Φιλοι δεν μιλησα για ρουσφετια, αξιολογησεις, ευσυνειδησία, τουλαχιστον εγω προσωπικα εχω πολυ θετικες εμπειριες απο τις συναλλαγες μου, εχω γνωρισει ανθρωπους που δινουν την ψυχη τους και εξυπηρετουν σαν να εισαι αδελφος τους, ειμαι δε απολυτα σιγουρος οτι οσοι εχουν μεινει στο Δημοσιο επωμίζονται μεγαλος βαρος γιατι ειναι πολυ λιγοι για να ανταπεξελθουν, αυτο το προβλημα ομως δεν λυνεται με προψλησψεις που θα εκτιναξουν τα εξοδα η με διατηρηση ολως των θεσεων που επιβαρυνει τα εξοδα στον βαθμο που γνωριζουμε και βιωνουμε, αυτο το προβλημα λυνεται με τον περιορισμο της γραφειοκρατιας, την απλουστευση των διαδικασιων, την υιοθετηση νεων τεχνολογιων.
Δεν επιχειρω την εξισωση ολων, καλων οι κακων, δεν κανω συμψηφισμους, δεν πεφτω στις λουμπες της χειραγωγησης και του εμφυλιακου κλιματος, λεω κατι πολυ απλο, εχεις μεγαλυτερα εξοδα απο εσοδα πρεπει να κοψεις τα εξοδα η να αυξησεις τα εσοδα, το δευτερο ειναι ακατορθωτο για το ελληνικο κρατος επι τους παροντος αρα πρεπει να περιορισει τα εξδα και να το κανει αξιοκρατικα, για παραδειγμα:
Ο Οικογενειακος σου προυπλογισμος δεν βγαινει, ξοδευεις περισσοτερα απ' οσα βγαζεις, τι κανεις?? πρωτον βρισκεις μια δευτερη δουλεια αν εχεις πρωτη βεβαια, δευτερον αρχιζεις τις περικοπες, θα κοψεις ισαξια απ'ολες τις δραστηριτοτητες και τα μελη της οικογενειας, δεν μπορεις να περιορισεις μονο τα παιδια και να συνεχισει η γυνακα σου να ξοδευει τα ιδια, εαν εχεις και γκομενα δε τοτε την διωχνεις και επιστρεφεις στα πορνοsite
Το ιδιο και με το κρατος, καταπιεζει αφορητα ολους τους εργαζομενους και φυσικα και τους δικους του και ολα αυτα χωρις αποδοση προκειμενου να μην κανει το αυτονοητο, να μειωσει τα εξοδα του, και το μεγαλυτερο εξοδο σε εναν οργανισμο ειναι η μισθοδοσια.
Ζητω ταπεινα συγνωμη απο τους φιλους ΔΥ, δεν εχω κατι μαζι τους, απλα προσπαθω να πω τα αυτονοητα, και οι ιδιοι καταπιεζονται αφορητα με αυτη την τακτικη αλλα και ολοκληρη η κοινωνια.