Φίλε Δημήτρη, για να κατατοπιστείς πλήρως:
Πρώτα απ'όλα, το σύστημα του forum δεν επιτρέπει την αποστολή προσωπικού μηνύματος (π.μ.) στην κατηγορία μελών "πρόσφατο εγγεγραμμένο μέλος". Κατηγορία αλλάζεις μετά την δημοσίευση 50 post. Πας στα "εγγεγραμμένα μέλη" και το σύστημα σε θεωρεί πλέον "συχνό και αξιόπιστο" στο forum. Αυτό έχει γίνει για την προστασία από spammers/flooders. Έτσι λοιπόν, μετά το 50ο post σου θα σου εμφανιστεί το κουμπάκι [ΝΕΟ ΠΜ] στο φάκελο προσωπικών μηνυμάτων στον Πίνακα Ελέγχου σου. Δες τις εικόνες για να καταλάβεις:

- cazador1.jpg (28.35 KiB) 757 προβολές

- cazador2.jpg (56.28 KiB) 757 προβολές
Μέχρι τότε λοιπόν, μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον μέσω email. Προϋπόθεση είναι αυτός ο κάποιος να έχει δηλώσει το email του στο forum. Για να το δεις αυτό 2 τρόποι υπάρχουν: είτε στο προφίλ του θα λέει "
δ/νση ηλεκτρ. ταχυδρομείου" ή σε κάποια δημοσίευσή του αριστερά στο προφίλ του θα εμφανίζεται ένα εικονίδιο
φακελάκι. Πίσω από τα
μπλε που επεσήμανα "κρύβεται" η δ/νση του email του.
Το κακό είναι ότι πατώντας είτε το ένα link είτε το άλλο (το φακελάκι) για να στείλεις το email, τα windows ανοίγουν αυτόματα το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (που συνήθως είναι το Outlook express ή το Microsoft Outlook, τουλάχιστον για τα XP που ξέρω). Συνήθως δεν χρησιμοποιεί κανείς αυτά τα προγράμματα και το email το χειριζόμαστε μέσω ιστοσελίδας (μέσω κάποιου explorer δηλ). Μη σε πτοεί όμως αυτό, καθώς και το outlook να ανοίξει (πατώντας εσύ το link) μπορείς να πάρεις το email του μέλους που θες με copy και να πας στο δικό σου
πρόγραμμα email και να το επικολλήσεις (paste). Πως; Δες την εικόνα:

- Πάτησα στο προφίλ σου για να στείλω email, άνοιξε το outlook express (από τα windows) και παίρνω την δ/νση του email σου να την επικολλήσω στο gmail μου (π.χ.)
Νομίζω καλύφθηκες πλήρως τώρα...!!
Και αυτό που λέει ο Φάνης παραπάνω.... μην πω είναι νόμος!