από o_koulos » Παρ Αύγ 21, 2009 11:44 am
λογικά σε κοροιδεύουν, ή θέλουν το γρηγοροσήμο τους.
[να πώ εδώ οτι υπάρχει και η σπάνια περίπτωση η συγκεγκριμένη υπηρεσία να είναι υποστελεχωμένη, και να σου λένε αλήθεια, αλλά είναι σπάνια η περίπτωση]
οπότε αν έχεις στα χέρια σου κατι που να αποδεικνύει οτι τους εχεις κάνει αίτηση απο τις αρχες αυγούστου πας τώρα που περασαν 20 μέρες και τους ζητάς εγγράφως απαντήση στο αίτημα σου [πας και καλά και τους λές θέλω να κάνω μια έγγραφη καταγγελία για το ζήτημα μου, πεστε μου ακριβώς πως λέγεται εδώ το τμήμα για να το γράψω στην καταγγελία]
αν έχουν την φωλία τους λερωμένη, θα συγκινηθούν και θα σε εξυπηρετήσουν στο αψε σβήσε. αν όχι τότε θα σε βοηθήσουμε εμείς να το τρέξεις.
επίσης δοκίμασε γύρω απο το γραφείο τους, αν υπάρχει γραφείο εκδοσης διπλωμάτων/σχολή οδηγών κτλ τκλ....
λογικά αυτοί ξέρουν να σου πουν ποιον πρέπει να λαδώσεις [ΠΡΟΣΟΧΗ δεν σου συνιστώ να λαδώσεις, αλλά είναι δικια σου η απόφαση]
τέλος ενα τηλέφωνο στο γραφείο του νομάρχη [-οχι στον ίδιο αλλα στην γραμματεία του] , με απειλές οτι η υπόθεση είναι στο ιντερνετ και θα πάει και στα καναλιά μόλις γυρίσει ο ξάδερφος σου που δουλεύει μονταζ στον τάδε σταθμό της αθήνας, ίσως και να έχει αποτελεσμα