Εκλάπει σήμερα το μεσημέρι από το Μετρό της Λ. Πλακεντίας το NGV ενός φίλου . Το αυτοκίνητο είναι μαύρο χρώματος 5πορτο με αριθμό κυκλοφορίας ΙΗΜ 2242. Εαν τυχόν κάποιος φίλος το δει να καλέσει αμέσως την αστυνομία.
Λυπάμαι για τον φίλο, και ελπίζω να βρεθεί γρήγορα. Απορώ τί έγινε με το immobilizer Για να κλαπεί θα πρέπει να αλλάχθηκε εγκέφαλος με ταυτόχρονη παραβίαση κεντρικής κλειδαριάς, ή να κλάπηκε με το 2ο κλειδί
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Να μπω λίγο και γω στην παρέα σας?? Μου έχετε λείψει όλοι.. απλά ήθελα να πω τη γνώμη μου αν και είμαι πολύύύ εκτός..
Από τότε που έγινα και γω μέλος του Vitara Club, δε χάνω Vitara που να μην το κόψω από πάνω μέχρι κάτω.. είναι σηκωμένο, τι λάστιχα φοράει, έχει εργάτη, κανένα περίεργο στικερ κλπ.. εδώ στην Ισπανία για παράδειγμα παίζει πολύ το κλασσικό Vitara και αρκετά NGV -πάντα πετρέλαιο. Αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο στην Ελλάδα..
Γνώμη μου θα ήταν να ανέβαζες όσες περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο του φίλου σου.. δυστυχώς ή ευτυχώς, τα περισσότερα NGV που κυκλοφορούν είναι μαύρα -ή αποχρώσεις τους.
π.χ. ήταν "σηκωμένο", τι λάστιχα είχε, είχε φιμέ τζάμια, είχε τα κλασσικά καλούδια -πχ κεραιούλα CB, εργάτη-, κανένα αξιοπρόσεκτο αυτοκόλλητο, είχε σκαλοπάτια, καμία αξιόλογη γρατζουνιά, κοτσαδόρο?
Αν δυστυχώς -πράγμα που όλοι απευχόμαστε- αρχίζει να φεύγει κομμάτι κομμάτι- μπορεί να βρεθεί καμία άκρη.. θα είναι αργά βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις που μπορείς να καταλήξεις..
Το κρίμα της υπόθεσης είναι ότι δεν είχε ασφάλεια..-και εδώ ,βάζω και μένα μέσα που δεν είχα κάλυψη για θραύση κρυστάλλων- μας έφτασαν οι αλλήτες με τις ασφαλιστικές..
Ευχή όλων να βρεθεί μία άκρη!! Κάνε πάντως καλού κακού μία βόλτα προς Ζεφύρι.. πάντα καλοπροαίρετα!!
Γνώμη μου δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Πρόσφατα έζησα την εμπειρία της κλοπής και κάθε δημοσιοποίηση των στοιχείων του αυτοκινήτου σημαίνει και τηλέφωνα από επιτήδειους ότι και καλά έχουν το αμάξι σου και ζητάνε λεφτά. Τα αμάξια τα κλέβουν όχι για να κόβουν βόλτες αλλά για άλλους σκοπούς είτε είναι εξαγωγή, είτε ανταλλακτικά, είτε συμμετοχή σε κάποια ληστεία. Εύχομαι σύντομα να το βρει και όσοι δεν έχετε ασφάλεια κλοπής κάντε μία, το κόστος δεν είναι πολύ σε αντίθεση με αυτά που σε γλυτώνει την κακιά την ώρα. Δεν χρειάζεται πάντοτε να παθαίνουμε για να μαθαίνουμε!