από nipa » Πέμ Οκτ 25, 2012 9:32 pm
«Το αρχικό υλικό μαζί με τη συνοδευτική επιστολή το έδωσα για φύλαξη εμπιστευτική στο γραφείο μου και δεν ξέρω πού είναι. Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πού είναι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, καταθέτοντας στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, για τη λίστα Λαγκάρντ.
Να ζητήσουμε να ξανασταλεί από την Γαλλία η λίστα για να σταματήσει η σπέκουλα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Παπακωνσταντίνου στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί αλλοίωσης της αρχικής λίστας. «Δεν ανέχομαι να υπάρχει η ιστορία περί αλλοίωσης της λίστας,» τόνισε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «έγινε αντίγραφο του ηλεκτρονικού αρχείου που ήρθε από τη Γαλλία σε μορφή CD.
Ζήτησα να γίνει αντίγραφο σε μορφή usb γιατί είναι πιο ασφαλές».
« Στον κ. Διώτη έδωσα αυτό το usb.Το αρχικό υλικό μαζί με τη συνοδευτική επιστολή το έδωσα για φύλαξη εμπιστευτική στο γραφείο μου και δεν ξέρω που είναι. Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω που είναι. Να ζητήσουμε να ξανασταλεί από την Γαλλία η λίστα για να σταματήσει η σπέκουλα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Tanea.gr
Πολύ απλά αυτό το αγόρι μας είπε ότι το έχασε το cd και τώρα τι να κάνουμε???? Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει ???? λέω εγώ. Κάποιοι θεωρούν ότι είμαστε πολύ βλάκες. Η έπαρση του πολιτικού που μπορεί να <<κανονίζει>> τα πάντα είναι πλέον ολοφάνερη. Χωρίς να θέλω να κάνω κομματική κουβέντα θεωρώ ότι οι παραπάνω δηλώσεις είναι η απόλυτη ξεφτίλα για την Ελλάδα και για τους Ελληνες. Με τέτοιους πολιτικους ποιος να πιστέψει στην Ελλάδα, ποιος να ιδρώσει για αυτή τη χώρα , ποιος να χύσει το αίμα του όπως έκαναν οι παππουδες μας και θα γιορτάσουμε σε δυο μέρες?
Τελευταία επεξεργασία από
nipa και Παρ Οκτ 26, 2012 5:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Νίκος
Είσαι Έλληνας? Τι προσκυνάς? Σηκώσου απάνω.
Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε
Θ. Κολοκοτρώνης