Νέος φόρος για τα Ι.Χ. από 1.929 κ.ε.

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Νέος φόρος για τα Ι.Χ. από 1.929 κ.ε.

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί Ιαν 22, 2013 7:57 pm

φιλε dpol κ τους δημοσιους να απολυσουν ολο κ κατι θα βρουν να μας τα παρουν.παρε παραδειγμα το πετρελαιο δεν το κατεβαζουν δε τους νοιαζη. :oops:
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Ιαν 22, 2013 7:58 pm

Μήτσο για το φρέντο ξέχασες να μας πεις σήμερα.. :mrgreen:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό libero » Τρί Ιαν 22, 2013 8:11 pm

Δεν υπάρχει δημόσιος υπάλληλος (αριθμητικά) που να μην είναι απαραίτητος. Ούτε ένας. Το θέμα δεν είναι ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων. Τα θέματα είναι αλλού. Είναι η εξειδίκευση, είναι η γνώσεις και είναι το να δουλεύει πραγματικά. Και αποδεικνύεται πάρα πολύ εύκολα αυτό. Δες τι μπάχαλο επικρατεί σε όσες υπηρεσίες έχουν υποστεί περικοπές και μετακινήσεις των υπαλλήλων τους. Ειδικά στη μισητή σε όλους εφορία. Στην πολεοδομία. Στο ΙΚΑ με το οποίο τα έχω και προσωπικά. Έχουμε κάνει το λάθος, από πάντα, να βάζουμε σε ένα καζάνι τους άπειρους Δ/Υ που εργάζονται πραγματικά με τους λίγους οι οποίοι έπαιρναν πραγματικά παχυλούς μισθούς και εφαπαξ τεράστια. Και όλο αυτό συμβαίνει πολύ απλά γιατί το καπιταλιστικό σύστημα το οποίο είναι στο ναδιρ του, μη μπορώντας να διαχειριστεί τις καταστάσεις, ζει την κρίση του η οποία δηmιουργεί αναπόφευκτα και δημοσιονομική κρίση μιας και όλο το οικονομικό σύστημα είναι σε χέρια ανθρώπων που το βλέπουν σωστό αυτό το σύστημα. Βλέπεις οι καπιταλιστές αυτού αλλά και άλλων τόπων θέλησαν να κάνουν φιλανθρωπίες με τα λεφτά των πολιτών. Γι αυτό το λόγο ο διευθυντής του σχολείου δεν κατήγγειλε ποτέ τον καθηγητή που στην κυριολοεξία έπαιζε το :violin:. Και μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα, μέχρι τώρα, μια εταιρία για να μη λειτουργήσει καλά, ήταν πολύ δύσκολο μιας και τα κέρδη ήταν πάντοτε υπερκέρδη από 500 εώς 5000%. Επίσης να υπενθυμίσω εδώ ότι το χρήμα που δεν παράγει είναι το χρήμα το οποίο μένει κλεισμένο και στάσιμο. Όταν το χρήμα το παίρνει ο Δ/Υ και το καταναλώνει ακόμη και σε εξοχικές κατοικίες και σούπερ λουξ διακοπές το χρήμα αυτό παράγει. Και στο κάτω κάτω δεν θυμάμαι κανέναν Δ/Υ χαμηλού επιπέδου σε καμιά υπηρεσία να υπέγραφε τα κονδύλια για την εγνατίαx6 οδό. Αλλά βλέπεις όταν είσαι υπάλληλος της βουλής επί παραδείγματι, ακόμη κι αν παίρνεις 600 μισθούς το χρόνο, όταν αυτός ο οποίος σε καθοδηγεί-κυβερνάει, παίρνει μίζες δισεκατομμυρίων, ανοίγεις τα μάτια σου θέλοντας και μη.
Ο ακατανόμαστος πήγε να κάνει κάποτε κάτι αλλά μην ξεχνάς ότι κι αυτός άλλα συμφέροντα εξυπηρετούσε. Δεν θα εξαγνίσουμε τώrα τον Μητσοτάκη επειδή ξαφνικά προέκυψε κακή η οικ. Παπανδρέου και η οικ. Καραμανλή συν τους λοιπούς της μεταβατικής περιόδου. Την ΑΓΕΤ που αυτοί οι κακοί πρωθυπουργοί την έκλεισαν ο Μητσοτάκης την είχε δώσει δωράκι στους μαφιόζους. Όπως ο Παπανδρέου κάποτε πούλησε τη Softex (ουσιαστικά τη χάρισε) στους ίδιους ακριβώς μαφιόζους (βλέπε Forlini). Και φυσικά δε θα κάτσω να αναλύσω τα της κλωστοϋφαντουργίας και πάει λέγοντας. Το ότι έρχονται κι άλλα δεν εξαρτάται από τους δημοσίους υπαλλήλους. Εξαρτάται από το καπιταλιστικό σύστημα το οποίο τρώει από πάνω του. Η "κομουνιστική" Κίνα έχει μισθούς 150 ευρώ το μήνα. Βέβαια θα συμφωνείς κι εσύ για την ποιότητα των προϊόντων της θέλω να πιστεύω. Και όταν συναντήθηκε ο υπουργός οικονομικών της Κίνας με τον Τρεμόντι στην Ιταλία το σχόλιό του ήταν ότι έχει πολλούς δημοσίους υπαλλήλους και πρέπει να τους απολύσει.
Το μόνο πρόβλημα με το δημόσιο είναι ότι με την παρούσα μέθοδο δεν είναι παραγωγικό όπως είναι ο ιδιωτικός τομέας. Και αυτό οφείλεται στον ως ανω διευθυντή. Ας βρει το καπιτα-ληστρικό σύστημα έναν υγιή τρόπο να ελέγξει τον Δ/Υ που εργάζεται και μετά, αν δεν χωράνε ας τους απολύσει. Αλλά βλέπεις είναι πολύ πιο έυκολη η ευθεία οδός για τους τυφλούς. Απολύουμε ασύδοτα, όπως προσλαμβάναμε ασύδοτα και θα στρώσουν τα πράγματα. Στο μεταξύ θα έχουμε κι ένα 35% ανεργία, θα έχουμε κρατήσει και τους διαπλεκόμενους...Μια χαρά θα λειτουργεί το σύστημα...Όπως λειτουργούσε πριν. Απλά θα έχουμε και κάμποσα κοινωνικά παντοπωλεία και κάμποσα κοινωνικά σουπερ μάρκετ. Θα γίνουμε ρε παιδάκι μου πιο κοινωνικοί. Ας τα έδιναν αυτά τα χρήματα σε μισθούς και εργασία και θα σου έλεγα εγώ αν θα υπήρχε τόση ανεργία. Αλλά βλέπεις δε συμφέρει. Έναν που δεν πεινάει δεν μπορείς να τον ελέξγεις...

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, κατά τη γνώμη μου η αναφορά σου είναι κατά την άποψή μου λανθασμένη και φυσικά ψηφίζω και προλαβαίνω να δηλώσω ευθαρσώς ότι απλώς καλλιεργείται κλίμα ανταγωνισμού και πολέμου μεταξύ ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι αυτή τη στιγμή στην ίδια μοίρα βρίσκονται και τα πράγματα θα δυσκολεύουν παράλληλα και για τους δύο κάθε μέρα και πιο πολύ.

ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΣΕ ΝΠΙΔ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ) ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥΣ, Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ "ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ". ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Δ/Υ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ....ΕΕΕΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ 70.000. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 11 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 13 ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΙΛΑΩ.
Τελευταία επεξεργασία από libero και Τρί Ιαν 22, 2013 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

cb: Όχι
Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί Ιαν 22, 2013 8:21 pm

θελουν να πλακωνομασται μεταξυ μας γενικα
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό harijohn » Τρί Ιαν 22, 2013 8:37 pm

dpol έγραψε:Εαν γινοταν ενα δημοψηφισμα για 200.000 απολυσεις στο Δημοσιο με παραλληλες καταργησεις φορεων υπηρεσιων κ.λ.π. ποιο θα ηταν το αποτελεσμα :?: :?:

Σκεφτεστε το ιδιο με μενα μαλλον :think:

Αυτα πληρωνουμε ολοι τωρα :!: :!:

Και μη βιαστει να απαντησει κανενας περι καλλιεργειας κλιματος εμφυλιου μεταξυ ιδιωτικου - δημοσιου τομεα κ.λ.π.. ειναι πολυ απλο, οταν ενας οργανισμος δεν μπορει να πληρωσει τους υπαλληλους του τοτε απολυει :!: :!: το εχουμε βιωσει ολοι οσοι δουλευουμε στον ιδιωτικο τομεα, η λαγνεια ομως των πολιτικαντιδων με τους δημοσιους, τους αμεσα εξαρτημενους ψηφοφορους τους δηλαδη μας εχει φτασει εδω, ο ενας φορος πανω απο τον αλλον για να βγει η μισθοδοσια τους και οχι μονο, και τα δεκαδες χιλιαδες ευρω εφαπαξ, και οι παχυλες συνταξεις που ολα εχουν υπολογιστει με αναλογιστικο συστημα του 1970 οταν τα επιτοκια καταθεσεων ηταν διψηφια αλλα κανενας δεν τολμησε (πλην του Μητσοτακη) να αγγιξει γιατι παγωνε η Ελλαδα, αυτα πληρωνουμε φιλοι :!: :!:

Τα υπολοιπα ειναι κουραφεξαλα :snooty: :snooty:

Δημήτρη
κατά ένα μέρος συμφωνώ μαζί σου κατά ένα άλλο διαφωνώ
όλοι οι δημόσιοι δεν προσελήφθησαν ρουσφετολογικά
υπάρχουν και αυτοί που είναι απαραίτητοι για την λειτουργία του δημοσίου
όμως όταν ο κάθε πολιτικός έβαζε κάθε χρόνο κάποιους ή δημιουργούσε οργανισμούς για να
τακτοποιήσει τους δικούς τότε θα έφτανε μια μέρα που θα την πλήρωναν και αυτοί που τακτοποιήθηκαν αλλά και οι άλλοι

βλέπω όμως ότι
οι πολιτικοί μας είναι μάνα στο να εφαρμόζουν το περίφημο
το διαίρει και βασίλευε

πάντως υπάρχουν και ευσυνείδητοι υπάλληλοι που
δουλεύουν άψογα και εξυπηρετούν τον πολίτη αλλά και αρχιτεμπελχανάδες
που είναι για απόλυση, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό στις μέρες μας

αλλά όπως όλοι βλέπετε ακόμη και τώρα δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα
κοιτάνε να διαλύσουν την μεσαία τάξη, όλους, αλλά κυρίως τον οικογενειάρχη με παιδιά, που πήρε πριν 6-7 χρόνια ένα 2λιτρο (που τώρα κάνει 6000Ε)
ή ένα διαμέρισμα και τώρα τον βάζουν να πληρώνει ενοίκιο για το σπίτι που αγόρασε ή φόρο για το παιδί που έκανε ή για το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί,
ενω αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν αυτοκίνητα 1,8 ή 1,6κυβικά 100.000 ή 150.000 Ε και δεν πληρώνουν τίποτε.

άναψα τώρα πάνα πιώ μια μπύρα
Δημήτρη τα λέμε και αύριο φίλε.......
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
Άβαταρ μέλους
harijohn
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: General Grabber AT3
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: ΚΥΒ-MAD
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Ιαν 22, 2013 9:08 pm

hlias έγραψε:θελουν να πλακωνομασται μεταξυ μας γενικα

Το αυτό!!! Δεν υπάρχει λόγος ρε παιδιά ο ένας να βρίζει τον άλλον!!
:danger:

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Τρί Ιαν 22, 2013 10:08 pm

nick_89 έγραψε:
hlias έγραψε:θελουν να πλακωνομασται μεταξυ μας γενικα

Το αυτό!!! Δεν υπάρχει λόγος ρε παιδιά ο ένας να βρίζει τον άλλον!!
:danger:

Ακριβώς εδώ είναι ένας χώρος για τα αυτοκίνητα μας,τις βόλτες μας και ότι αφορά την τετρακίνηση όλα τα άλλα μακριά από εμάς :wink: .
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό libero » Τρί Ιαν 22, 2013 11:13 pm

Εντάξει ρε παιδιά. Δεν έβρισε κανείς κανέναν νομίζω. Απλά απόψεις εκθέτει ο καθένας. Και νομίζω ότι εκατέρωθεν τα επιχειρήματα είναι εμφανή και προφανή στα κείμενα. Βέβαια να πω την αλήθεια με μπόλικη ντροπή, το σκέφτηκα ότι το θέμα ήταν άλλο και ότι μάλλον είναι off topic η κουβέντα αλλά καλό είναι να ανταλάσσουμε απόψεις οπότε παραμέλησα λίγο το θεματάκι γιατί πραγματικά πιστεύω ότι είναι θετική η κοινωνικοποίηση μέσω της κουβέντας και πιστεύω ότι αν δεν διαφωνούσαμε θα ήταν μεγάλη η μιζέρια μας. Εμένα μ αρέσει να διαφωνώ. Το απολαμβάνω στο έπακρο. Έχει και αδρεναλίνη και προσφέρει και πολλές γνώσεις. Σίγουρα κάτι θα έχει να επιχειρηματολογήσει ο καθένας μας που θα μας δώσει και γνώση και τροφή για σκέψη. Με αυτό το σκεπτικό απάντησα. Αν και βασικά, νομίζω πως ίσως θα πρέπει η κουβέντα, ακριβώς κάτω από την κουβέντα περί σκαφών και περί αυτοκινήτων, πρέπει να μετακινηθεί προς καφενείο μεριά. Μάλλον κάναμε λάθος να ανοίξουμε το θέμα εδώ μέσα.
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

cb: Όχι
Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Ιαν 22, 2013 11:21 pm

Τα παραπάνω θα ήθελα να τα γράψω στον φίλο μου τον dpol αλλά ξέρω ότι είναι Αγραφιώτης τετραγωνοκέφαλος και δεν προχώρησα περαιτέρω, ίσως γι΄αυτό να του έχω τόση αδυναμία :D

Και λίγο περιστασιακό off δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, όλα καλά και επανερχόμαστε στο άδικο χαράτσι που μας επέβαλαν οι master sef της πολιτικής μας ;-)
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Ιαν 23, 2013 12:57 am

libero έγραψε:Εμένα μ αρέσει να διαφωνώ. Το απολαμβάνω στο έπακρο. Έχει και αδρεναλίνη και προσφέρει και πολλές γνώσεις. Σίγουρα κάτι θα έχει να επιχειρηματολογήσει ο καθένας μας που θα μας δώσει και γνώση και τροφή για σκέψη. Με αυτό το σκεπτικό απάντησα.

Να διαφωνούμε κιόλας Λευτέρη μου... δεν διαφωνώ! :mrgreen: Όση και διαφωνία να πέσει όμως.... ΦΙΛΟΙ θα συνεχίσουμε να είμαστε; Μην απαντήσεις... :shhh: Ξέρω! ;-) Ε ΑΥΤΟ έχει σημασία.... :whistle: ;-)

Όλα τ'άλλα κουραφέξαλα που λέει κι ο Μρ. Γκλίτσας και να τα φάνε στους νεκροθάφτες οι προδότες!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό dpol » Τετ Ιαν 23, 2013 12:16 pm

Φιλοι δεν μιλησα για ρουσφετια, αξιολογησεις, ευσυνειδησία, τουλαχιστον εγω προσωπικα εχω πολυ θετικες εμπειριες απο τις συναλλαγες μου, εχω γνωρισει ανθρωπους που δινουν την ψυχη τους και εξυπηρετουν σαν να εισαι αδελφος τους, ειμαι δε απολυτα σιγουρος οτι οσοι εχουν μεινει στο Δημοσιο επωμίζονται μεγαλος βαρος γιατι ειναι πολυ λιγοι για να ανταπεξελθουν, αυτο το προβλημα ομως δεν λυνεται με προψλησψεις που θα εκτιναξουν τα εξοδα η με διατηρηση ολως των θεσεων που επιβαρυνει τα εξοδα στον βαθμο που γνωριζουμε και βιωνουμε, αυτο το προβλημα λυνεται με τον περιορισμο της γραφειοκρατιας, την απλουστευση των διαδικασιων, την υιοθετηση νεων τεχνολογιων.

Δεν επιχειρω την εξισωση ολων, καλων οι κακων, δεν κανω συμψηφισμους, δεν πεφτω στις λουμπες της χειραγωγησης και του εμφυλιακου κλιματος, λεω κατι πολυ απλο, εχεις μεγαλυτερα εξοδα απο εσοδα πρεπει να κοψεις τα εξοδα η να αυξησεις τα εσοδα, το δευτερο ειναι ακατορθωτο για το ελληνικο κρατος επι τους παροντος αρα πρεπει να περιορισει τα εξδα και να το κανει αξιοκρατικα, για παραδειγμα:

Ο Οικογενειακος σου προυπλογισμος δεν βγαινει, ξοδευεις περισσοτερα απ' οσα βγαζεις, τι κανεις?? πρωτον βρισκεις μια δευτερη δουλεια αν εχεις πρωτη βεβαια, δευτερον αρχιζεις τις περικοπες, θα κοψεις ισαξια απ'ολες τις δραστηριτοτητες και τα μελη της οικογενειας, δεν μπορεις να περιορισεις μονο τα παιδια και να συνεχισει η γυνακα σου να ξοδευει τα ιδια, εαν εχεις και γκομενα δε τοτε την διωχνεις και επιστρεφεις στα πορνοsite :!: :!:

Το ιδιο και με το κρατος, καταπιεζει αφορητα ολους τους εργαζομενους και φυσικα και τους δικους του και ολα αυτα χωρις αποδοση προκειμενου να μην κανει το αυτονοητο, να μειωσει τα εξοδα του, και το μεγαλυτερο εξοδο σε εναν οργανισμο ειναι η μισθοδοσια.

Ζητω ταπεινα συγνωμη απο τους φιλους ΔΥ, δεν εχω κατι μαζι τους, απλα προσπαθω να πω τα αυτονοητα, και οι ιδιοι καταπιεζονται αφορητα με αυτη την τακτικη αλλα και ολοκληρη η κοινωνια.
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό harijohn » Τετ Ιαν 23, 2013 1:52 pm

H Τζάγκουαρ βγάζει μοντέλο για την Ελλάδα 1800 κυβ. 120000Ε
αυτό δεν έχει φόρο πολυτελείας, μπορεί ούτε και τέλη :tsoukalas:
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
Άβαταρ μέλους
harijohn
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: General Grabber AT3
Suspension: ΚΥΒ-MAD
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό TAKIS L. » Κυρ Φεβ 03, 2013 11:34 am

Ο πίνακας είναι έρευνα την οποία έχει πραγματοποιήσει ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου), και βασίζεται σε πραγματικές τιμές και όχι σε νούμερα που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

kostos xrisis_.jpg

Παραδείγματα...
Ένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα με κινητήρα 1.000 κ.εκ. έχει έξοδα ανά έτος σχεδόν 1.350 ευρώ. Στην Ελλάδα του 2013 το τεκμήριο μεταφράζεται σε 4.000 ευρώ! Δηλαδή για να έχεις ένα αμάξι 15ετίας αξίας 500 ευρώ, θα πρέπει να δηλώνεις τουλάχιστον στην εφορία τουλάχιστον 4.000 ευρώ. Στην περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι 1.600 κ.εκ. τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ετήσια έξοδα φτάνουν σχεδόν τα 2.300 ευρώ. Από την άλλη όμως, η Πολιτεία αναφέρει πως για να το έχεις πρέπει το ποσό αυτό να φτάνει τα 6.400 ευρώ (το τεκμήριο δηλαδή). Στα 2.000 κ.εκ. τα πράγματα αλλάζουν δραματικά. Έτσι λοιπόν, όταν το ετήσιο κόστος χρήσης είναι σχεδόν 3.500 ευρώ το κράτος λέει πως το τεκμήριο πρέπει να είναι 13.300 ευρώ, όσο δηλαδή η αξία (ή και παραπάνω) του οχήματος. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δραματικά όταν ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου ανεβαίνει κλίμακα, όπου υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις που το τεκμήριο είναι πολύ υψηλότερο της αξίας του τετράτροχου!

Από τη Ζούγκλ@
peace - unity - love and have some off road fun!!!
Άβαταρ μέλους
TAKIS L.

Λάστιχα: Malatesta Cobra
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: Mad-KYB
Aka: O...γειά σας σύντροφοι
Name: ΤΑΚΗΣ Λ.

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες