Καλησπέρα σε όλους του φίλους και μέλη του vitaraclub και Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά μας!
Τα Χρόνια Πολλά είναι όντως ευχή και όχι απλά εθιμοτυπικό, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις με αυξήσεις στις βενζίνες, Φ.Π.Α., περικοπές επιδομάτων και μισθών, Δ.Ν.Τ. κλπ δεινά που μας περιμένουν, ελπίζω και εύχομαι του χρόνου να συνεχίσουμε να είμαστε όσα μέλη είμαστε και σήμερα και όχι λιγότεροι...
Σχετικά με τις συνεχόμενες αυξήσεις στις βενζίνες, έχω μια ιδέα που θα μπορούσε να μας βοηθήσει όλους, εάν φυσικά βρει την απαραίτητη ανταπόκριση και φυσικά την υποστήριξη για την προώθησή της, από τους αγαπητούς admins του vitaraclub και όποιον άλλο μπορεί να βοηθησει.
Η ιδέα έχει ως εξής... Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε περιορίσει τις μετακινήσεις μας εντός, στις απαραίτητες και κάποιοι από εμάς και τις αγαπημένες μας εκτός διαδρομές, με συνέπεια να μην μπορούμε να "χαρούμε" το εργαλείο μας όπως του αξίζει και όπως θα επιθυμούσαμε, ή κάναμε λίγο καιρό πριν.
-Οι admins μπορούν να επιβεβαιώσουν τον αριθμό των 1576 μελών (ανά γεωγραφική περιοχή). Σε συνέχεια να γινόταν μια σύμβαση-συμφωνία με κάποια βενζινάδικα (όσα μέλη έχουν κάποιο γνωστό βενζινά θα μπορούσαν να βοηθήσουν) που θα μπορούσαν να "συμβληθούν" με το vitaraclub, και στα μέλη του να κάνουν μια έκπτωση της τάξεως 2%-5% στην αναγραφόμενη τιμή της βενζίνης (περίπου όπως κάνει μεγάλη εταιρία πετρελαιοειδών με έκπτωση στα μέλη της - δεν αναφέρω όνομα εταιρίας για να μην θεωρηθεί διαφήμιση). Κάτι αντίστοιχο (έκπτωση) κάνουν και μεγάλα s/m, για ένα εύρος προϊόντων, στα μέλη τους με την επίδειξη κάποιας κάρτας.
-Η κατανάλωση που θα γίνεται από τα μέλη του vitaraclub στα βενζινάδικα που θα συμβληθούν μαζί του, θα καλύπτει φαντάζομαι και την έκτπωση στους σταθερούς πελάτες και όσους θα προστίθενται σταδιακά.
-Τα μέλη, θα μπορούσαν να έχουν ίσως σαν υποχρέωση προς τα συγκεκριμένα βενζινάδικα που θα συμβληθούν με το vitaraclub, να κανουν π.χ. 2-3 γεμίσματα στο μήνα για να λάβουν την έκπτωση.
Εάν π.χ. κάνει κάποιος 3 γεμίσματα το μήνα με τιμή λίτρου 1,37€ με φουλ γέμισμα, θα πληρώσει 1,37χ60lt=82,2 χ 3 = 246,6€ χωρίς την έκπτωση.
Εαν αφαιρεθεί το 5% θα πλήρωνε 234,27€, δλδ 12,33€ μείον. Σίγουρα δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά σε βάθος χρόνου π.χ. εξαμήνου έχουμε μια μείωση 73,98€, που μπορούν να καλύψουν κάποια άλλη τρέχουσα ανάγκη ή να δώσουν ένα ακόμη γέμισμα ρεζερβουάρ στο αγαπημένο μας GV το μήνα.
Δεν ξέρω έαν όλοι μας έχουμε και δεύτερο Ι.Χ. για τις μετακινήσεις μας, αλλά όπως είπα και στην αρχή είναι μια ιδέα σε αρχικό στάδιο, που ίσως μετά από συζήτηση να μπορούσε να υλοποιηθεί.
Παρακαλώ τους συμφουρμίτες να σχολιάσουν την ιδέα αυτή με εποικοδομητικο τρόπο και ίσως τελικά όλοι να ωφεληθούμε στο φινάλε. Ισχύς εν τη ενώσει!
Υ.Γ. Πρέπει να σημείωσω για την αποφυγή παρεξήσεων, ότι δεν έχω ουδεμία σχέση με κανένα βενζινάδικο, ούτε με το κύκλωμα εμπορίας πετρελαιοειδών.
Είμαι απλά ένας "ανήσυχος" καταναλωτής που ψάχνει να βρει λύσεις...