Στην γυναίκα μου της παρουσιάστηκε στο τοίχο της μία φωτογραφία, ότι και καλά η φωτό (με το spam-τελικά, λινκ) είχε ανέβει από 3ο άτομο που είχε κάνει tag μια φίλη της γυναίκας μου. Η μ@λ@κί@ είναι ότι η γυναίκα μου πάτησε το λινκ, αυτό άνοιξε νέα καρτέλα που έλεγε ότι έχει εγκατασταθεί το Chrome (σαν εφαρμογή του facebook φαινότανε) και μετά όταν πήγε να το κλείσει, την πήγε μόνο του σε ένα site για downloading movies και έκλεισε την καρτέλα. Μετά από 1/2 ώρα, άρχισε να κάνει tag μόνο του όλους τους φίλους της στην ίδια φωτογραφία που είδε στο τοίχο της. Φυσικά ήρθε και σε εμένα (τις έσβυσα κατ' ευθείαν).
Για να "καθαρίσει" έσβησε όλο το προφίλ της. (περιττό να πω πόσο ράκος έγινε

Τελικά ανακάλυψα ότι:
1. Είχε στείλει (το spam) και στον δικό μου τοίχο μία φωτογραφία (και καλά δείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας) με ένα link από κάτω με όνομα "tiny(γιου αρ ελ)....κάτι τέτοιο" όπου με είχε tagάρει. Φυσικά εγώ διέγραψα κατευθείαν από τον τοίχο μου αυτά τα spam (είχε μπει 3 φορές)
2. Είχε εγκαταστήσει μια εφαρμογή στο Google Chrome με σήμα του facebook και περιγραφή "και καλά δείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας", γιατί όμως? Η γυναίκα μου είχε μπει από το laptop μου όπου στο Chrome έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το gmail μου, μπήκε εκεί, μπήκε αυτόματα και στο Chrome του σταθερού μου PC στο σπίτι

Επειδή ΔΕΝ πάτησα το link εγώ, την γλύτωσα...
Έκανα εκκαθάριση ιστορικού και του registry και στο PC και στο laptop και όλα καλά

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!