Εγώ θα μείνω

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Εγώ θα μείνω

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Τετ Νοέμ 07, 2012 10:02 am

Το θέμα δεν είναι αν μπορούμε να φύγουμε ή όχι,αν θέλουμε ή όχι.
Εδώ πρέπει να μείνουμε και να παλέψουμε για την Ελλάδα για μας,για τα παιδιά μας που μεγαλώνουν μέσα στην ψευτιά και την απάτη του πολιτικού συστήματος που μας πουλά και αγοράζει κατά το δοκούν.
Όλοι μας παλιά είχαμε κάνει διάφορες επιλογές που θεωρούσαμε ότι είναι σωστές.Τα δεδομένα όμως πολλούς από εμάς -μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ-μας διέψευσαν.Εμείς μυαλό βάλαμε.Δεν νομίζω ότι υπάρχει νέος που να τους πιστεύει.
Η παλιά γενιά των 55 και άνω είναι αυτή που εκβιάζεται πιστεύω και τους ακολουθεί από φόβο για το δίλημμα που τους βάζουν ότι αν δεν γίνουν αυτά ξεχάστε τη σύνταξη,το μισθό τη ιατρική περίθαλψη θα πεινάσετε θα γίνουμε ζούγκλα και ότι ψευτοδιλήμματα τους βάζουν.Το θέμα είναι τι κάνουμε από δω και πέρα.
Εδώ πρέπει να μείνουμε να παλέψουμε και να πείσουμε και τους άλλους -τους μεγαλύτερους-ότι μπορεί να υπάρξει καλλίτερο αύριο αρκεί να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους ψεύτες που μας παραμυθιάζουν δήθεν για το καλό μας,και μας έχουν ήδη ξεπουλήσει.
Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη για να την εγκαταλείψουμε εμείς,αυτοί να ξεκουμπιστούν και να φύγουν.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό nidi » Τετ Νοέμ 07, 2012 10:59 am

Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και ταυτόχρονα να γίνω λίγο κακός/αυστηρός??

1. Ποιοι ακριβώς θέλουμε να φύγουν? Και τελικά ποιους προσδοκούμε να διώξουμε αντί να φύγουμε εμείς?

Γιατί αν εννοείται τους πολιτικούς που μας έχουν π#$@#$#%ξει τα τελευταία 20 χρόνια, απορώ γιατί δεν το έχουμε κάνει μέχρι τώρα μιας και είναι μόνο 300..

2. Υπάρχει κάποιος σε αυτό τον τόπο ρε παλικάρια που αυταπατάται ότι όλο αυτό το σύστημα υπάρχει περίπτωση να πέσει έτσι απλά.. χωρίς αίμα και επανάσταση??

3..... μόνο που το μονάδικο αίμα που βλέπω να χύνεται είναι των καημένων των μεταναστών με τις πολιτικές ευλογίες και των 300 τελικά.. γιατί δεν είναι μόνη της η ΧΑ που τα κάνει όλα αυτά.. άσε που υπάρχει κόσμος που της δίνει 15%.. ακούω καλά????? Είναι δυνατόν να καλείται ένα ρατσιστοφασιστικό μόρφωμα να παίρνει το νόμο στα χέρια του, να επικροτείται γιαυτό και να θεωρείται μορφή επανάστασης..

Ξέρετε που καταλήγω ρε παιδιά τελικά.. ότι ο καθένας παθαίνει αυτό που του αξίζει..
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
cb: Όχι
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό fluflitsa » Τετ Νοέμ 07, 2012 11:09 am

Σβήνω-γράφω-σβήνω. Αν ήμουν πιο νέα ισως να την έκανα. Θα ήθελα να ζήσω σε μια χώρα που το κράτος να έχει κοινωνική πρόνοια για τους πολίτες του. Ομως το γκρίζο του καιρού της Ευρώπης, με καταθλίβει.
Μερικοί γεννιούνται επαναστάτες, αντιδραστικοί, ρομαντικοί πείτε το όπως θέλετε.
Μερικοί πάνε με το ποτάμι και δυστυχώς αυτοί είναι οι περισσότεροι.
Tiguan 1.4 Escape
Άβαταρ μέλους
fluflitsa
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Name: Νίνα

Δημοσίευσηαπό haritak » Τετ Νοέμ 07, 2012 11:47 am

Θέλω να μείνω. Την απόφαση αυτή την πήρα στα _25_ όταν γύρισα μετά από επτά μήνες στο εξωτερικό. Για δύο απλούς λόγους: την φύση και την φιλία.

Ελπίζω να μείνω. Το βάρος για να μείνει κανείς Ελλάδα γίνεται όλο και μεγαλύτερο πλέον. Να που βρίσκω πατήματα : εδώ και εδώ και εδώ και εδώ.

Είμαστε πολλοί. Μέχρι χτες απλά κοιτούσαμε τις δουλειές μας. Χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να πιάσουμε πάλι τα κοινά και να πετάξουμε από πάνω μας την διαφθορά.
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τετ Νοέμ 07, 2012 2:04 pm

Μία πρόταση μόνο από μένα.........Δε θα κάνω σε κανέναν αλήτη τη χάρη να φύγω από τη χώρα μου!!!Να φύγουν θέλουν δε θέλουν(με το καλό ή το κακό) αυτοί οι κερατάδες που κατάντησαν έτσι τη πατρίδα μου!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Νοέμ 07, 2012 3:16 pm

haritak έγραψε:Να που βρίσκω πατήματα : εδώ και εδώ και εδώ και εδώ.

Είμαστε πολλοί. Μέχρι χτες απλά κοιτούσαμε τις δουλειές μας. Χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να πιάσουμε πάλι τα κοινά και να πετάξουμε από πάνω μας την διαφθορά.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: καταπληκτικά link! :clap: :clap: :clap: :clap:
Δίνετε ρε παιδιά τέτοια, εφόσον ξέρετε... Μερικούς τους ενδιαφέρει και δεν έχει τύχει να τα έχουν υπόψη τους...
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό dpol » Τετ Νοέμ 07, 2012 3:22 pm

Το αρθρο που δημοσιευσε ο Νικολας ειναι πολυ συγκινητικο και ενδεικτικο της καταστασης, οι νεοι ανθρωποι ειναι πραγματι σε πολυ δυσκολη θεση, οι προοτπικες ειναι δυσκολες τουλαχιστον για την επομενη δεκαετια, δυστυχως ειχαν την ατυχια να βρεθουν καταμεσης των πλεον σημαντικων ανατροπων στην συγχρονη ιστορια μας, ξεκινησαν με αλλα ονειρα κι προυποθεσεις και οταν ηρθε η ωρα να κεφαλαιοποιησουν τον κοπο τους και τα εξοδα τους απογοητευονται, αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει στον ανθρωπο :( , να αντιλαμβανεσαι οτι τα ονειρα σου δεν μπορουν να γινουν πραγματικοτητα οχι γιατι φτες καπου εσυ αλλα γιατι καποιοι αλλοι εκαναν πολλα μα παρα πολλα λαθη που δεν διορθωνονται :(

Ο ανθρωπος ομως εχει πολλα πλεονεκτηματα εναντι των αλλων μορφων ζωης του πλανητη, εχει λογικη, αποκτα γνωση, και μπορει να προσαρμοζεται ευκολα σε διαφορετικα περιβαλλοντα, ειναι στην φυση του και γιαυτο ξεχωριζει.

Αγαπαει τον τοπο του, τις συνηθειες του, την κοινωνια του, την οικογενεια του, οταν ομως ερθει η ωρα να επιβιωσει τοτε ενεργοποιουνται τα αρχεγονα ενστικτα της επιβιωσης, της ευρεσης τροφης, της ασφαλειας, της διατηρησης της υγειας, αυτα που ειναι καλα κρυμμενα και σε ληθαργο λογω του συγχρονου πολιτισμου μας, στο πισω μερος του εγκεφαλου, στον παλιο εγκεφαλο (The old brain) οπως αποκαλειτε, τοτε ειναι διατεθιμενος να κανει τα παντα, να ταξιδεψει μακρια προς αναζητηση τροφης, να εξοντωσει τον εχθρο του για να νιωσει ασφαλης, να εξασφαλισει το περιβαλλον του.

Η ιστορια μας εχει δειξει οτι ο ανθρωπος βρισκετε ανεκαθε σε αυτη την διαδικασια, το μονο που αλλαζει με τον καιρο ειναι ο κυκλος, οσο μας βοηθαει η τεχνολογια και η εξελιξη τοσο ο κυκλος μεγαλωνει αλλα καποια στιγμη κλεινει, αυτο ειναι αναποφευκτο :!: :!:

Με τον εναν η με τον αλλον τροπο οι νεοι μας θα επιβωσουν, ειτε θα μεινουν εδω και θα παλεψουν γιατι τωρα περισσοτερο απο ποτε χρειαζομαστε νεα καθαρα μυαλα που θα τραβηξουν την χωρα μπροστα, η θα φυγουν στο εξωτερικο και θα φτιαξουν αλλη μια Ελλαδα εκει εξω οπως οι παππουδες μας και οι πατεραδες μας και ταυτοχρονα θα βοηθουν με τον τροπο τους αυτους που εμειναν πισω η συμβολη τους θα ειναι παραπανω απο σημαντικη, καταλυτικη :!: :!:

Η επιλογη εξαρταται καθαρα απο τον καθενα και για μενα οποια και να ειναι αυτη ειναι απολυτα σεβαστη.
Εαν ημουν νεοτερος και χωρις υποχρεωσεις θα ειχα φυγει χθες, τωρα μενω και παλευω με νυχια και με δοντια και εαν χρειαστει παιρνω και το ντουφεκι αρκει να βρεθει καποιος που να με πεισει οτι μπορει αναλαβει σοβαρα την υποχρεωση να δωσει προοπτικη στον γιο μου που θα βρισκεται στην θεση των νεων που συζηταμε σε δεκαπεντε χρονια :!: :!:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τετ Νοέμ 07, 2012 3:29 pm

Τα λίνκ του φίλου Γιάννη όντως εξαιρετικα ;-) :clap: :clap: :clap:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Τετ Νοέμ 07, 2012 3:37 pm

nick_89 έγραψε:.Φανταστήτε πως νιώθει ένας νέος που ξεκινάει τώρα...

Χιλιομπερδεμένος.Και αν κάτσει τι θα κάνει?Πήρα μια εφημερίδα να βρώ δουλειά και μέσα δεν έγραφε τίποτα.Τι μπορώ λοιπόν να κάνω εγώ?
Να κάτσω εδώ?Και ποιός θα με ταίζει?Ο γείτονας?Γιατί αυτός έχει?
Ούτε εγώ θέλω να φύγω.Δεν θέλω να χάσω τον τόπο μου.Αν δεν γίνεται όμως αλλιώς????Τι κάνεις?
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Πέμ Νοέμ 08, 2012 12:13 am

dpol έγραψε:Αγαπαει τον τοπο του, τις συνηθειες του, την κοινωνια του, την οικογενεια του, οταν ομως ερθει η ωρα να επιβιωσει τοτε ενεργοποιουνται τα αρχεγονα ενστικτα της επιβιωσης, της ευρεσης τροφης, της ασφαλειας, της διατηρησης της υγειας, αυτα που ειναι καλα κρυμμενα και σε ληθαργο λογω του συγχρονου πολιτισμου μας, στο πισω μερος του εγκεφαλου, στον παλιο εγκεφαλο (The old brain) οπως αποκαλειτε, τοτε ειναι διατεθιμενος να κανει τα παντα, να ταξιδεψει μακρια προς αναζητηση τροφης, να εξοντωσει τον εχθρο του για να νιωσει ασφαλης, να εξασφαλισει το περιβαλλον του.

Το αυτό!
+άπειρα! :text-goodpost:

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό ΚΑΚΑΒΟΣ » Πέμ Νοέμ 08, 2012 10:52 am

fluflitsa έγραψε:Σβήνω-γράφω-σβήνω. Αν ήμουν πιο νέα ισως να την έκανα. Θα ήθελα να ζήσω σε μια χώρα που το κράτος να έχει κοινωνική πρόνοια για τους πολίτες του. Ομως το γκρίζο του καιρού της Ευρώπης, με καταθλίβει.
Μερικοί γεννιούνται επαναστάτες, αντιδραστικοί, ρομαντικοί πείτε το όπως θέλετε.
Μερικοί πάνε με το ποτάμι και δυστυχώς αυτοί είναι οι περισσότεροι.

Συμφωνώ απόλυτα! :(
Ποτέ μην κάνεις ανοησίες εκτός αν αυτές σου προκαλούν..... ευχαρίστηση!
Άβαταρ μέλους
ΚΑΚΑΒΟΣ
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: 225/65/17 LAT.CROSS
Suspension: ΄Της μάνας του....
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό vasilis k » Παρ Νοέμ 09, 2012 3:40 am

nidi έγραψε:..................
Ξέρετε που καταλήγω ρε παιδιά τελικά.. ότι ο καθένας παθαίνει αυτό που του αξίζει..

:bravo:
Admin στο http://www.vasiliskclub.gr
Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ»
(από το Στρατηγό Mακρυγιάννη Aπομνημονεύματα, τόμος B΄)

Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος
Άβαταρ μέλους
vasilis k
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: BF K1
Suspension: OME OME
Aka: Ινδιάνος
Name: Βασίλης Κοπαναράς

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες