jiannisk έγραψε:eibpartner έγραψε:Φίλε μου εγώ στην θέση σου θα έψαχνα πιο πολύ μέχρι να πετύχω το 1.9Diesel του 2009 .
Υπερτερεί σε πολλά θέματα σε σχέση με την βενζίνη 2.0 .
Εννοείτε ότι θα έχεις και ESP/TCS .
Στα λεφτά που δίνεις βρίσκεις αυτήν την εποχή ότι θέλεις .
Ψάξε το πιο πολύ !!
Γιατί το 1,9? Εχει πιο λιγα αλογα. Τωρα να μου πεις εχει ροπη χαμηλα και περισσότερη. Αλλα δεν ξερω. Με το πετρελαιο δεν τα παω καλα.
Φίλε μου και εγώ αυτό σκεφτόμουν όταν έπαιρνα την βενζίνη αλλά μετά κατάλαβα ότι στο συγκεκριμένο όχημα δεν μετράνε τόσο τα άλογα όσο η ροπή μιας και είναι παντός εδάφους . Η ιπποδύναμη του προσωπικά με έχει απογοητεύσει όσον αφορά το ασφάλτινο κομμάτι του αλλά όλα τα άλλα που σου προσφέρει σαν αμάξι αντισταθμίζουν την ατέλεια αυτή. Το Diesel είναι πιο οικονομικό στα καύσιμα , στην εφορία και στην συντήρηση. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι δεν είναι ο κινητήρας japan άλλα αυτό θα το κοιτάξεις στην ενότητα με τα diesel . To esp το θεωρώ απαραίτητο ότι και αν πάρεις γιατί σου προσφέρει και πρόσθετη ασφάλεια και σε βοηθάει στα εκτός δρόμου κομμάτια. Μην σε μπλέκουμε εμείς στην απόφαση σου . Ο καθένας την γνώμη του και την εμπειρία του εκφράζει .