Εδώ έχει χαθεί η μπάλα παιδιά, και ακόμα είναι στη σκέψη η δημιουργία της βάσης δεδομένων/πληροφοριών...
Αν δεν κάνω λάθος, ο mytilini μίλησε για βάση δεδομένων των σχεδιαγραμμάτων και πληροφοριών για τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν... και ήδη η κουβέντα έχει πάει σε έτοιμες κατασκευές, ποιος τις φτιάχνει και πόσο έχουν...
ΑΛΛΟ πράγμα η βάση δεδομένων ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ απλών μελών (και για αυτήν αναφέρθηκα εγώ στο παραπάνω post μου),
και ΑΛΛΟ πράγμα η βάση δεδομένων υπό μορφή ΠΩΛΗΣΗΣ κάποιων κατασκευών...
και τα 2 είναι καλά, αλλά δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις με το ίδιο σκεπτικό και τα 2 μαζί....
Εξάλλου έχουμε:Ιδιοκατασκευές: υπάρχει ήδη βάση δεδομένων (υπό μορφή post) και μάλιστα πάρα πολύ πλούσια, μιας και τα παιδιά ανεβάζουν φωτό/απόψεις και γίνεται κουβέντα/παρατηρήσεις από όπου βγαίνουν ακόμα και διορθώσεις προς το καλύτερο
Πώληση εξαρτημάτων/υλικών: υπάρχει η ενότητα "Προσφορές / Ομαδικες" όπου βρίσκει κανείς ότι θέλει και σε καλές τιμές

Πολύ απλά αυτό που χρειάζεται είναι μια καλή "αναδιάταξη"/διόρθωση θεμάτων από κάποιον, ώστε να μπορεί κάποιος να βρει αυτό που θέλει

ένα παράδειγμα:
mytilini έγραψε:Αν δηλαδή εγώ μάθω ότι κάποιος μπορεί να βγάλει καλούπι για snorkel να μην το αναφέρω;Να μην πώ ότι ο Κυρλαγκίτσης στη Θεσσαλονίκη κατασκευάζει αμορτισέρ/ελατήρια για ατέλειωτα "κρεμάσματα";
Φυσικά και να τα πεις αφού έχουν διάθεση οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες να δώσουν προσφορά για ομαδικές και μάλιστα να δώσεις και τηλ και site τους και ότι άλλη πληροφορία χρειάζεται.... Για αυτό υπάρχει η ενότητα "Προσφορές / Ομαδικες"
Τώρα πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ