Εγώ πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση ανάμεσα σε αυτό που αναφέρει ο dpol και ο kfanis.
Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε, χωρίς καθόλου χρήματα δεν μπορείς να σταθείς, με τίποτα. Ακόμη και αν γίνεις "ερημίτης" σε μία φάρμα κάπου μακριά από τον πολιτισμό, χρειάζεσαι τα λεφτά για τη φάρμα, το οικόπεδο, τα ζώα κλπ κλπ.
Από την άλλη δεν χρειάζεται να έχεις λεφτά με ουρά. Από κάποιο σημείο και πέρα - σχετικό για τον καθένα από εμάς - τα χρήματα δεν είναι τίποτα άλλο από λογιστικά-αριθμητικά σημάδια. Τι να έχεις 10 δις τι 11 τι 20 τι 50. Καμμία διαφορά, μόνο μια μεζούρα, ένα μέτρο για να μετρήσει κανείς την "επιτυχία" όπως μας έχουν μάθει (διαφωνώ κάθετα)
Καλύτερα, είναι όπως περίπου περιγράφει ο Φάνης, και μάλιστα να έχεις λίγο λιγότερα από αυτά που χρειάζεσαι, ώστε να ονειρεύεσαι και να παλεύεις τα παραπάνω, και όταν τελικά καταφέρνεις και αγοράζεις το γκατετζάκι που τόσο ήθελες, νιώθεις πραγματικά καλά. Φανταστείτε να μπορούσατε να είχατε τσουβάλια λεφτά, θα κάνατε ότι θέλατε, και μετά τι?????
Πάντως στα όνειρα δεν πρέπει να είμαστε τσιγκούνηδες, οπότε και λόγω εορτών : "Καλέ μου Αγιε Βασίλη, για την πρωτοχρονιά θα ήθελα να μου φέρεις το μοναδικό πρώτο αριθμό του Joker (μετά από εξαπλό τζακποτ αν γίνεται)

NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.