Tέλος του κυνηγίου

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό kosvitara » Τετ Δεκ 16, 2009 11:28 pm

καλα και η φασα ειναι πολυ δυσκολη οι περισσοτεροι δεν γυριζουν ουτε με φτερα πισω . μπορω να πω οτι η φασα ειναι αξιο θηραμα
kosvitara
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: 205/80/16
Suspension: calmini
Name: κωστας

Δημοσίευσηαπό hurricane » Παρ Δεκ 18, 2009 3:31 am

ξαναυπογραφτηκε η ρυθμιστικη και η κυνηγετικη περιοδος ξανανοιγει...

σιγα μην τους περναγε...
αλλωστε δεν υπηρχε λογικη σκεψης να απαγορευσουν το κυνηγι σε αποδημιτικα πουλια...
hurricane
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό kosvitara » Παρ Δεκ 18, 2009 7:49 pm

ρε παιδια ηταν σιγορα αδυνατο να απαγορευσουν το κυνηγι ετσι αυθερετα εφοσον εχουν δωθει αδειες κλπ . μηπως το ζητουμενο ηταν να δημιουργηθει συγχηση για να περεσουν καποιο αλλο νομοσχεδιο με θεμα φυση ,οικοπεδα κλπ?????? :evil:
kosvitara
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: 205/80/16
Suspension: calmini
Name: κωστας

Δημοσίευσηαπό Atsi » Παρ Δεκ 18, 2009 9:39 pm

Συνδεμενους τους εχω ητε το κλεισουν ητε οχι το ιδιο μου κανει εαν θα παρω οπλο ή οχι αφηνω το οπλο σπιτι παιρνω τα σκυλακια μου και παω στο βουνο να κανω το κεφι μου και εγω και οι σκυλοι μου το ιδιο μου κανει εαν σε ολη τη διαδικασια δεν υπαρχει το κομματι της καρπωσης του θηραματος αντε γιατι με πρηξανε τωρα τελευταια ολοι η δηθεν οικολογοι!
NGV 09 1.9 diesel full extra 3-door
Άβαταρ μέλους
Atsi
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: TOYO ALL TERAIN
Suspension: MAMA
cb: Όχι
Name: ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό Εx-Member » Δευτ Δεκ 21, 2009 11:46 am

Παρακολουθω την συζητηση απο την αρχη χωρις να παρεμβω αλλα νομιζω πως πρεπει να κανω κι εγω το λιτο (ελπιζω) σχολιο μου... Συμφωνω κατα ενα μεγαλο μερος με τα λεγομενα του φιλου ximikos, και θα ηθελα να σας πω το εξης! μην βομβαρδιζετε ενα ποστ που ανοιγει ενημερωτικα με σχολια δηθεν ή του τυπου "ειμαι αυτης της θεσης", "καλα να παθουν", "ειναι ανεγκεφαλοι" κλπ. κλπ. κλπ. οπως και σε καθε αθλημα, καθε σπορ,καθε χομπι και καθε δραστηριοτητα,υπαρχουν εκεινοι που ασχολουνται σωστα και εκεινοι που οχι... το οτι ενας μηχανοβιος τρεχει με 300 σουζα και σκοτωνει σκοτωνεται δεν σημαινει οτι οσοι οδηγουν μηχανες ειναι εξισου ανεγκεφαλοι, το οτι ενας φιλαθλος πεταει φωτοβωλιδες με πιστολια δεν σημαινει οτι οσοι πανε γηπεδο ειναι επικινδυνοι και ταραξιες... το οτι ενας κυνηγος σκοτωνει παρανομα και μη επιτρεπομενα θηραματα δεν σημαινει οτι ολοι οι κυνηγοι ειναι στυγνοι εγκληματιες της πανιδας...και αλλα τετοια πολλα παραδειγματα...ας σταματησουμε να τσουβαλιαζουμε και να κατηγοριοποιουμε τους ανθρωπους και ας γινουμε εμεις καλυτεροι για τον εαυτο μας, η εστω ας προσπαθησουμε να κανουμε μια υποδειξη σε καποιον τον οποιο νομιζουμε οτι παραφερεται σε μια αντιστοιχη δραστηριοτητα.... ενα προσωπικο παραδειγμα για να δειτε πως αντιμετωπιστηκα και πως αντιμετωπισα μια κατασταση... Κατα τον Αυγουστο αποφασισα να παρω μια καινουρια καραμπινα μιας και κυνηγω 10 χρονια και δεν αξιωθηκα να παρω κατι καινουριο,αλλωστε η παλια beretta "βαραει" ακομα καλα!, κατα την διαδικασια,"τακτοποιησης" των εγγραφων επρεπε να περασω και απο το αστυνομικο τμημα για την εκδοση των πιστοποιητικων και ελεγχου για να αδειοδωτηθω, (μια διαδικασια τυπικη που αν εχεις περασει γιατρους και δη αν εισαι και παλιος κυνηγος δεν κραταει πανω απο 20 λεπτα)... εκει συναντησα τον κυριο Μπατσιδη Τρομποπουλο γιατι μονο ετσι μπορει να τον πει κανεις, και ο εν λογω κυριος αρχισε να κανει κυρηγμα σε ενα παιδι 30 ετων (εμενα) περι οικολογιας,κυνηγιου, (με αποκαλεσε δολοφονο ζωων οπως και ολους τους κυνηγους) και αλλες τετοιες μπουρδες,καθως και μου φεροταν με τετοιο τροπο που αποφασισα να αγορασω καινουριο οπλο λες και εκανα παραγγελια απο την ρωσικη μαφια για να ξεκινησω ανταρτοπολεμο στην Βορεια Ελλαδα! Ουτε ο Πασαρης δεν ειχε τετοια αντιμετωπιση! Με την σειρα μου ανταπαντησα κοφτα αυστηρα και με πολυ εντονο υφος, , αφου ειχα υπομεινει το βασανιστηριο και κατ εμε τον εξευτελισμο σαν "ενας ακομα κυνηγος"...πως ειναι λαθος και πως την δουλεια του την κανει επισης λαθος καθως κακως χαρακτηριζει ετσι και τσουβαλιαζει ανθρωπους και κατηγοριες ατομων, και τελειωνοντας το τυπικο της διαδικασιας σηκωθηκα και εφυγα αγανακτισμενος!
Ηθικο διδαγμα ή αν θελετε ηθικο μαθημα-παθημα!
Ο κυριουλης ειχε μπει σε μια διαδικασια σεναριοποιησης και κατηγοριοποιησης του κοσμου η οποια ηταν καθ ολα φασιστικη οπως και μιας μεγαλης ομαδας κοσμου οι οποιοι αναφερονται για τους κυνηγος με τα χειροτερα λογια, και χωρις καν να γνωριζουν ουτε καν να εχουν δει τι σημαινει οπλο... απο την αλλη θα μπορουσα καλλιστα να μπω κι εγω στην διαδικασια να πω οτι ολοι οι αστυνομικοι, ειναι "μπατσοι - γουρουνια- δολοφονοι" (παρακαλω μην κανετε edit το σχολιο δεν θα δεχτω την εν λογω λογοκρισια)... και να πω οτι ολοι τους ειναι μαλ...ες! και αλλα τετοια, ειδικα επειτα απο τροχαιο που ειχε ο πατερας μου και βρισκεται εξαιτιας ενος αμυαλου τετοιου πιτσιρικα ενστολου που κυκλοφορει αναμεσα μας χαρη στον υπουργο μπαρμπα του, σε κατασταση ημι-αναπηριας...
Οχι! δεν κατηγοριοποιουμε ουτε σακουλιαζουμε τον κοσμο κυριοι,σεβομαστε ενημερωνομαστε και μετα κρινουμε!
Και κατι τελευταιο! Ποιος ειπε οτι ο κυνηγος δεν ειναι οικολογος; Μαλλον δεν διαβαζετε και δεν ενημερωνεστε καλα...Μαλλον οι "οικολογοι" δεν ειναι τοσο οικολογοι, μαλλον σε αλλη παραθρησκευτικη οργανωση θα επρεπε να μπουνε...
Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα!
Υ.γ. Πολυ χαιρομαι που ξανανοιξε το κυνηγι για φετος! κι ας μην σας αρεσει! :wink: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Εx-Member και Παρ Ιαν 08, 2010 2:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εx-Member

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες