από paris-kalamata » Τετ Σεπ 19, 2012 10:33 am
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 16-9-2012)
Αδιακρίτως
Μπας κι ευθυμήσουμε…
Μας το έστειλε σε μήνυμα καλός φίλος της στήλης και με δεδομένη την ακεφιά όλων, λόγω διαφόρων παραγόντων, είπαμε να το δημοσιεύσουμε, ελπίζοντας ότι δε θα κακοκαρδίσουμε τις αναγνώστριές μας. Εξάλλου, στο πρόσωπο του Χριστόφορου Κολόμβου θα μπορούσε να αντιστοιχεί οποιοσδήποτε άνδρας, επειδή οι αντιδράσεις είναι από λίγο έως πολύ ίδιες.
Σύμφωνα με το μήνυμα, ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!
Αν είχε σύζυγο, θα είχε ακούσει τα παρακάτω:
-Και γιατί πρέπει να πας εσύ;
-Τι; Δεν μπορούν να στείλουν άλλον; Τι είσαι εσύ, ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δε γίνεται δηλαδή; Δε βλέπεις, κακομοίρη μου, ότι σε εκμεταλλεύονται;
-Εσύ δε γνωρίζεις καλά καλά ούτε την οικογένειά μου και θα πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τι κρύβεις;
-Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ, θες να με τρελάνεις. Να δω τι άλλο θα σκεφτείς για τις γκομενοδουλειές σου.
-Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα!
-Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δε με πας ταξίδια.
-Αν βγεις από την πόρτα, εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου! Δεν πρόκειται να με ξαναδείς ποτέ σου!!!
-Μπα τι μας λες; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ!
-Τι νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει επιτέλους με σένα και αυτήν τη γριά πόρνη;
-Μην ντύνεσαι, ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Τελεία και παύλα!!!
Χ.Χ.
Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες....!!