Με ευκαιρια των ημερων του Πασχα θα ηθελα να κανω μια προταση και νομιζω οτι ολοι μας θα την αγκαλιασουμε!!Σαν club vitara που εχω την τιμη να ειμαι μελος του που απαρτιζεται απο αξιολογους ανθρωπους ολους εσας και τις οικογενειες σας θα ηθελα να κανουμε μια κινηση αγαπης και ανθρωπιας σε καποιο υδρημα (δεν εχει σημασια ποιο)που φροντιζει παιδακια αρρωστα ορφανα παιδακια κακοποιημενα!!Κινηση που θα μας κανει να αισθανθουμε περιφανοι σαν ανθρωποι αλλα και σαν γονεις κινηση που θα μεταδωσουμε στα παιδια μας την ενοια της αγαπης και της ανθρωπιας να δωσουμε στα παιδια μας αλλα και στους ευατους μας την δυνατοτητα να καταλαβουμε οτι οι γιορτες δεν ειναι μονο βολτες φαι και δωρα!!Η προταση μου ειναι να μαζεψουμε παιχνιδια-ρουχα-σοκολατες και οτι αλλο μπορει ο καθενας και να οργανωσουμε μια επισκεψη που θα μας κανει περισοτερο ανθρωπους (το λυρειο υδρημα και το πικπα πεντελης ειναι μια προταση)Ας μαζευτουμε αυτη την φορα για μια εκδρομουλα που θα δωσει χαμογελο σε παιδακια που το εχουν αναγκη οσο τιποτα αλλο στον κοσμο!!Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!