Δοξάστε τους { για πολλοστή φορά }

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δοξάστε τους { για πολλοστή φορά }

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Σάβ Φεβ 09, 2013 7:21 pm

Απο το newsit........

Είστε 18 και άνω; Παρακαλώ, περάστε από την εφορία, έφτασε και η σειρά σας... Είναι επί της ουσίας αυτό που λέει το ελληνικό δημόσιο σε νέους από 18 ετών και πάνω: έφτασε και η δική τους ώρα να... ανοίξουν παρτίδες με την εφορία!

Τι; Μπορεί κάποιος που είναι 18 ετών να είναι ακόμη μαθητής Λυκείου; Ή μπορεί να είναι και φοιτητής; Το ελληνικό δημόσιο δεν το νοιάζει. Θέλει μόνο να του υποβάλλουν φορολογική δήλωση μέχρι τον Ιούνιο. Κι ας μην έχουν εισοδήματα!

Είναι απίστευτο αλλά είναι ελληνικό. Μέσα στις εξετάσεις, το κράτος καλεί παιδιά 18 ετών να κάνουν δήλωση στην εφορία, αποκαλύπτει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου. Σύμφωνα με διάταξη του νέου φορολογικού, κάθε φυσικό πρόσωπο πρέπει να υποβάλει φορολογική δήλωση.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες πρέπει όσοι έχουν κλείσει τα 18 πρέπει να πάνε στη ΔΟΥ τους και να πάρουν αριθμό φορολογικού μητρώου. Και μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να συμπληρώσουν και φορολογική δήλωση. Μέχρι εδώ, καλά...

Οι δηλώσεις αυτές βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας θα «χρεώνονται» αυτόματα κατά την εκκαθάριση τους με το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα των 3.000 ευρώ. Θα θεωρείται δηλαδή ότι υπερέβησαν το ανώτατο όριο ετήσιου εισοδήματος των 2.900 ευρώ που ισχύει για τα προστατευόμενα τέκνα και έτσι δεν θα αναγνωρίζονται ούτε σαν προστατευόμενα μέλη.

Έτσι θα θεωρούνται ότι απέκτησαν τεκμαρτό εισόδημα 3.00 ευρώ το 2012, το οποίο είναι μεν αφορολόγητο, αλλά θα πρέπει να καλυφθεί κατά 25% με αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών! Και εδώ μπαίνει η συλλογή αποδείξεων!

Αλλιώς θα πρέπει ο 18χρονος, που συντηρείται από την οικογένεια του, να πληρώνει φόρο 10% των 25% των 3.000 ευρώ που δεν θα έχει καλύψει από τις αποδείξεις.
Αλλά η κυβέρνηση έχει... μεριμνήσει να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς φορολογούμενους να αποδείξουν ότι δεν έχουν εισοδήματα. Πως; Με τη διαδικασία αμφισβήτησης, όπως προβλέπει ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος.

Μόνο που για να αμφισβητηθεί ότι υπήρχαν εισοδήματα, πρέπει να υποβληθεί χειρόγραφα στην αρμόδια ΔΟΥ από τον ίδιο τον φορολογούμενο (ή εξουσιοδοτημένο συγγενικό πρόσωπο) και μαζί με το έντυπο της δήλωσης, να υποβάλει να τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος νέος συντηρείται από τους γονείς του.

Και φυσικά πρέπει να πεισθεί και ο εφοριακός που θα παραλάβει τη δήλωση και τα δικαιολογητικά. Τότε, το τεκμαρτό εισόδημα των 3.000 ευρώ θα διαγραφεί από τη δήλωση του νεαρού και θα μεταφερθεί σε αυτή των γονιών του.

Όμως από εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών προκύπτει πως ίσως χρειαστεί να κατατεθεί πρώτα η φορολογική δήλωση, να εκκαθαριστεί και αφού σταλεί το εκκαθαριστικό, να πάει ο φορολογούμενος στην αρμόδια ΔΟΥ με τα δικαιολογητικά.

Οπως το είπε και το Στουρνάρι........" οτι παίρναμε θα παίρνουμε"......τα α@@#@ μας δηλαδή :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Re: Δοξάστε τους { για πολλοστή φορά }

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Σάβ Φεβ 09, 2013 7:26 pm

:molonlave: :angry-cussingblack: :violence-uzi: :violence-uzi:
Γελοίοι!! Μπουρλώτο μόνο!!!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό theo_ts » Σάβ Φεβ 09, 2013 7:27 pm

Ε μα :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:

•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου.
•Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε.
•Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
theo_ts

Λάστιχα: BFGoodrich MT KM3
Διάσταση ελαστικών: 37x12.5/17
Suspension: R52
Εργάτης: Ναι
Aka: Τεο
Name: ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Φεβ 09, 2013 8:18 pm

Άμα δηλώσω ότι πίνει fredo θα την αφήσουν ήσυχη ακόμη την κόρη μου?? :idea: :mrgreen:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Σάβ Φεβ 09, 2013 8:36 pm

αυτο ειναι εντελως παρανομο,ανομο,δεν εχω λογια να πω,κατσαπλιαδες δεν ντρεπονται καθολου,πως ζητας απο ενα παιδι λεφτα που δεν εχει καν,ντροπη!!!!!!!
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό DimitrisGV » Σάβ Φεβ 09, 2013 8:42 pm

Διαφωνώ με όλους σας. Ειστε προκατειλημμένοι.

Μιλάμε για κορυφαία οικονομικά και μαθηματικά μυαλά, απλά δεν τους καταλαβαίνουμε.

Αντε να χαθείτε. Αλήτες πολιτικοί. Ούστ. :twisted: :twisted:
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.
Άβαταρ μέλους
DimitrisGV
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Yokohama GEO A/Τ-S
Suspension: MAD
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό A7PILOT » Σάβ Φεβ 09, 2013 9:13 pm

Φιλοι μου μην είστε απόλυτοι....!!!
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός σας ενημερώνω ότι το 1979 (ααα ρε παππου...!!!! τι θυμάσαι...!!!!) η 18άχρονη κοπελιά που γνώρισα στην Αμερική είχε φορολογική υποχρέωση....
Και επειδή εκτός από τη Σχολη Ικάρων τελείωσα και το Μακεδονία σας λέω ότι ως οικονομολόγος τεχνοκράτης είμαι υποχρεωμένος να βάλω ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ οδηγίες για να μην υπάρχουν "ΠΑΡΑΘΥΡΑ" από τους "ξύπνιους". Το τι Bonus θα δώσει η "κεντρική διοίκηση" ως τεχνοκράτη ποσώς με ενδιαφέρει..... Ας τους απαλλάξει όλους ...!!!!! ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ όμως όταν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, δεν αποδεχομαι ΚΑΜΜΙΑ τριπλα γιατι έτσι υπάρχουν τα παραθυράκια......Πιστέψτε με , όσο κι'άν δείχνει ανάλγητο... ΕΙναι απόλυτα δίκαιο...!!!!!Διότι δεν μπορείς ως 18άρης να είσαι ρυθμιστής με την ψήφο σου άσχετα αν συντηρείσαι από τους γονείς σου, αλλά να κάνεις τον "ΑΛΕΚΟ" στις φορολογικές σου υποχρεώσεις...!!!! Συγνώμη αλλά υπάρχουν και ...υποχρεώσεις.....
Άβαταρ μέλους
A7PILOT
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: MAXXIS AT WARM DRIVE-G015
Διάσταση ελαστικών: 215 & 225/70/16
Suspension: MAD / OME +4cm
Εργάτης: Ναι
Aka: A7PILOT
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΚΟΥΔΗΣ

Δημοσίευσηαπό Tetrakinisi » Σάβ Φεβ 09, 2013 9:40 pm

A7PILOT έγραψε:Φιλοι μου μην είστε απόλυτοι....!!!
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός σας ενημερώνω ότι το 1979 (ααα ρε παππου...!!!! τι θυμάσαι...!!!!) η 18άχρονη κοπελιά που γνώρισα στην Αμερική είχε φορολογική υποχρέωση....
Και επειδή εκτός από τη Σχολη Ικάρων τελείωσα και το Μακεδονία σας λέω ότι ως οικονομολόγος τεχνοκράτης είμαι υποχρεωμένος να βάλω ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ οδηγίες για να μην υπάρχουν "ΠΑΡΑΘΥΡΑ" από τους "ξύπνιους". Το τι Bonus θα δώσει η "κεντρική διοίκηση" ως τεχνοκράτη ποσώς με ενδιαφέρει..... Ας τους απαλλάξει όλους ...!!!!! ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ όμως όταν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, δεν αποδεχομαι ΚΑΜΜΙΑ τριπλα γιατι έτσι υπάρχουν τα παραθυράκια......Πιστέψτε με , όσο κι'άν δείχνει ανάλγητο... ΕΙναι απόλυτα δίκαιο...!!!!!Διότι δεν μπορείς ως 18άρης να είσαι ρυθμιστής με την ψήφο σου άσχετα αν συντηρείσαι από τους γονείς σου, αλλά να κάνεις τον "ΑΛΕΚΟ" στις φορολογικές σου υποχρεώσεις...!!!! Συγνώμη αλλά υπάρχουν και ...υποχρεώσεις.....

:hand: ας ξεκινησουν με τους μεγαλοκαρχαριες-φοροφυγαδες :evil: :evil: :evil: , και μετα ας προχωρησουν σε αυτο το μετρο...
Άβαταρ μέλους
Tetrakinisi
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BF Goodrich
Suspension: Calmini 3''
Name: GiannisSin

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Σάβ Φεβ 09, 2013 9:43 pm

Ειναι και αυτη μια αποψη... :think:
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ Φεβ 09, 2013 10:51 pm

ερχονται μεγαλες αλλαγες στην χωρα μας να εισται ετοιμοι
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό l200 » Σάβ Φεβ 09, 2013 10:59 pm

ceb7-ceb9ceb4ceb1cebdceb9cebaceb7-cf80cebfcebbceb9cf84ceb5ceb9ceb1 (400 x 448).jpg
ceb7-ceb9ceb4ceb1cebdceb9cebaceb7-cf80cebfcebbceb9cf84ceb5ceb9ceb1 (400 x 448).jpg (55.85 KiB) 1872 προβολές
“Να λείπεις ― δεν είναι τίποτα να λείπεις.

Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλα εκείνα που γι’ αυτά έχεις λείψει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλο τον κόσμο…”
Άβαταρ μέλους
l200
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: toyo 215.70.16
Suspension: ΟΜΕ
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Σάβ Φεβ 09, 2013 11:57 pm

:evil: :evil: :evil: :evil: :tsoukalas:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Κυρ Φεβ 10, 2013 12:34 am

Πριν μερικές μέρες, σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο είδα το 2ο μισό μιας συζήτησης, όπου κάποιοι γραβατωμένοι μαλώνανε με κάποιους αγραβάτωτους για το πως σύντομα θα καταλήξουμε να είμαστε το νέο τέλειο πρότυπο της υπαρκτής αριστεράς στον πλανήτη Γή :!: :!: :!:

Όταν κανείς δεν θα πληρώνει τίποτα από φόρους, σε μικρό χρονικό διάστημα όλα θα ανήκουν στο κράτος :mrgreen: Αυτό που δεν ξέρει κανείς σήμερα είναι το που θα ανήκει το κράτος... :mrgreen: Θα είμαστε το μοναδικό πάλι κράτος όπου οι υπήκοοι δεν θα έχουν ΤΙΠΟΤΑ, το κράτος θα τα έχει ΟΛΑ (υποθηκευμένα στον οποιδήποτε ΞΕΝΟ κεφαλαιούχο), δηλαδή πάμφτωχοι πολίτες, σε ένα κράτος αγνώστου ταυτότητας και πολιτικού μορφώματος... :evil:

Ευτυχώς που οι γονείς μου ( παιδιά προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής, που μεγάλωσαν στην κατοχή με άπειρες στερήσεις, και που τόσο αγαπούσαν την Ελλάδα, την Ιστορία της, τον Πολιτισμό της και τον ΕυρωπαΊκό της προσανατολισμό) έφυγαν πρόσφατα και οι δύο για το μακρινό ταξίδι, και δεν θα βιώσουν το τσουνάμι που θα πάρει μαζί του την γαλανόλευκη, την τιμή και την υπόλειψή μας... :-)

Τελικά φαίνεται πως τα δικά μας παιδιά -και πιθανώς κάποιοι από εμάς- δεν θα αποφύγουν ένα νέο ξεριζωμό προς το άγνωστο...για τους υπόλοιπους...άντε καλή ψυχή :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό irineos » Κυρ Φεβ 10, 2013 1:29 pm

αγαπητέ μου φίλε :-) σέβομαι απόλυτα την άποψή σου αλλά έχω μια ένσταση. :hand:
το κράτος (λέμε τώρα) θα πρέπει να φορολογεί τα εισοδήματά μας η τα περιουσιακά μας στοιχεία.
ένα παιδί 18 ετών από που θα έχει εισοδήματα; :think: μα από γονείς, παπαούδες, γιαγιάδες και λοιπούς συγγενείς τους οποίους ήδη φορολογεί.από που θα έχει περιουσιακά στοιχεία; :think: συνήθως από κληρονιμιά των γονιών του με επικαρπία δηλαδή όταν πεθάνουν άρα δεν είναι ακόμα δικά του. εμένα πχ μου παίρνει κάθε μήνα από την μισθοδοσία μου κάποιο μέρος και τα υπόλοιπα μου τα παίρνει αφού καταθέσω την φορολογική μου δήλωση. δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω ούτε 1 ευρώ σε αντίθεση με τον επιχειρηματία με διάφορα κόλπα και με γάτα λογιστή μπορεί. σαν εμένα βέβαια είναι εκατομύρια Έλληνες (ακόμα) που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν είτε είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι είτε δημόσιοι.πολύ σωστά λέει ο tetrakinisi ας ξεκινήσουν με τους μεγάλους, τους πολιτικούς και τα κάθε λογής λαμόγια και άμα ξεκαθαρίσουν την μπουγάδα από όλους αυτούς τότε ας δίνουν και κάποιο επίδομα στους μαθητές για να αγοράζουν τα βιβλία τους από την δωρεάν παιδεία, να πληρώνουν τα φροντιστήριά τους, να κόβουν αποδείξεις για να τους φορολογούν μετά.
γιατί εμείς για να τα πληρώνουμε αυτά κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι και το φορολογούν κιόλας.
αν οι πολιτικοί λειτουργούσαν πάντα για το καλό του συνόλου και όχι της τσέπης τους τότε να είσαστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα διαμαρτυρόταν.αρκεί βέβαια να μας έπειθαν γιαυτό.δεν ειναι καθόλου δύσκολο να βγαίνει 2 φορές το μήνα ο πρωθυπουργός στην τηλεόραση και να ενημερώνει το λαό τι συμβαίνει στη χώρα με απόλυτη ειλικρίνεια βέβαια και να μας λέει τα μέτρα που θα πάρει γιατί τα παίρνει και τι όφελος βραχυπρόθεσμα η μακροπρόθεσμα θα έχει η χώρα.
αλλά τα τελευταία χρόνια το μόνο που κοιτούν είναι η τσέπη τους γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.μας κοροίδεψαν με το λεφτά υπάρχουν και ένα σωρό άλλες παπαριές τους πιστέψαμε, τους ψηφίσαμε και να που καταντήσαμε. :tsoukalas:
irineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BRIDGESTON 225 70 16
Suspension: KYB
Name: Ειρηναίος

Δημοσίευσηαπό irineos » Δευτ Φεβ 11, 2013 9:33 am

δεν ξέρω αν το έχει δημοσιεύσει κάποιος άλλος εδώ αλλά αξίζει ίσως να το διαβάσουμε για να δούμε τι γίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο.

Tου Γιάννη ΔΙΟΝΑΤΟΥ
Η ακόλουθη ιστορία είναι απολύτως αληθής και αφορά τα οικονομικά "προβλήματα" που αντιμετωπίζει η Νορβηγία.
Στις αρχές, λοιπόν, του καλοκαιριού συνήλθε η νορβηγική Βουλή προκειμένου να συζητηθεί το "πρόβλημα" του σημαντικού πλεονάσματος που παρουσιάζει ο κρατικός προϋπολογισμός, καθώς και ο κίνδυνος που ενέχει για την ανατίμηση του εγχώριου νομίσματος (νορβηγική κορώνα) και οι επιπτώσεις που θα είχε μία τέτοια ανατίμηση για τις εξαγωγές της χώρας. Η πρόταση του κυβερνώντος κόμματος ήταν να χαρισθούν οι φόροι σε όλους τους πολίτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) για το δεύτερο εξάμηνο του 2012, προκειμένου να μην συσσωρευθούν επιπλέον έσοδα στον ήδη "προβληματικό" πλεονασματικό προϋπολογισμό.
Να σημειωθεί πως το φορολογικό σύστημα της Νορβηγίας προβλέπει άμεση φορολόγηση "στην πηγή" του εισοδήματος ενός πολίτη, χωρίς να καλείται στο τέλος του έτους - ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή - να πληρώσει κάποιον άλλον φόρο. Αν για παράδειγμα, ένας υπάλληλος αμείβεται από μία εταιρεία με 1.000 ευρώ κάθε μήνα, το ποσοστό φόρου που του αναλογεί αποδίδεται αυτομάτως στο κράτος. Άλλο ενδιαφέρον σημείο για την "τραγική" πλεονασματική οικονομία της Νορβηγίας είναι πως τα τελευταία χρόνια το κράτος χαρίζει το φόρο του μήνα Δεκεμβρίου, σαν ένα "δώρο" προς τους πολίτες, αφού στο νορβηγικό κράτος λεφτά όντως υπάρχουν.
Η νορβηγική Αριστερά αντέδρασε στην πρόταση του κυβερνώντος κόμματος, υποστηρίζοντας ότι αν χαρίζονταν οι φόροι του υπόλοιπου έτους, το επιπλέον εισόδημα οι πολίτες θα το ξόδευαν κατά κύριο λόγο σε ταξίδια - στους Νορβηγούς αρέσει πολύ να ταξιδεύουν - και ξενύχτια, με αποτέλεσμα τα λεφτά να μην επιστρέφουν στο κράτος. Η πρόταση της Αριστεράς ήταν οι πολίτες να συνεχίσουν να καταβάλλουν τους φόρους και τα χρήματα αυτά να διατεθούν ως δωρεά σε μία άλλη χώρα που αντιμετωπίζει προβλήματα.
Αφού, λοιπόν, δεν πάρθηκε καμία απόφαση εντός του κοινοβουλίου για τον "πονοκέφαλο" των πλεονασμάτων, η κυβέρνηση έθεσε το ζήτημα σε ηλεκτρονικό δημοψήφισμα ενώπιον του νορβηγικού λαού, καλώντας τον να αποφασίσει ο ίδιος για το αν θέλουν να πληρώσουν τους φόρους του υπόλοιπου έτους ή όχι.
Το αποτέλεσμα; Το 72% ψήφισε ώστε να μην χαρισθούν οι φόροι στους Νορβηγούς πολίτες, αλλά να συνεχίσουν να τους πληρώνουν κανονικά και τα χρήματα αυτά να δοθούν ως δωρεά σε μία άλλη χώρα και επιλέχθηκε τελικά να χτιστούν νοσοκομεία στο Βιετνάμ.
Βεβαίως, αν διηγείτο κάποιος την ιστορία αυτή σε έναν συνηθισμένο Έλληνα, η - πιθανότερη - απάντηση που θα λάμβανε θα ήταν "είναι ηλίθιοι αυτοί οι Νορβηγοί". Οι υπόλοιποι ας αναρωτηθούμε ποιοι είναι οι ηλίθιοι, τελικά.
irineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BRIDGESTON 225 70 16
Suspension: KYB
Name: Ειρηναίος

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4troxos και 14 επισκέπτες