Εχετε απόλυτο δίκιο. Δεν νομίζω οτι τα περίπου 400 νεκρά παιδιά και ο αντίστοιχος αριθμός γυναικών είναι μαχητές της Χαμάς.Και δυστυχώς, δεν φαίνεται να ασχολείται κανένας. Απο τον πολλά

υποσχόμενο νέο Αμερικανό Πρόεδρο μέχρι και τους Αραβες ηγέτες που εμφανίζονται ακόμη και αυτοί διχασμένοι και άτολμοι.Οι πιό ενεργά τασσόμενοι στο πλευρό των Παλαιστινίων οσον και εαν αυτό ακούγεται λίγο παράξενο εμφανιζονται οι Τούρκοι, ακόμη και σε επίπεδο της ανώτατης Πολιτικής τους ηγεσίας παρά τις στρατιωτικές και όχι μόνο συμφωνιες που έχουν συνάψει Τουρκία και Ισραήλ { σίγουρα για δικά τους συμφέροντα βέβαια αλλά.......}
Δεν έχω κάτι προσωπικά κατά των Ισραηλινών, αλλα αυτή η κατάσταση, με τους βομβαρδισμούς κατά πάντων, ακόμη και κτηρίων με εμφανή την σήμανση οτι είναι του Ερυθρού Σταυρού, του ΟΗΕ και νοσοκομεία, με έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Τουλάχιστον η συγκέντρωση του φαρμακευτικού υλικού, που αναφέρεται και λεπτομερειακά στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα
είναι πιστεύω οτι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση, και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας . Ας ελπίσουμε μόνο η βοήθεια αυτή να καταφέρει να φτάσει ................
Προκαταβολικά συγνώμη απο τους admin για το κείμενο, πιθανόν να είναι εκτός θέματος αλλά αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω. Και να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη εαν κάποιο μέλος του φόρουμ είναι Ισραηλιτικής καταγωγής. Οπως αναφέρω και πιο πάνω δεν έχω τίποτε το προσωπικό.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ