!!.................

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: !!.................

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Οκτ 21, 2011 10:24 am

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
fluflitsa έγραψε:μωρε μια χαρά τα έχουν καταφέρει οι πολιτικοί. Πλήρης αποπροσανατολισμός από τα καίρια ζητήματα.
Αντί να πλακώσουν στο ξύλο αυτούς που φέραν τον τόπο σ'αυτή την κατάσταση, πλακωνόμαστε μεταξύ μας.

Νομιζω οτι εχεις λαθος! Αποπροσανατολισμος δεν υπηρξε,αφου ακριβως για τα ζητηματα που μας καινε κατεβηκε ο κοσμος στο Συνταγμα. Και μην ξεχνας οτι δεν πλακωθηκαμε μεταξυ μας. Οι οπαδοι του ΠΑΜΕ δεν πλακωθηκαν με την ΑΔΕΔΥ ή με τη ΓΕΣΕΕ ή με τους απλους διαδηλωτες. Με τους κουκουλοφορους πλακωθηκαν και μαλιστα οι δευτεροι αρχισαν τις επιθεσεις. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα επεισοδια τους κυβερνωντες εξυπηρετουν,για να φοβισουν τον κοσμο και να μην κατεβαινει σε διαδηλωσεις διαμαρτυριας,οπως επεισης και για τον ιδιο λογο υπαρχει και η ασυστολη βια των ΜΑΤ εναντιον των διαδηλωτων.
Και οπως εχει αποδειχτει απο παμπολλες φωτογραφιες,οι κουκουλοφοροι (οχι ολοι φυσικα) μια χαρα τα πανε με τους Ματατζηδες...

θα συμφωνησω 100%....
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό Tetrakinisi » Παρ Οκτ 21, 2011 10:24 am

fluflitsa έγραψε:μωρε μια χαρά τα έχουν καταφέρει οι πολιτικοί. Πλήρης αποπροσανατολισμός από τα καίρια ζητήματα.
Αντί να πλακώσουν στο ξύλο αυτούς που φέραν τον τόπο σ'αυτή την κατάσταση, πλακωνόμαστε μεταξύ μας.

Νομιζω οτι εχεις λαθος! Αποπροσανατολισμος δεν υπηρξε,αφου ακριβως για τα ζητηματα που μας καινε κατεβηκε ο κοσμος στο Συνταγμα. Και μην ξεχνας οτι δεν πλακωθηκαμε μεταξυ μας. Οι οπαδοι του ΠΑΜΕ δεν πλακωθηκαν με την ΑΔΕΔΥ ή με τη ΓΕΣΕΕ ή με τους απλους διαδηλωτες. Με τους κουκουλοφορους πλακωθηκαν και μαλιστα οι δευτεροι αρχισαν τις επιθεσεις. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα επεισοδια τους κυβερνωντες εξυπηρετουν,για να φοβισουν τον κοσμο και να μην κατεβαινει σε διαδηλωσεις διαμαρτυριας,οπως επεισης και για τον ιδιο λογο υπαρχει και η ασυστολη βια των ΜΑΤ εναντιον των διαδηλωτων.
Και οπως εχει αποδειχτει απο παμπολλες φωτογραφιες,οι κουκουλοφοροι (οχι ολοι φυσικα) μια χαρα τα πανε με τους Ματατζηδες...

συμφωνω.ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι γινετε με τους ΄΄γνωστους-αγνωστους΄΄
Άβαταρ μέλους
Tetrakinisi
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BF Goodrich
Suspension: Calmini 3''
Name: GiannisSin

Δημοσίευσηαπό gong » Παρ Οκτ 21, 2011 11:10 am

Tetrakinisi έγραψε:

συμφωνω.ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι γινετε με τους ΄΄γνωστους-αγνωστους΄΄

Απο πού τα ξέρεις δηλαδή; Απο την τηλεόραση;

Το ΠΑΜΕ πλάκωσε πολύ κόσμο στο ξύλο. Μέλη του Δεν πληρώνω και άλλους διαδηλωτές που ήθελαν να πάνε προς τη βουλή. Επίσης έδωσε κόσμο στους μπάτσους. Επίσης αν δείτε τα video που κυκλοφορούν οι πρώτες αψιμαχίες ξεκίνησαν όταν προπυλακισαν μέλη του Δεν πληρώνω και όταν μετά την έπεσαν απο πίσω στο μαύρο μπλοκ. Δε συμφωνώ με επιθέσεις μεταξύ διαδηλωτών, αλλά μη μένουμε σε αυτό που βλέπουμε στις ειδήσεις. Υπάρχουν 1.000.000 τρόποι ενημέρωσης πλέον.

Η δυσαρέσκεια των υπόλοιπων διαδηλωτών για την αυστηρή περιφρούρηση των μελών του ΠΑΜΕ ήταν έντονη από νωρίς το μεσημέρι, καθώς ουδείς άλλος μπορούσε να προσεγγίσει το δρόμο μπροστά από τη Βουλή και το πλαϊνό της μέρος, τα λεγόμενα «λουλουδάδικα».
...
...
Και δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι από την ανθρώπινη αλυσίδα δεν μπορούσε να περάσει άλλος διαδηλωτής, το οποίο είχε ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα. Ηταν και το ότι κάποιοι ζητούσαν ταυτότητες από όποιον προσπαθούσε να προσεγγίσει.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=319538
GV μοντέλο 12/1999 3D 1600cc
gong
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Pirelli Scorpion ATR

Δημοσίευσηαπό dpol » Παρ Οκτ 21, 2011 11:25 am

Οπως και να ειναι τα πραγματα ο λαος ειναι παλι αδιαφορος, οσο τα κομματα και οι συντεχνιες βαζουν ταμπελες σε ολες τις κινητοποιησεις τοσο ο απλος πολιτης δεν θα συμμετεχει η θα το κανει χωρις καμια ενταση :!:

Γιατι μη μου πειτε οτι ολοι και ολοι οι θιγομενοι Ελληνες ηταν οι μερικες δεκαδες χιλιαδες που κατεβηκαν στο κεντρο αυτες τις δυο ημερες :evil:

Ο συγχρονος Ελληνας ειναι πολυ πιο συνειδητοποιημενος πλεον, ξερει πολυ καλα οτι τα κομματοσκυλα και οι αρχισυνδικαλιστες που μπαινουν μπροστα στην διαδήλωση ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για την καταντια του και το κανουν μονο και μονο για την παρτη τους :twisted:

Οταν ο λαος αποφασισει να διαμαρτυρηθει θα τριξουν τα θεμελια της χωρας και οχι μονο τα μαρμαρινα σκαλια της πλατειας Συνταγματος :!:
Για να ξεσηκωθει ομως ο λαος χρειαζεται καποιος να τον τραβηξει μπροστα, ενας ηγετης, κατι που πλεον δεν υπαρχει στο προσκηνιο εδω και πολλα χρονια :evil:

Εστω ενας λοχιας :evil:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό gong » Παρ Οκτ 21, 2011 2:23 pm

Και ένα ωραίο κείμενο για χθες που βρήκα http://themotorcycleboy.blogspot.com/2011/10/blog-post_21.html
gong
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό fluflitsa » Παρ Οκτ 21, 2011 2:24 pm

συγγνώμη αλλά δεν εκφράστηκα σωστά.
θεωρώ ότι υπάρχει αποπροσανατολισμός όταν τα κανάλια δεν μεταδίδουν αυτά που πρέπει αλλά ειδήσεις άσχετες με τα φλέγοντα ζητήματα. Τοσες φορές εχουμε διαβάσει στο internet για σημαντικά θέματα που η ΤιΒι έκανε μώκο εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα.
Tiguan 1.4 Escape
Άβαταρ μέλους
fluflitsa

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Name: Νίνα

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Παρ Οκτ 21, 2011 2:30 pm

dpol έγραψε:Οπως και να ειναι τα πραγματα ο λαος ειναι παλι αδιαφορος, οσο τα κομματα και οι συντεχνιες βαζουν ταμπελες σε ολες τις κινητοποιησεις τοσο ο απλος πολιτης δεν θα συμμετεχει η θα το κανει χωρις καμια ενταση :!:

Γιατι μη μου πειτε οτι ολοι και ολοι οι θιγομενοι Ελληνες ηταν οι μερικες δεκαδες χιλιαδες που κατεβηκαν στο κεντρο αυτες τις δυο ημερες :evil:

Ο συγχρονος Ελληνας ειναι πολυ πιο συνειδητοποιημενος πλεον, ξερει πολυ καλα οτι τα κομματοσκυλα και οι αρχισυνδικαλιστες που μπαινουν μπροστα στην διαδήλωση ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για την καταντια του και το κανουν μονο και μονο για την παρτη τους :twisted:

Οταν ο λαος αποφασισει να διαμαρτυρηθει θα τριξουν τα θεμελια της χωρας και οχι μονο τα μαρμαρινα σκαλια της πλατειας Συνταγματος :!:
Για να ξεσηκωθει ομως ο λαος χρειαζεται καποιος να τον τραβηξει μπροστα, ενας ηγετης, κατι που πλεον δεν υπαρχει στο προσκηνιο εδω και πολλα χρονια :evil:

Εστω ενας λοχιας :evil:

:naughty: μπααα! Δεν νομιζω! Συνταγματαρχες,λοχιες στρατηγοι μας καθωνται καπως στο λαρυγγι...
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Οκτ 21, 2011 2:31 pm

gong έγραψε:Απο πού τα ξέρεις δηλαδή; Απο την τηλεόραση;

Το ΠΑΜΕ πλάκωσε πολύ κόσμο στο ξύλο. Μέλη του Δεν πληρώνω και άλλους διαδηλωτές που ήθελαν να πάνε προς τη βουλή. Επίσης έδωσε κόσμο στους μπάτσους. Επίσης αν δείτε τα video που κυκλοφορούν οι πρώτες αψιμαχίες ξεκίνησαν όταν προπυλακισαν μέλη του Δεν πληρώνω και όταν μετά την έπεσαν απο πίσω στο μαύρο μπλοκ. Δε συμφωνώ με επιθέσεις μεταξύ διαδηλωτών, αλλά μη μένουμε σε αυτό που βλέπουμε στις ειδήσεις. Υπάρχουν 1.000.000 τρόποι ενημέρωσης πλέον.

Η δυσαρέσκεια των υπόλοιπων διαδηλωτών για την αυστηρή περιφρούρηση των μελών του ΠΑΜΕ ήταν έντονη από νωρίς το μεσημέρι, καθώς ουδείς άλλος μπορούσε να προσεγγίσει το δρόμο μπροστά από τη Βουλή και το πλαϊνό της μέρος, τα λεγόμενα «λουλουδάδικα».
...
...
Και δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι από την ανθρώπινη αλυσίδα δεν μπορούσε να περάσει άλλος διαδηλωτής, το οποίο είχε ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα. Ηταν και το ότι κάποιοι ζητούσαν ταυτότητες από όποιον προσπαθούσε να προσεγγίσει.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=319538

εσυ παλι απο που τα ξερεις????
ησουν εκει???
ησουν στην πορεια (οχι μερικων χιλιαδων,αλλα τουλαχιστον 100.000 κοσμου)να δεις τους δηθεν ανεξαρτητους πως εβριζαν τον κοσμο?
γιατι εγω ημουν εκει και αν και δεν ημουν με το π.α.μ.ε αν ειχα ενα καδρονι θα εσπαγα πολυ κοσμο στο ξυλο :wink:
Τελευταία επεξεργασία από grvitara και Παρ Οκτ 21, 2011 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διόρθωση παράθεσης
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό SAM » Παρ Οκτ 21, 2011 5:16 pm

:( :( :(
Πάω παντού γιατί μπορώ
Τους σέβομαι όλους δεν φοβάμαι κανέναν
Γειά και χαρά Πάνος
Άβαταρ μέλους
SAM

Λάστιχα: BF TA MAD KM2
Suspension: MAD + calmini
Aka: Σατανικό μπιζέλι ο Ελαφοκυνηγος
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό gong » Παρ Οκτ 21, 2011 7:30 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:
εσυ παλι απο που τα ξερεις????
ησουν εκει???

όχι δεν είμαι απο αθήνα. Αλλά έχω βρεθεί αντιμέτωπος με ΚΝΑΤ και ξέρω τι εστί ΚΚΕ σε αυτές τις φάσεις.

κυριακος αθανασιου έγραψε:γιατι εγω ημουν εκει και αν και δεν ημουν με το π.α.μ.ε αν ειχα ενα καδρονι θα εσπαγα πολυ κοσμο στο ξυλο :wink:

συγχαρητήρια....
gong
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Οκτ 21, 2011 8:15 pm

και μονο απο τους χαρακτηρισμους σοθυ καταλαβαινουμε και το επιπεδο σου φιλαρακι...
αυτα περι κνατ και τα λοιπα κρατα τα για αλλου ειδους φορουμ.. :wink:
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες