ΜΥΣΤΗΡΙΟ: η εξαφανιση της πτησης των Μαλαισιανων Αερογραμμων

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: ΜΥΣΤΗΡΙΟ: η εξαφανιση της πτησης των Μαλαισιανων Αερογραμμων

Δημοσίευσηαπό dpol » Πέμ Ιούλ 17, 2014 11:00 pm

Εγω εχω την δικη μου θεωρια :geek: ολοι οι επιβατες και το πληρωμα ανοικουν σε μια μυστικη οργανωση που αναλαμβανει να εξαφανισει οποιον επιθυμει μια για παντα :!: Ανθρωποι που χρωαστανε στην εφορια, σε μαφιοζους, παντρεμενοι που θελουν να ξεφυγουν απο την γυναικα τους, την πεθερα τους, απο τα βασανα της ζωης, πολιτικοι που εκαναν ρεμουλες και φοβουνται μην τους πιασουν, εγκληματιες, και αλλοι τετοιοι φυγοδικοι της ζωης και του μυαλου απευθυνονται σε αυτη την οργανωση που αναλαμβανει να εξαφανισει τα μελη της και χωρις επιστροφη.

Ειμαι σιγουρος οτι βρισκονται καπου ασφαλεις, κρυμενοι για παντα να γελανε με ολα οσα γραφονται γιαυτους :mrgreen: :mrgreen:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Παρ Ιούλ 18, 2014 12:27 am

Τρομακτική αποκάλυψη: Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Russia Today, το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου είχε ακολουθήσει σχεδόν την ίδια διαδρομή με το Boeing 777, λίγη μόνο ώρα πριν από τη φονική συντριβή.

Πηγή η οποία μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι το αεροπλάνο του Πούτιν και το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών ταξίδευαν στον ίδιο αεροδιάδρομο και τα στίγματά τους βρέθηκαν στο ίδιο σημείο, αλλά με διαφορά μικρής ώρας.

«Βρέθηκαν κοντά στη Βαρσοβία, στα 10.000 πόδια. Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν εκεί στις 16:21 (ώρα Μόσχας) και το Μαλαισιανό αεροσκάφος στις 15:44 (ώρα Μόσχας)», ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, αφού έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις αλλά και χρώματα.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη αυτή, γίνεται πλέον φανερό ότι πίσω από το τραγικό δυστύχημα κρύβονται οι ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες, κατά τον άνθρωπο που μίλησε στο Interfax, μπέρδεψαν το Boeing 777 με το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αξιωματούχο της ρωσικής αεροπορίας, ο οποίος μίλησε στο Reuters, το επιβατικό αεροπλάνο επρόκειτο να εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο στις 5:20 (τοπική ώρα), αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ.

«Το αεροπλάνο συνετρίβη 60 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα», είπε ο άντρας.

Σήμερα ο πλανήτης γλύτωσε από έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο, τον οποίο αεπεγνωσμένα ζητούν κάποιοι στην Ουάσιγκτον για να διατηρήσουν την καταρρέουσα αμερικανική δύναμη.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΑΡΓΑ ΒΑΔΙΖΩ ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
DENNISLA

Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
Aka: Troooolllllllll
Name: DENNIS

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Ιούλ 18, 2014 7:04 am

dpol έγραψε:Εγω εχω την δικη μου θεωρια :geek: ολοι οι επιβατες και το πληρωμα ανοικουν σε μια μυστικη οργανωση που αναλαμβανει να εξαφανισει οποιον επιθυμει μια για παντα :!: Ανθρωποι που χρωαστανε στην εφορια, σε μαφιοζους, παντρεμενοι που θελουν να ξεφυγουν απο την γυναικα τους, την πεθερα τους, απο τα βασανα της ζωης, πολιτικοι που εκαναν ρεμουλες και φοβουνται μην τους πιασουν, εγκληματιες, και αλλοι τετοιοι φυγοδικοι της ζωης και του μυαλου απευθυνονται σε αυτη την οργανωση που αναλαμβανει να εξαφανισει τα μελη της και χωρις επιστροφη.

Ειμαι σιγουρος οτι βρισκονται καπου ασφαλεις, κρυμενοι για παντα να γελανε με ολα οσα γραφονται γιαυτους :mrgreen: :mrgreen:

Μήτσο πλάκα πλάκα , σα ιδέα δεν ακούγεται καθόλου άσχημη... :think: :think: :think: :think: :think: :think: λες να στήσουμε καμμία τέτοια δουλειά :idea: :ugeek: Θα αγοράσουμε ένα από εκείνα τα ρημάδια τα airbus της πάλε πότε κραταιάς Ολυμπιακής που πλέον μόνο για παλιοσίδερα μπορούν να να τα δώσουν, θα του βάλουμε σημαία ευκαιρίας και φύγαμε.....δεν χρειάζεται να σου πω πόσα λαμόγια θα μας χρυσοπληρώοσυν......

Υ.Γ. Διονύση το έχω διαβάσει το άρθρο, εάν είναι πραγματικότητα, τότε η όλη σκηνή πραγματικά δημιουργεί πολλές υποψίες.................
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Παρ Ιούλ 18, 2014 10:12 am

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:
dpol έγραψε:Εγω εχω την δικη μου θεωρια :geek: ολοι οι επιβατες και το πληρωμα ανοικουν σε μια μυστικη οργανωση που αναλαμβανει να εξαφανισει οποιον επιθυμει μια για παντα :!: Ανθρωποι που χρωαστανε στην εφορια, σε μαφιοζους, παντρεμενοι που θελουν να ξεφυγουν απο την γυναικα τους, την πεθερα τους, απο τα βασανα της ζωης, πολιτικοι που εκαναν ρεμουλες και φοβουνται μην τους πιασουν, εγκληματιες, και αλλοι τετοιοι φυγοδικοι της ζωης και του μυαλου απευθυνονται σε αυτη την οργανωση που αναλαμβανει να εξαφανισει τα μελη της και χωρις επιστροφη.

Μήτσο πλάκα πλάκα , σα ιδέα δεν ακούγεται καθόλου άσχημη... :think: :think: :think: :think: :think: :think: λες να στήσουμε καμμία τέτοια δουλειά :idea: :ugeek: Θα αγοράσουμε ένα από εκείνα τα ρημάδια τα airbus της πάλε πότε κραταιάς Ολυμπιακής που πλέον μόνο για παλιοσίδερα μπορούν να να τα δώσουν, θα του βάλουμε σημαία ευκαιρίας και φύγαμε.....δεν χρειάζεται να σου πω πόσα λαμόγια θα μας χρυσοπληρώοσυν......

Υ.Γ. Διονύση το έχω διαβάσει το άρθρο, εάν είναι πραγματικότητα, τότε η όλη σκηνή πραγματικά δημιουργεί πολλές υποψίες.................

Mητσο αγορι μου?? τι σκεφτηκες παλι???? :clap: :clap: :clap: :clap:

Νικολα σιγουρα παιζονται τρελλα παιχνιδια!!!! δεν ειναι ενα τυχαιο γεγονος....τα συμφεροντα πολλα
Ρωσια κ κινα που εχουν συμμαχησει φερνει πονοκεφαλο στους Αμερικανους κ στους δυτικους.....
Ελπιζω να επικρατησει η συναιση κ να μην εχουμε......καταστασεις δυσκολες

http://www.defencenet.gr/defence/item/kkkk-6

K ενω ολος ο κοσμος ασχολειτε με τα της καταριψης του αεροσκαφους ο Νετανιάχου ξεκίνησε εκτεταμένη χερσαία εισβολή στην Παλαιστίνη!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΑΡΓΑ ΒΑΔΙΖΩ ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
DENNISLA

Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
Aka: Troooolllllllll
Name: DENNIS

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες