Ted23 έγραψε:η καλυτερη φωτο ειναι η τελευταια!!!!μου χει κεντρισει το ενδιαφερον αυτη πατεντα κ εψαχνα καμια φωτο για να την δω καλυτερα!!!αν ρωτησε καποιος περισσοτερες λεπτομερειες για την κατασκευη της ας μου στειλει ενα π.μ για να μην μεινει κααθρο εδω το ποστ!!
Καλημέρα απο Χαλκιδική
1. Ted 23 το ανεπεξέργαστο μέλι σου το κέρδισα εγώ και ομολογώ ότι είναι από τα καλύτερα πευκόμελα που έχω φάει. Ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά
2. Η πατέντα του τζακιού είναι συναρμολογούμενη της Μαθιός Πυρίμαχα και κοστίζει 400 περίπου Ευρώ. Ειναι πρόσθετη (μπαίνει - βγαίνει ) και ταιριάζει σε όλα τα τζάκια. Παίρνει αέρα από το δωμάτιο ( μαύρο κουτί - κινητήρας ) και τον περνάει μέσα από τη φωτιά. Μικρό σχετικά επίπεδο θορύβου.
3. Αν όμως πιάνουν τα χέρια σου.... τότε ( Φάνη το βάζω εδώ γιατί μπορει να βοηθήσει λόγω επικαιρότητας...)

α. Οι σωλήνες είναι ανοξείδοτες διαμέτρου περίπου μπουκαλιού νερού 500 ml
β. Ειναι 4 κομμάτια που μπαίνει η μία μέσα στο άλλη
4. Βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις διαπιστώσεις του ξενοδόχου (Βασίλη)
α. Οι σωλήνες να πιάνουν ολο το δάπεδο και όχι μόνο το κεντρο...

β. Το μηχανάκι που κυκλοφορεί τον αέρα να είναι με "ταχύτητες" ώστε να γίνεται καλύτερη εκμετάλευση και ανάλογο θόρυβο
5. Να και οι φωτο