βάζω ένα θεματάκι που πολύ πιθανόν να έχει πολυσυζητηθεί ήδη -συγχωρέστε με αν αυτό όντως συμβαίνει.
Ωστόσο, το ζήτημα της ορατότητας όλων των αναρτήσεων με ένα απλό googlάρισμα, με προβληματίζει και αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν προσωπικά δεδομένα προσβάσιμα σε οποιονδήποτε για καλό ή κακό.
Βέβαια, όπως έχω ήδη γράψει, προσωπικά εντόπισα τη παρέα του forum με απλό googlάρισμα.
Αλλά ότι πάνω σε συναφές googlάρισμα ("μεταβίβαση οχήματος" συγκεκριμένα, θέμα + τίτλο με το οποίο έχω κάνει ανάρτηση στο forum πριν μερικές μέρες) μου εμφάνισε στη λίστα τη συζήτηση στο vitaraclub - μαζί με όλες τις πληροφορίες που - αναγράφονται στις πληροφορίες μελών στα αριστερά, με προβληματίζει ιδιαίτερα.
Δεν είμαι κανένας GDBR-freak, μα είναι εντελώς αυτοκτονικό για παράδειγμα, να ανταλλάσουμε πληροφορίες για αντικλεπτικά συστήματα με τέτοιες συνθήκες.

Αντιλαμβάνομαι μια αντίφαση στην δομή του forum:
Από τη μια υπάρχει απαίτηση για διασταύρωση εγκυρότητας ενός προφίλ (π.χ. παρουσίαση οχήματος, 100 αναρτήσεις για αυξημένα δικαιώματα) - πράγμα απόλυτα σεβαστό.
Από την άλλη, όλα αυτά τα διασταυρωμένα προσωπικά δεδομένα είναι φόρα παρτίδα - μαζί με όλα τα λεγόμενα.
Δεν θα έπρεπε να επικαιροποιήσουμε λίγο τις χρήσεις του forum πιστεύετε;
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις απαντήσεις, παραπομπές σας!