Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ του 2013...

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό manospivos » Πέμ Φεβ 07, 2013 2:26 pm

Greece 6-2-13.jpg

Μια χώρα που κατά την άποψη μου της χρωστάει την ύπαρξή του ο υπόλοιπος πλανήτης και δείτε τη σήμερα, ένας Λαός για τον οποίο μιλάει και μαθαίνει Ιστορία ο υπόλοιπος κόσμος τώρα μαθαίνει νέα μας και γελάει... λυπάμαι, για την Ιστορία που κάποιοι έχυσαν αίμα να γραφτεί και κάποιοι άλλοι ρίχνουν χώμα να τη θάψουν, για την ανάπτυξη γλώσσας, επιστήμης, γραμμάτων, κτλπ που κάποιοι δίδαξαν σε λαούς και λαούς και κάποιοι άλλοι τώρα προσπαθούν να διαγράψουν, για τη ΓΗ-ΠΑΤΡΙΔΑ που πολλοί πολέμησαν και έπεσαν σε μάχες για να κατακτήσουν και να "αποκτήσουν" οι απόγονοί τους ζώντας ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, πράγμα που δεν τίμησαν, δεν σεβάστηκαν και εκτός αυτού τώρα ξεπουλάνε και κάτι το οποίο δεν τους ανήκει, αλλά (νομίζουν πως) έχουν το δικαίωμα και την εξουσία να κάνουν ότι θέλουν και απ'οτι φαίνεται δεν τους σταματάει τίποτα.
Δεν θα βρίσω πάλι, ούτε θα πω πολλά γιατί θα με πουν πάλι χρυσαυγίτη, εθνικιστή, ρατσιστή και άλλα τέτοια... το μόνο που έχω να πω είναι "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ", δεν πάει άλλο, δεν αντέχει ο κόσμος, πεινάει, υποφέρει, μένει άστεγος, διαλύονται οικογένειες, πεθαίνει, χάνεται ένας λαός με αξιοπρέπεια και εσείς οι κυβερνήτες το μόνο που σας νοιάζει είναι αυτή η παλιοκαρέκλα, η εξουσία και το πώς θα περάσετε εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι καλά, δεν είναι έτσι όμως, ο λαός σας εκλέγει για να τον υπηρετείτε και όχι να τον "βιάζετε" δεν είμαστε δούλοι σας, εμείς σας πληρώνουμε, από εμάς παίρνετε τα περίπου 6000 ευρώ το ΜΗΝΑ την στιγμή που εμείς αδυνατούμε να πληρώσουμε τα απαραίτητα για να ζήσουμε, δεν είναι δυνατόν να μην κάνετε περικοπές σε μεγαλόμισθους κοπρίτες (όπως εσείς) και να αφήνετε κόσμο να πεθαίνει απ'την πείνα παίρνοντας του πρώτα ότι έχει και δεν έχει... με ποιο δικαίωμα;;; αυτή τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπηρετείτε;;;

Τέλος πάντων... έκανα πάλι την επανάσταση μου μέσα απ'το facebook καθισμένος σε μια καρέκλα (όπως θα πουν μερικοί, που κατεβαίνουν Σύνταγμα, τρώνε δακρυγόνα και ξύλο χωρίς φυσικά να αλλάζει τίποτα στο Κράτος, επειδή και μόνο αυτό που ζούμε εγώ το ονομάζω, για ακόμα μια φορά ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ)

ΖΗΤΩ συγνώμη σε φίλους που προσβλήθηκαν ή δεν συμφωνούν με όσα έγραψα...ήθελα να γράψω κι άλλα...!!!

Θα προσθέσω και μερικά φιλαράκια μου που πιστεύω στηρίζουν τα όσα έγραψα... (δεν μας γράφω "συναγωνιστές" γιατί θα μας παρεξηγήσουν πάλι...)
Πήβος - facebook
Τελευταία επεξεργασία από manospivos και Πέμ Φεβ 07, 2013 2:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Πήβος
Άβαταρ μέλους
manospivos
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

cb: Όχι
Aka: Πήβος!!!
Name: Μανώλης Σιγάλας

Re: Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ του 2013...

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Φεβ 07, 2013 2:29 pm

Μάνο μου ένα λάθος....δεν παίρνουν 6.000 τον μήνα.....8.000 και κάτι ψιλά παίρνουνε :evil: :evil: :evil:

Μαζί σου με 1.000000 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ;-)
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό Atlas » Πέμ Φεβ 07, 2013 2:33 pm

Μπράβο Μανώλη!! :clap: :clap:
Να δω από που θα προλαβαίνουν να τις "κατεβάζουν"!!!
SV1GFS
Άβαταρ μέλους
Atlas

Λάστιχα: Yokohama G015 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Ελατήρια MAD
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Ο ανεκδοτάκιας
Name: Μάρκος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Φεβ 07, 2013 2:55 pm

Δεν θα συμφωνήσω :!: :!:

ΔΕΝ είναι αυτή η Ελλάδα του 2013....

Η Ελλάδα του 2013 είναι οι Έλληνες οι οποίοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να βγάλουν τον επιούσιο να ζήσουν τις οικογένειές τους....

Και αν κάποιος έχει τις προϋποθέσεις να πάει να πάρει από τις δωρεάν προσφορές των Δήμων, ΦΥΣΙΚΑ και θα πάει τρέχοντας....

ΟΜΩΣ :!: :arrow: Δεν αντικατροπτίζει όλη την Ελλάδα αυτή η φωτογραφία :!: :!:

Είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ στο να ΜΗΝ ρίχνουμε την ψυχολογία μας ακόμα περισσότερο με κάτι τέτοιες αναφορές.....

Αυτό θέλουν..... αλλά δεν θα το πετύχουν, χαμογελάμε και προχωράμε!!!!
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό TomSter » Πέμ Φεβ 07, 2013 3:05 pm

Νομιζω οτι περιγραψατε και τις δυο οψεις του νομισματος !!!!!!

Συμφωνω και με τους δυο.
Τα μαυρα ψαλιδια!!!
Άβαταρ μέλους
TomSter
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF GOODRICH MUD
Suspension: MAD + KYB τι αλλο..
Aka: Τα μαυρα ψαλιδια
Name: Θωμας

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Φεβ 07, 2013 3:09 pm

Πάνο μου φιλικά πάντα :ugeek: 8) , θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω....Μέχρι πριν απο ένα χρόνο και για είκοσι ολόκληρα χρόνια εργαζόμουν στο κέντρο...αρα σε καθημερινή βάση ήμουν εκεί, γύρναγα και ήξερα πρόσωπα και πράγματα....το τελευταίο 6μηνο, οσες φορές έχω κατέβει τα ίδια μέρη, τις ίδιες ημέρες και ώρες, η εικόνα που βλέπω , με ανθρώπους { και δεν μιλάω ούτε για γυφτάκια ούτε για πρεζόνια, ούτε για τους κατ' επάγγελμα επαίτες } και κυρίως μεσήλικες και άνω να σε παρακαλούν για να πάρουν μία τυρόπιττα είναΙ απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: . Η εικόνα είναι δυστυχώς αυτή και για αυτό πριν απο λίγες μέρες οι πολλά βαρείς και όχι του ΕΣΡ { τσιράκια του τριωδίου οι περισσότεροι ;-) } αποφάσισαν οτι απαγορεύεται η προβολή εικόνων απο εξαθλιωμένους - παρά μόνο με την συναίνεσή τους - γιατί θέλουν απλά να αποκρύψουν την πραγματικότητα...... ;-)
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό DimitrisGV » Πέμ Φεβ 07, 2013 3:14 pm

Ο θωμάς παραπάνω, νομίζω έκανε την καλύτερη παρατήρηση. Συμφωνώ απόλυτα.

Ναι, δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλάδα του 2013. :evil: :evil:

Ναι, ο Πάνος έχει απόλυτα δίκιο, ίσως όμως γιατί κρίνει τα αλλότρια εξ ιδίων. Πάνο δεν είναι όλοι τόσο "δυνατοί" όσο κάποιοι άλλοι. Σε κάθε περίπτωση χρειάζονται άνθρωποι σαν εσένα με τις απόψεις σου ώστε να παρακινούν και τους υπόλοιπους.

Το κεφάλι ψηλά, και πάμε. :wink: :wink:
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.
Άβαταρ μέλους
DimitrisGV
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Yokohama GEO A/Τ-S
Suspension: MAD
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Φεβ 07, 2013 3:50 pm

Δεν μπορούμε εδώ παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα κύριε Φάνη μας :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :D

Υ.Γ. Η τελευταία φωτό κάτι μου θυμίζει :think: :think: :think: :mrgreen:
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό DimitrisGV » Πέμ Φεβ 07, 2013 4:03 pm

Εγώ στην δέκα θέλω να καταγγείλω φωτομοντάζ. Αυτοί δεν είναι Έλληνες. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:offtopic:
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.
Άβαταρ μέλους
DimitrisGV
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Yokohama GEO A/Τ-S
Suspension: MAD

Δημοσίευσηαπό theo_ts » Πέμ Φεβ 07, 2013 4:15 pm

Φάνη μου θα συμφωνήσω μαζί σου στο 1000%

Η Ελλάδα είναι Ε Λ Λ Α Δ Α και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.......

•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου.
•Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε.
•Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
theo_ts

Λάστιχα: BFGoodrich MT KM3
Διάσταση ελαστικών: 37x12.5/17
Suspension: R52
Εργάτης: Ναι
Aka: Τεο
Name: ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό dpol » Πέμ Φεβ 07, 2013 4:25 pm

Και ο Μανος,και ο Πανος, και ο Νικος και ο Φανης εχουν δικιο, η Ελλαδα πλεον εχει γινει χωρα των μεγαλων ανισοτητων, εξαφανιστηκε σχεδον η μεσαια ταξη με αποτελεσμα να αυξηθουν δραματικα οσοι ζουν κοντα η κατω απο το οριο της φτωχιας ενω οι ευκαταστατοι διατηρησαν τον πλουτο τους, την θεση των φτωχων δυσχεραίνει η κατασταση με τους λαθρομεταναστες και την πολυ φθηνη και ανασφαλιστη εργασια τους, προσοχη δεν αναφερομαι στους νομιμους μεταναστες που προσωπικα θεωρω μερος της κοινωνιας μας :!: :!:

Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα, οσο υπαρχει λιπος, η συνταξουλα της γιαγιας, το ενοικιο απο το σπιτακι, το χωραφακι, η αποταμιευση των γονεων θα συνεχισουμε να πινουμε τον Fredo μας και να γεμιζουμε ταβερνες - ξενυχταδικα, οταν τελειωσουν αυτα και μειωθουν δραματικα οι πωλησεις Fredo τοτε μπορει να δειτε και στο Συνταγμα κανεναν "ελευθερο Ελληνα πολίτη" αλλα δεν θα κραταει πανο και σημαια, θα εχει βγαλει το γκρα απο το μπαουλο, τοτε να ανησυχησετε πραγματικα :!: :!: :!:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Πέμ Φεβ 07, 2013 5:13 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Μάνο μου ένα λάθος....δεν παίρνουν 6.000 τον μήνα.....8.000 και κάτι ψιλά παίρνουνε :evil: :evil: :evil:

Μαζί σου με 1.000000 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ;-)

Αγαπητέ Νίκο, πολύ πρόσφατα διάβαζα ένα άρθρο για τους 300 μας, όπου το συνολικό ποσό που λαμβάνουν κάθε μήνα (τα πάσης φύσεως ειδικά επιδόματα και λοιπές παροχές), είναι σχεδόν 12,000 ευρώ, από τα οποία φορολογούνται μόνο για τις 3,000 (με το τεράστιο ποσοστό του 10%), που αφορά επίδομα β.αποζημίωσης :!: :!: :!: :!: :!: Τα υπόλοιπα είναι αφορολόγητα (ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ) :twisted:

Ας αρχίσουμε λοιπόν να κλείνουμε όλοι μαζί:

Ειμαι χαϊβάνι,
Είσαι Χαϊβάνι
Είναι Χαϊβάνι
Είμαστε Χαϊβάνια ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό manospivos » Πέμ Φεβ 07, 2013 7:22 pm

Φίλοι μου, δεν είπε κανείς οτι μια φωτό αντικατροπτίζει όλη την Ελλάδα και πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά (αγωνιστής είμαι κι εγώ), αλλά καλό είναι να κοιτάμε, όπως είπε και ο Θωμάς, και τις δύο όψεις του νομίσματος, γιατί κάποια στιγμή ΟΛΟΙ μας θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν τελικά υπάρχει αύριο σε τούτη δω τη Χώρα για εμάς και τα παιδιά μας, ποιος μου λέει με σιγουριά φίλοι μου ότι θα έχω και αύριο να τα ταϊσω;;; ΩΣ ΠΟΤΕ?????? θα χαμογελώ και θα προχωρώ που λέει κι ο φίλος μου ο Πάνος... δεν έχω κάνει ποτέ κάτω το κεφάλι όσο και να με "βαράνε", με έχουν μάθει στην οικογένειά μου να αντέχω τα πάντα και ποτέ να μην κάνω πίσω, έχω ξαναπεί πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα τα παραδώσω, για μένα ΖΩΗ σημαίνει οικογένεια και καθήκον μου η υπεράσπισή της... αλλά πώς; με τι αξιοπρέπεια αν σου έχουν πάρει και το τελευταίο ευρώ και προχωράνε σε στέγη εργασία και οτιδήποτε άλλο σου ανήκει... γιαυτό λοιπόν συγχωρέστε με και μην με παρεξηγείτε αν έχετε την εντύπωση οτι τα παραλέω ή οτι είμαι απο αυτούς που μόλις βρούν μια φωτογραφία αμέσως το κάνουν δράμα... δεν είμαι, απλά έτυχε να είναι αυτή η φωτό...
Πιστεύω πως όλοι μας πλέον έχουμε καταλάβει πως αυτά τα ρεμάλια αν δεν μας λυπηθούν και να κάνουν πίσω δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, όσο κι αν φωνάζουμε όσο ψηλά και να σηκώσουμε το κεφάλι, αυτοί αυτά που θέλουν να μας πάρουν θα τα πάρουν και μην μου πείτε ότι υπάρχει κάποιος από εμάς που πάει κόντρα στο σύστημα, χωρίς να υποστεί συνέπειες; γιατί κι εγώ για παράδειγμα στο πρώτο χαράτσι την είδα μάγκας και δεν το πλήρωσα και τώρα η εφορία ήδη μου χρεώνει προσαυξήσεις... και δεν είναι μόνο αυτό, αυτό ήταν ένα απλό παράδειγμα, μην πιάσουμε τα πόσα μας ζητάνε τα οποία δεν φτάνουν, ΟΧΙ για να ζήσεις αλλά για να τους δώσεις... δεν μιλάω για όσους πολίτες μπορεί να έχουν κάνει τις καβάτζες τους και να αντέχουν να πληρώνουν και να συντηρούν και τα παιδιά τους, μιλάω για την δικιά μας γενιά που τώρα ξεκινήσαμε μια επιχείρηση και οικογένεια και δεν έχουμε μέλλον με τα σημερινά δεδομένα, θα μιλήσω για μένα, είμαι 28 χρονών παντρεμένος με 2 παιδάκια, έκανα δικιά μου έναρξη επιχείρησης το 2011 και δουλεύω καθημερινά για ΑΥΤΟΥΣ, πού και ποιο να είναι το ΜΕΛΛΟΝ μου με όλα αυτά που γίνονται σήμερα στην ΧΩΡΑ μας;;; άσε και το άλλο, να παρακαλάς μην σου τύχει και τίποτα... και μιας και σας θεωρώ ως την διαδικτυακή μου οικογένεια πλέον θα σας πω και κάτι προσωπικό, η μικρή μου είναι 4 μηνών και την έχω απο την προηγούμενη εβδομάδα στο ΠΑΙΔΩΝ, την έχουν στο οξυγόνο και με κάτι άλλα φάρμακα γιατί παρουσίασε προχωρημένη βρογχιολίτιδα, εκτός ότι εδώ στο Νησί δεν υπάρχουν γιατροί να βρουν τόσο καιρό το παιδάκι τι είχε και της έδιναν ένα σωρό φάρμακα μπας και πετύχουν κάτι, έφτιαξαν πρόσφατα κι ένα ΜΕΓΑνοσοκομείο το οποίο είναι άδειο κι έρημο...και ρωτώ τώρα εγώ, πες ότι μια οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει Αθήνα για να γίνει καλά το παιδάκι τους, ΠΟΙΟΣ θα νοιαστεί;;; ΚΑΝΕΙΣ... Πού είναι η ΥΓΕΙΑ;;; πού είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ που είναι η αξιοπρέπεια του ΕΛΛΗΝΑ;;;
Γιαυτό σας λέω φίλοι μου καλά τα λέτε κι εσείς κι εγώ αλλά βλέπουμε πως αντί να πηγαίνουμε προς το καλύτερο, οδεύουμε προς το χειρότερο...
Δεν θα γράψω άλλα, μέχρι κι εγώ κουράστηκα... ξέρω πως αυτές οι συζητήσεις παίρνουν ώρες, το θέμα είναι πως δεν θα δώσουμε εμείς τη λύση, είναι το μόνο σίγουρο, αυτό που γίνεται είναι να τσακώνεται ο κόσμος, να χαλάνε παρέες, να κλείνουν σπίτια + μαγαζιά, να χάνονται ζωές και να διαλύετε ένας ολόκληρος ΛΑΟΣ... ΛΥΠΑΜΑΙ τίποτα άλλο δεν θα πω.

Και πάλι χωρίς παρεξήγηση σε όλους εσάς φίλοι μου!!!! ;-)
Πήβος
Άβαταρ μέλους
manospivos
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Aka: Πήβος!!!
Name: Μανώλης Σιγάλας

Δημοσίευσηαπό TomSter » Πέμ Φεβ 07, 2013 7:56 pm

Αν και ηθελα να το βαλω στο post με τις ταινιες........
Το βαζω εδω για να το διασκεδασουμε λιγο ........ και μετα συνεχιζουμε παλι :mrgreen: :mrgreen:

[youtubehd]http://www.youtube.com/watch?v=XP0hYUdz9ks[/youtubehd]
Τα μαυρα ψαλιδια!!!
Άβαταρ μέλους
TomSter
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF GOODRICH MUD
Suspension: MAD + KYB τι αλλο..
Aka: Τα μαυρα ψαλιδια
Name: Θωμας

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ Φεβ 07, 2013 8:02 pm

αυτο που γινεται στη χωρα μας εχει σχεδιαστει εδω κ πολλα χρονια για να βρεθουμε σαυτη τη θεση.αν εχεται ακουση την μπενακη να παραδιδει στον παπουλια τη προεδρια λεει πραγματα που δεν τα φανταζοταν κανενας. :evil:
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες