Γεια σας παιδιά! νέος χρήστης και πράγματι το site πολύτιμο εργαλείο στα χέρια μας!, κάτοχος και εγώ ενός grand vitara την φουλ έκδοση στα 2000 κυβ. το οποίο αγόρασα πρίν ένα μήνα περίπου, και ενώ σαν αυτοκίνητο νομίζω είναι πολύ καλό νομίζω οι πωλητές της suzuki είναι απαράδεκτοι, σε ερώτηση μου αν το μοντέλο πρόκειται να αναβαθμιστεί ήταν αρνητικοί κάθετα καθώς όπως μου είπαν πάει πολύ καλά στις πωλήσεις για να γίνει κάτι τέτοιο, τελικά όμως βελτιώθηκε.
Μικρές οι αλλαγές αλλά όταν έχεις δώσει τόσα χρήματα φυσικά νιώθεις μ@@@@@ς που για ένα μήνα δεν τις έχεις. Τώρα δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά νομίζω ότι μια σοβαρή εταιρία ενημερώνει για για όποια κοντινή αλλαγή στο μοντέλο και δίνει την επιλογή στον πελάτη είτε να περιμένει είτε να αγοράσει την προηγούμενη έκδοση με κάποια κίνητρα(έκπτωση στην τιμή κ.τ.λ), Ενημερωτικά Ο πατέρας μου αγόρασε το outlander 7000 ευρώ φθηνότερα 7 μήνες πριν γίνει αλλαγή του μοντέλου.
Και επειδή το παραπάνω έγινε σε πολλούς από ότι έχω συζητήσει , δεν ξέρω μήπως μπορούσαμε να διαμαρτυρηθούμε με κάποιο τρόπο?