PAYPAL

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

PAYPAL

Δημοσίευσηαπό xenofontas » Δευτ Σεπ 06, 2010 5:47 pm

Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία εγγραφής στο paypal για να αγοράσουμε διάφορα μπλιμπλίκια απο ebay μερια.κατ'αρχάς βγαλαμε κάρτα visa κατόπιν μπήκαμε στη σελίδα της paypal όπου γράφουμε ονοματεπώνυμο ,διεύθυνση,αριθμό κάρτας και .....μέχρι εκεί. μπαίνοντας μετά ebay και επιλογή πληρωμής πατώντας paypal γράφει περιορισμένη πρόσβαση στο λογαριασμό και ζητάει 4 ψηφιακά νούμερα. τα φώτα σας παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
xenofontas
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: yokohama geo 12 ATS
Suspension: mad
cb: Ναι
Aka: fontas
Name: xenofontas

Re: PAYPAL

Δημοσίευσηαπό haritak » Δευτ Σεπ 06, 2010 5:55 pm

Ξενοφώντα, πρέπει πριν χρησιμοποιήσεις το Paypal για πληρωμές να κάνεις μια διαδικασία "επικύρωσης" της κάρτας σου μέσω paypal.

Η γενική ιδέα είναι ότι το paypal σε χρεώνει ένα συμβολικό ποσό (στο επιστρέφει) και στην περιγραφή της χρέωσης σου βάζει έναν κωδικό που πρέπει να βρεις και να δώσεις εσύ στο paypal. Για να πιστοποιήσεις ότι εσύ είσαι αυτός που παίρνει τα εκκαθαριστικά της κάρτας.
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
cb: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό haritak » Δευτ Σεπ 06, 2010 5:57 pm

Να συμπληρώσω ότι για τον κωδικό αυτό είτε περιμένεις το εκκαθαριστικό της κάρτας αν έχεις ebanking μπαίνεις και βλέπεις ποιες χρεώσεις έχουν γίνει στην κάρτα σου.
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό kons » Δευτ Σεπ 06, 2010 7:40 pm

Τον κωδικό μπορείς επίσης να τον μάθεις τηλεφωνικά απο το τμήμα υποστήριξης της τράπεζας που έχει εκδώσει την πιστωτική κάρτα.
750 grains of diplomacy
Άβαταρ μέλους
kons
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Τoyo O/C AT+
Name: Kωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό alexisgon » Τρί Σεπ 07, 2010 12:19 am

kons έγραψε:Τον κωδικό μπορείς επίσης να τον μάθεις τηλεφωνικά απο το τμήμα υποστήριξης της τράπεζας που έχει εκδώσει την πιστωτική κάρτα.

Νομίζω πως αυτό δεν ισχύει!
Σίγουρα υπάρχει λύση,συνεπώς και αποτέλεσμα!
LPG Zavoli -> GV '99 - 5D,Πλύμνες Μile Μarker,Midland Alan 248
It only works for mud... |
alexisgon
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF 225/70/16 AT
Name: Αλέξης

Δημοσίευσηαπό Ted23 » Τρί Σεπ 07, 2010 2:17 am

xenofontas έγραψε:Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία εγγραφής στο paypal για να αγοράσουμε διάφορα μπλιμπλίκια απο ebay μερια.κατ'αρχάς βγαλαμε κάρτα visa κατόπιν μπήκαμε στη σελίδα της paypal όπου γράφουμε ονοματεπώνυμο ,διεύθυνση,αριθμό κάρτας και .....μέχρι εκεί. μπαίνοντας μετά ebay και επιλογή πληρωμής πατώντας paypal γράφει περιορισμένη πρόσβαση στο λογαριασμό και ζητάει 4 ψηφιακά νούμερα. τα φώτα σας παρακαλώ.

αυτο με τα 4 ψηφια ξεχνα το!εχω εδω κ 2 ρονια που κανω αγορες απο ebay κ ποτε η τραπεζα δν μου δωσε κωδικο.απλα ο λογαριασμος σου θα ειναι verified κ οχι confirmed.ελπιζω να εβγαλες καμια prepaid card κ οχι καποια πιστωτικη να δηλωσες στο paypal.εγω προσωπικα δβ εμπιστευομαι να βαλω πιστωτικη στο ιντερνετ πουθενα!!!αν εβαλες prepaid οπως π.χ της κυπρου,την ''φορτωνεις'' με λεφτα κ μετα τις 6 το απογευα ειναι διαθεσιμα για αγορες.αυτα κ αν εχεις απορια εδω ειμαστε :wink:
Άβαταρ μέλους
Ted23
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: MATADOR AT 205/70/15
Suspension: kyb + MUD
Aka: Πλανηταρχης
Name: Τεό

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τρί Σεπ 07, 2010 8:56 am

Τα 4 νουμεράκια που σου ζητάει είναι το cvv είναι ένα 4ψήφιο νούμερο στο πίσω μέρος της κάρτας εκεί που υπογράφεις :wink:
Το δίνεις και προχωράς 8)
vitaroulas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τρί Σεπ 07, 2010 8:58 am

vitarakias87 έγραψε:
xenofontas έγραψε:Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία εγγραφής στο paypal για να αγοράσουμε διάφορα μπλιμπλίκια απο ebay μερια.κατ'αρχάς βγαλαμε κάρτα visa κατόπιν μπήκαμε στη σελίδα της paypal όπου γράφουμε ονοματεπώνυμο ,διεύθυνση,αριθμό κάρτας και .....μέχρι εκεί. μπαίνοντας μετά ebay και επιλογή πληρωμής πατώντας paypal γράφει περιορισμένη πρόσβαση στο λογαριασμό και ζητάει 4 ψηφιακά νούμερα. τα φώτα σας παρακαλώ.

αυτο με τα 4 ψηφια ξεχνα το!εχω εδω κ 2 ρονια που κανω αγορες απο ebay κ ποτε η τραπεζα δν μου δωσε κωδικο.απλα ο λογαριασμος σου θα ειναι verified κ οχι confirmed.ελπιζω να εβγαλες καμια prepaid card κ οχι καποια πιστωτικη να δηλωσες στο paypal.εγω προσωπικα δβ εμπιστευομαι να βαλω πιστωτικη στο ιντερνετ πουθενα!!!αν εβαλες prepaid οπως π.χ της κυπρου,την ''φορτωνεις'' με λεφτα κ μετα τις 6 το απογευα ειναι διαθεσιμα για αγορες.αυτα κ αν εχεις απορια εδω ειμαστε :wink:

Και πάλι το paypal θα ζητήσει το cvv
Είναι μια επιβεβαίωση ακόμη που αποδεικνύει πως δεν έκλεψες / υπέκλεψες απλά τον αριθμό της κάρτας, αλλά την έχεις στα χέρια σου
vitaroulas

Δημοσίευσηαπό Ted23 » Τρί Σεπ 07, 2010 10:03 am

teroulas έγραψε:
vitarakias87 έγραψε:

Και πάλι το paypal θα ζητήσει το cvv
Είναι μια επιβεβαίωση ακόμη που αποδεικνύει πως δεν έκλεψες / υπέκλεψες απλά τον αριθμό της κάρτας, αλλά την έχεις στα χέρια σου

TO CCV ειναι τα 3 τελευταια ψηφια αν θυμαμαι καλα στην καρτα οποτε τα 4 ψηφια δν νομιζω οτι του χρειαζονται.εμενα παντως δουλευει χωρις να εχω εισαγει καποιο κωδικο αν κ το ειχα επιχειρησει
Άβαταρ μέλους
Ted23
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: MATADOR AT 205/70/15
Suspension: kyb + MUD
Aka: Πλανηταρχης
Name: Τεό

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τρί Σεπ 07, 2010 11:29 am

vitarakias87 έγραψε:TO CCV ειναι τα 3 τελευταια ψηφια αν θυμαμαι καλα στην καρτα οποτε τα 4 ψηφια δν νομιζω οτι του χρειαζονται.εμενα παντως δουλευει χωρις να εχω εισαγει καποιο κωδικο αν κ το ειχα επιχειρησει

Bravo ναι, φαντάσου πόσο καιρό έχω να την χρησιμοποιήσω :lol:
vitaroulas

Δημοσίευσηαπό kons » Τρί Σεπ 07, 2010 12:42 pm

alexisgon έγραψε:
kons έγραψε:Τον κωδικό μπορείς επίσης να τον μάθεις τηλεφωνικά απο το τμήμα υποστήριξης της τράπεζας που έχει εκδώσει την πιστωτική κάρτα.

Νομίζω πως αυτό δεν ισχύει!

Μα έτσι το έκανα εγώ πρίν αρκετά χρόνια...!!!!!! :D ....απλά για να μην περιμένω το εκαθαριστικό της τράπεζας όταν θα έρθει, πήρα τηλέφωνο το τμήμα υποστήριξης, είδαν την χρέωση και δίπλα ακριβώς απο την χρέωση τον κωδικό...μου τον έιπαν...τους είπα και εγώ ευχαριστώ και τέλος !!!!..... :D

Έχω γραφτεί στο PAYPAL απο το 2002 με πάρα πολλές αγορές και μερικές πωλήσεις ακόμα και σε συνδιασμό με το Ebay. Είναι ασφαλέστατο ακόμα και στην "στραβή" άμα κάτσει..πράγμα που δεν μου έχει συμβεί ποτέ.
Στο εξωτερικό οι αγοραπωλησίες μέσω web είναι καθημερινός τρόπος ζωής, πρέπει και εμείς σιγά σιγά να ξεπεράσουμε τις ανησυχίες μας και να προχωρήσουμε, υπάρχουν πολές ασφαλιστικές δικλίδες για τις πιθανές απάτες και στραβές, προσοχή όμως να μήν είμαστε υπεύθυνοι εμέις για αυτές.
750 grains of diplomacy
Άβαταρ μέλους
kons
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Τoyo O/C AT+
Name: Kωνσταντίνος

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες