Ξερω οτι ειχε ανοιξει καποια στιγμη και ενα παρομοιο topic αλλα βαρεθηκα να το ψαξω!Οποτε με την εξουσια που μου δινει το κινημα των Συνταγματαρχων το ακυρωνω και ανοιγω αυτο!
Λοιπον εχω να κανω δυο προτασεις
α)Η πρωτη ειναι να γινει κοπη της πιττας καπου μεσα στον Φεβρουαριο με μονοημερη εκδρομη στην κορυφη ενος σχετικα κοντινου βουνου.Αντε να παμε και λιγο πιο μακρυα μηπως τελικα αποφασισουν να ερθουν και οι βορειοι!Εκει θα κοψουμε την πιττα μας, ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων!Να ντυθειτε καλα ρε ρεμαλια!
β)Οποιος αποφασισει να ερθει θα εχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να καταβαλει ενα ποσο σε καποιον απο τους admins που θα αναλαβει να κανει τον ταμια και το συνολο των χρηματων που θα μαζευτουν να δωθει δωρεα σε καποιο φιλανθρωπικο οργανισμο-ιδρυμα.Το ποσο που θα δωσει το καθε μελος και το ιδρυμα που θα πανε τα χρηματα ας ψηφιστει σε poll!Επισης μπορει να ανοιχτει και καποιος λογαριασμος για οσους δεν θα καταφερουν να ερθουν στην κοπη της πιττας αλλα παρολαυτα θα ηθελαν να συνεισφερουν.
Τα παιδικα χωρια SOS ειναι η προταση μου οσον αφορα για το που θα ηθελα να πανε τα χρηματα.
ΟΥΦ ΤΕΛΟΣ!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=2iUT8V8bA0A&feature=related[/video]