλ 10, 2010 2:53 pm

Αλλά και , ο Γ. Χ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:
...Εγώ το έχω ξαναπεί, ότι υπάρχει συνευθύνη για το μπάχαλο που λέγεται ελληνικό κράτος, αλλά μερικοί ενοχλούνται και στην ιδέα. Τα ρίχνουν όλα στους πολιτικούς, και καθαρίζουν. Προχθές στην πορεία φώναζαν «να καεί, να καεί, το μπ... η Βουλή». Να καεί παιδιά, δεν έχω αντίρρηση, και να ΄μαι κι εγώ εκεί να το απολαύσω το θέαμα, αλλά μετά, τι; Εχετε καμιά πρόταση για το ποιος θα αναλάβει να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας; Διότι κάποιος πρέπει να τις αναλάβει......

Τωρα πια,μια χαρα τα λεει και ο εν λογω κυριος,καθως και πολλοι αλλοι.
------

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Σάβ Ιούλ 10, 2010 4:21 pm

Αν τη φέρουν την Ελλάδα στα επίπεδα που ήταν πριν μια 25ετία σίγουρα θα υπάρχουν ηγέτες που να αγαπούν την Ελλάδα.Η λειλασία άρχισε τότε και κορυφόθηκε με το ευρώ.Να τους κατάσχουν τα πάντα μέχρι 3ης συγγένειας αλλά που;Κότες λειράτες είναι όλοι,μόνο στους συνταξιούχους και μεροκαματιάριδες ξέρουν να το παίζουν μάγκες.Παλιο κλέφτες,αλλά φταίμε και εμείς που δεχόμαστε τους βουλευτές στις περιφέρειές τους εκεί έπρεπε να γίνει η διαμαρτυρία.Να χλευάζει τον βουλευτή ο αγρότης,ο συνταξιούχος κτλ,που όταν ήταν εκλογές ο βουλευτής τους παρακαλούσε να τον ψηφήσουν. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Κυρ Ιούλ 11, 2010 9:51 am

Mastergunner έγραψε:Αν τη φέρουν την Ελλάδα στα επίπεδα που ήταν πριν μια 25ετία σίγουρα θα υπάρχουν ηγέτες που να αγαπούν την Ελλάδα.Η λειλασία άρχισε τότε και κορυφόθηκε με το ευρώ.Να τους κατάσχουν τα πάντα μέχρι 3ης συγγένειας αλλά που;Κότες λειράτες είναι όλοι,μόνο στους συνταξιούχους και μεροκαματιάριδες ξέρουν να το παίζουν μάγκες.Παλιο κλέφτες,αλλά φταίμε και εμείς που δεχόμαστε τους βουλευτές στις περιφέρειές τους εκεί έπρεπε να γίνει η διαμαρτυρία.Να χλευάζει τον βουλευτή ο αγρότης,ο συνταξιούχος κτλ,που όταν ήταν εκλογές ο βουλευτής τους παρακαλούσε να τον ψηφήσουν. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Γιωργο σωστα τα λες αλλα περιμενω να ερθουν οι εκλογες να δω με τι μουτρα θα ερθουν να ζητησουν ψηφους.εχει να πεσει πολυ φασκελο
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες