Η αγορά έγινε απο Φαρμακείο και όχι internet -ικα κτλ.Η συσκευασία περιείχε δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα,φορτιστή,αμπούλες για το υγρό νικοτίνης και δυο φιλτρα.Το κόστος ήταν 85 ευρώ και άλλα 6 ευρώ το μπουκαλάκι με το υγρό (καπουτσίνο παρακαλώ)....

Υπάρχει και σε ¨μονό¨ στα 45 ευρώ
Απο τι αποτελείται....
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται απο:
- Μια μπαταρία με τον ατμοποιητή
- Το σωληνάκι παροχής
- Τη θήκη της αμπούλας
- Το φίλτρο.
Όλα τα παραπάνω βιδώνουν ¨σε σειρά¨ και αποτελούν ένα ενιαίο συνολο που μοιάζει με τσιγάρο.
Πως δουλεύει.....
Πατώντας το διακόπτη που έχει πάνω ο ατμοποιητής,αυτός αρχίζει να ζεστένεται.Η αμπούλα διοχετεύει την νικοτίνη απο το σωληνάκι παροχής πάνω στον ατμοποιητή,οπου αρχίζει να την θερμαίνει εξατμίζοντάς τη.Εκείνη την ώρα ρουφάς,όπως με το παραδοσιακό τσιγάρο κ.ο.κ.
Εντυπώσεις....
Εμένα με κέρδισε....Η γεύση της νικοτίνης (καπουτσίνο είπαμε) ήταν καλή,πίσσα δεν έχει μέσα το υγρό

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν ¨να το κόψουν¨ ή να πάψουν να αγοράζουν με 4ευρά τα τσιγάρα τους.
Τι κερδίζω......
Ψάχνωντας στο net είδα οτι υπάρχουν ανανταλλακτικά σε χαμηλές τιμές (γνήσια) απο την εταιρεία.Το μπουκαλάκι της νικοτίνης έχει 6 ευρώκαι περιέχει 18 mg.Η αμπούλα γεμίζει με 10 σταγόνες και διαρκεί ανάλογα τη χρήση (ακόμα και για δύο ημέρες).Επίσης βγαίνουν σε διάφορες γεύσεις (παιδιά επαθα πλάκα)

Δεν μένω ποτέ....
Επιτρέπεται σε ¨κλειστούς χώρους¨
Τι χάνω.....
Το βήχα.....
Φώτο δεν βάζω ωστε να μην θεωρηθεί διαφίμηση

Όποιος θέλει μου στέλενει π.μ και του λέω πια μάρκα πήρα (δύο είναι οι επώνυμες)
Το παραπάνω αποτελλεί καθαρά δικές μου εντυπώσεις που θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας