nick_89 έγραψε:Απλά στην Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ γιατί ο καθένας κοιτάει να φάει τον άλλον και όπως πολλοί κάνουν σου πουλάνε το φικι για μεταξοτή κορδέλα! για αυτό και εγώ ως φοιτητής θα προτημήσω να πάρω τα γραφεία μου από το ικεα και να δώσω 100 ευρώ παρά να πάω στον χ και να δωσω 200 και να με κοροιδεύει μες στα μούτρα μου.
Εαν οι έλληνες δεν ρίξουν τιμές και αλλάξουν συμπεριφορά..δόξα το θεο υπάρχουν και οι αλυσίδες και το ίντερνετ!!!!!!
δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό...από την μία θέλουμε να πληρωνόμαστε καλά και από την άλλη να είναι φτηνά τα προϊόντα που παράγουμε για να μπορούμε να τα αγοράζουμε..αν βάλουμε και τον παράγοντα φορολογία στην χώρα μας τότε δεν νομίζω ότι μπορεί μία ελληνική επιχείρηση να ανταγωνιστεί την οποιαδήποτε ΙΚΕΑ...και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ΤΟΥΣ βολεύει αυτού του είδους η αγορά τα πράγματα θα συνεχιστούν ως έχουν...

nick_89 έγραψε:εγώ το έχω σκεφτεί πάντως και έχω όλο το consept στο κεφάλι μου οπότε όποιος έχει το κεφάλαιο με χαρά να μου πάρει την ιδέα και να το κάνει! κάνεις ένα διαγωνισμό για σχέδιο. Τόσοι υπάρχουν που ασχολούνται. την ίδια στιγμή βρίσκεις και μαραγκούς που θέλουν να πάρουν μέρος! Επισης και μια αποθήκη να βάλεις όλα τα πράγματα. Ο διαγωνισμός θα έχει διαφορετικά θέματα, όπως καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτια, πάγκους κτλ. Όταν έχεις τα σχέδια τα πας στους ειδικούς και στα φτιάχνουν στην χαμηλότερη τιμή που μπορούν. Όχι ελληνικές τιμές! κανονικές! και τα πουλάς λίγο ακριβότερα!! σιγά σιγά κάνοντας αυτό κάποια στιγμή θα έχεις κέρδος αρκετό. Ο λόγος? όλοι οι φοιτητές έρχονται σε σένα γιατί έχεις ίδιες τιμές με το ικέα, μετά θα έρθουν και οι μαμάδες κτλ μέχρι που κάποια στιγμή θα γίνει κολοσσός.. έχει και άλλες λεπτομέριες η ιδέα αλλά μην σας κουράζω.
το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό και κάποιοι (συνήθως δημόσιοι φορείς) οργανώνουν κατά καιρούς κάτι τέτοιους διαγωνισμούς...πολύ καλή ιδέα που πιστεύω θα έπιανε και θα είχε και πολλούς υποστηρικτές..