ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ!

Δημοσίευσηαπό Atlas » Τετ Σεπ 01, 2010 11:23 am

"Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μία μηχανή ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια."

Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνομικός, Πυροσβέστης, Λιμενικός. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω πίσω από όπου με στέλνεις. Με παλιά μηχανήματα, με κατεστραμμένα αυτοκίνητα, με ό,τι κι αν μου δώσεις. Με την μέση μου θρύψαλα από τα G, με τα χέρια μου γδαρμένα από τους ιμάντες του αλεξίπτωτου, με τη ματιά στη θάλασσα και το δάκρυ στη φωτογραφία της οικογένειάς μου δίπλα στην εικόνα του Αη Νικόλα κάπου στ ανοιχτά της Σομαλίας, με τις πληγές μου ανοιχτές έξω από το Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, με τις παλάμες σάπιες απ' την αρμύρα να βγάζω απ' τα νερά τα παιδιά εκείνων που ξεβράζουν οι διακινητές στ' ακρονήσια.

Σ' απογοητεύω πολλές φορές. Το ξέρω. Αλλά κι εσύ δεν ήρθες στην κηδεία μου. Δεν άναψες ένα κερί. Δεν έκανες γιορτή για μένα στα σχολεία. Δεν κράτησες ένα δάκρυ για εμένα όταν έπεφτα απ' τα ουράνια, ούτε όταν μ' ένα ελικόπτερο πάλευα εκείνη τη Νύχτα μες το σκοτάδι και την αντάρα των Ιμίων, ούτε με έκρυψες για να μη με δει ο Τούρκος από τις τηλεοράσεις σου. Δεν ήρθες στο νοσοκομείο μου δίπλα στο κρεβάτι να μου κρατήσεις το χέρι όταν με καίγανε οι σφαίρες και οι μολότωφ που σφηνώθηκαν πάνω μου.

Τώρα ούτε σε παρέλαση δε θες να με βλέπεις. Και η σημαία μου έχει σταυρό πάνω και μπορεί να ενοχλεί. Και τα παιδιά μου; Την οικογένειά μου; Δε νοιάστηκες όταν γκρεμιζόμουν, όταν πνιγόμουν, όταν με έλιωναν οι ερπύστριες, όταν καιγόμουν στη φωτιά. Ποτέ δεν με ρώτησες τον καιρό της αφθονίας εάν χρειάζομαι κάτι. Έδινες στους άλλους κι εγώ περίμενα. Μη μιλάς μου λες. Μη ζητάς. ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ! Αλλά και εγώ ήμουν πολύ μακρυά για να με αφουγκραστείς. Στα σύνορα, στον ουρανό, στη θάλασσα, μέσα στον καπνό και τη φωτιά να παλεύω με τις μάνικες και τα Καν! αντέρ, μέσα στην βροχή από τις εκατοντάδες σφαίρες Καλάσνικωφ ποτισμένες με αίμα. Καμία φορά από κει μακρυά άκουγα να με φωνάζεις "ΚΑΡΑΒΑΝΆ", "ΜΠΆΤΣΟ", "ΤΑΒΛΑΔΌΡΟ". Γελούσα και χαιρόμουν, γιατί κι εγώ αυτή την ελευθερία υπερασπίζομαι.

Να μου λες ό,τι θες κι εγώ να είμαι εκεί. ΑΚΟΙΜΗΤΟΣ και ΑΓΝΩΣΤΟΣ. Τώρα με βγάζεις στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Μου λες βάλε πλάτη, βοήθα κι εσύ να περάσουμε τη φουρτούνα. Δώσε κι εσύ να καβατζάρουμε τη χρονιά. Μου λες ότι Μ' ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΔΕ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; Όταν έχω σκοπό να μείνω με την Ελλάδα στην αιωνιότητα ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η 25ΕΤΙΑ; Αλλά ξέρεις κάτι; Μου 'χεις δώσει το μεγαλύτερο προνόμιο απ' όλα, ! όταν μου είπες ότι με χρειάζεσαι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της ζωής μου. Όταν σκοτώνομαι για την Πατρίδα. Όταν τραυματίζομαι είναι για την Πατρίδα.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!ΝΑ ΜΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ, ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ,..............................ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ! ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!
SV1GFS
Άβαταρ μέλους
Atlas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Yokohama G015 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Ελατήρια MAD
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Ο ανεκδοτάκιας
Name: Μάρκος

Re: ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ!

Δημοσίευσηαπό gong » Τετ Σεπ 01, 2010 11:44 am

Καλά θα βάλω τα κλάματα τώρα.... (no offense στον απο πάνω)

Σε λίγο θα μας πουν ότι ζουν χειρότερα και απο λιμενεργάτες/καθαρίστριες/οικοδόμους...

Έλεος. Δε λέω έχουν τις δυσκολίες κάποια επαγγέλματα (πχ πυροσβέστης), αλλά μην τρελαθούμε σε σχέση με το τι παίζει γενικώς. Άσε που παίρνουν σύνταξη σε μικρή ηλικία και οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει κάνουν κι άλλες δουλειές.

Το επόμενο είναι να διαβάσω γράμμα ματατζή για το πόσο δύσκολο και κουραστικό είναι να κουβαλάς το γκλομπ, ή με πόσο πόνο ψυχής ψεκάζει τους διαδηλωτές...
GV μοντέλο 12/1999 3D 1600cc
gong
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Pirelli Scorpion ATR
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τετ Σεπ 01, 2010 12:07 pm

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ΟΙ άνθρωποι αυτοί δεν έχουν 8ωρα, κυριακές και σχόλες. Κάθε 3 και λίγο μετακομίζουν απο την μια γωνια της Ελλάδος στην άλλη, με οτι συνεπάγεται αυτό ακόμη κι στην απόδοση των παιδιών στο σχολείο και στην ενσωμάτωση σε κάθε τοπική κοινωνία. Δεν ξέρω πόσοι απο εμάς θα καθόμασταν 16 ημερες σε μία βραχονησίδα να φυλάμε με τον οποιονδήποτε καιρό πάνω απο το κεφάλι μας κυριολεκτικά. Tα G και μόνο τα οποία υφίστανται οι πιλότοι καταπονούν τόσο πολύ τον ανθρώπινο οργανισμό που σίγουρα οταν παίρνουν σύνταξη, εχουν ίσως περισσότερα προβλήματα απο εμας του γραφείου που θα την πάρουμε αργότερα....αλλα και αστυνομικός. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάθομαι και να μου βρίζουν την μάνα, τον πατέρα και το σπίτι......επειδή απλώς κάνω την δουλειά μου και δεν αφήνω τον κάθε ένα να κάνει του κεφαλιού του, να τα σπάει, και να πίνει και να οδηγάει. Κάποια λοιπόν επαγγέλματα είναι λίγο πιο δύσκολα απο τα άλλα, και σε τελευταία ανάλυση χάρις σε αυτούς κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδυα :wink: Ας τους το αναγνωρίσουμε αυτό. Και κάνουν και άλλες δουλειές για να ζήσουν την οικογένεια τους μιας και δεν έχουν την δυνατότητα για φακελάκια όπως αρκετοί αλλοι δημοσιοι υπάλληλοι, ιδιαίτερα κλπ :wink:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό ------ » Τετ Σεπ 01, 2010 1:05 pm

Πανω απ'ολα εχουμε τη ΣΗΜΑΙΑ :!:
Για καποιους παππουδες που μας βλεπουν και δακρυζουν ακομα.
Για καποιους που μας βλεπουν και μας χειροκροτουν ακομα.
Για καποιοα ελληνοπουλα που θελουν να γινουν σαν και μας.
Για καποιους που ακομα μας σεβονται.
Για ολους τους αλλους.......................εμεις θα υψωσουμε τη γαλανολευκη,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Τιμη και Δοξα σ'ολους αυτους που πεθαναν για την πατριδα :!:
------

Δημοσίευσηαπό ------ » Τετ Σεπ 01, 2010 1:15 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ΟΙ άνθρωποι αυτοί δεν έχουν 8ωρα, κυριακές και σχόλες. Κάθε 3 και λίγο μετακομίζουν απο την μια γωνια της Ελλάδος στην άλλη, με οτι συνεπάγεται αυτό ακόμη κι στην απόδοση των παιδιών στο σχολείο και στην ενσωμάτωση σε κάθε τοπική κοινωνία. Δεν ξέρω πόσοι απο εμάς θα καθόμασταν 16 ημερες σε μία βραχονησίδα να φυλάμε με τον οποιονδήποτε καιρό πάνω απο το κεφάλι μας κυριολεκτικά. Tα G και μόνο τα οποία υφίστανται οι πιλότοι καταπονούν τόσο πολύ τον ανθρώπινο οργανισμό που σίγουρα οταν παίρνουν σύνταξη, εχουν ίσως περισσότερα προβλήματα απο εμας του γραφείου που θα την πάρουμε αργότερα....αλλα και αστυνομικός. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάθομαι και να μου βρίζουν την μάνα, τον πατέρα και το σπίτι......επειδή απλώς κάνω την δουλειά μου και δεν αφήνω τον κάθε ένα να κάνει του κεφαλιού του, να τα σπάει, και να πίνει και να οδηγάει. Κάποια λοιπόν επαγγέλματα είναι λίγο πιο δύσκολα απο τα άλλα, και σε τελευταία ανάλυση χάρις σε αυτούς κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδυα :wink: Ας τους το αναγνωρίσουμε αυτό. Και κάνουν και άλλες δουλειές για να ζήσουν την οικογένεια τους μιας και δεν έχουν την δυνατότητα για φακελάκια όπως αρκετοί αλλοι δημοσιοι υπάλληλοι, ιδιαίτερα κλπ :wink:

Κανουμε την μοναδα δευτερο σπιτι μας(να μην πω πρωτο).Πας το πρωι και γυρνας μετα απο 4 και μηνες.
Ωραριο,μινιμουμ 16ωρες ειδικα σε ταξιδι.
Απο φαγητα τα καλυτερα(μακαρονια με θαλασσινο νερο)
Απο συνθηκες διαβιωσης(δυο σε μια κουκετα)
Απο νερο(με ημιωρο προγραμμα)
Και αλλα πολλα :!:
------

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τετ Σεπ 01, 2010 3:25 pm

takis gv έγραψε:Πανω απ'ολα εχουμε τη ΣΗΜΑΙΑ :!:
Για καποιους παππουδες που μας βλεπουν και δακρυζουν ακομα.
Για καποιους που μας βλεπουν και μας χειροκροτουν ακομα.
Για καποιοα ελληνοπουλα που θελουν να γινουν σαν και μας.
Για καποιους που ακομα μας σεβονται.
Για ολους τους αλλους.......................εμεις θα υψωσουμε τη γαλανολευκη,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Τιμη και Δοξα σ'ολους αυτους που πεθαναν για την πατριδα :!:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Πέμ Σεπ 02, 2010 12:02 am

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ΟΙ άνθρωποι αυτοί δεν έχουν 8ωρα, κυριακές και σχόλες. Κάθε 3 και λίγο μετακομίζουν απο την μια γωνια της Ελλάδος στην άλλη, με οτι συνεπάγεται αυτό ακόμη κι στην απόδοση των παιδιών στο σχολείο και στην ενσωμάτωση σε κάθε τοπική κοινωνία. Δεν ξέρω πόσοι απο εμάς θα καθόμασταν 16 ημερες σε μία βραχονησίδα να φυλάμε με τον οποιονδήποτε καιρό πάνω απο το κεφάλι μας κυριολεκτικά. Tα G και μόνο τα οποία υφίστανται οι πιλότοι καταπονούν τόσο πολύ τον ανθρώπινο οργανισμό που σίγουρα οταν παίρνουν σύνταξη, εχουν ίσως περισσότερα προβλήματα απο εμας του γραφείου που θα την πάρουμε αργότερα....αλλα και αστυνομικός. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάθομαι και να μου βρίζουν την μάνα, τον πατέρα και το σπίτι......επειδή απλώς κάνω την δουλειά μου και δεν αφήνω τον κάθε ένα να κάνει του κεφαλιού του, να τα σπάει, και να πίνει και να οδηγάει. Κάποια λοιπόν επαγγέλματα είναι λίγο πιο δύσκολα απο τα άλλα, και σε τελευταία ανάλυση χάρις σε αυτούς κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδυα :wink: Ας τους το αναγνωρίσουμε αυτό. Και κάνουν και άλλες δουλειές για να ζήσουν την οικογένεια τους μιας και δεν έχουν την δυνατότητα για φακελάκια όπως αρκετοί αλλοι δημοσιοι υπάλληλοι, ιδιαίτερα κλπ :wink:

συγνωμη αλλα δεν θα συμφωνησω σε ολα υπαρχουν και αλλες δουλεις χωρις κυριακες σιγουρα 8ωρα αργιες κλπ βλεπε οδικη βοηθεια σερβιτοροι για τους πιλοτους θα συμφωνησω τωρα για τους αλλους πιστεψε με ειναι ελαχιστοι αυτοι που πραγματικα νοιαζονται για την πατριδα και εχω πολλαααα παραδειγματα αν τους βριζουν καποια παροιμια λεει δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια και στο φιναλε δεν καταλαβα επιλογες κανουμε ολοι στη ζωη μας δεν μας εβαλε κανενας να το κανουμε με το ζορι και για τα φακελακια καλο ειναι τωρα με την κριση να κοπουν καποια κακα εθιμα σαν και αυτα ααα και μην ξεχνιωμαστε ξερετε κανενα να βγενει στη συνταξη και να περνει εφαπαξ τυχαιο δε νομιζω
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό Σταματης » Πέμ Σεπ 02, 2010 12:30 am

Αυτο ηθελα να πω κι εγω.......τους βγαζω το καπελο αλλα ειναι επιλογη τους......ξερουν απο πριν τι θα παθουν αλλα το επιλεγουν,
οποτε το να κλαιγεσαι για την επιλογη σου δεν ειναι και το ποιο σοφο πραγμα.
Οταν κανεις μια επιλογη σημαινει οτι γουσταρεις και το κανεις,δεν σε νοιαζει ποσα λεφτα θα παιρνεις,ποσο,που θα δουλευεις κτλ.τωρα
αν μετανοιωσεις στην πορεια για την επιλογη σου για χ λογους δεν εχεις δικαιολογια και λογους για κλαψα......στην ελλαδα ζεις και
για να κανεις αυτο που γουσταρεις θα πρεπει να ξερεις οτι μερικες (η ολες) φορες θα υποφερεις.......πχ γουσταρω να γινω πιλοτος(στην ελλαδα) ,δεν ξερω απο πριν τους κινδυνους,δεν ξερω οτι θα πεταω με οτι χειροτερο κυκλοφορει στον αερα,δεν ξερω οτι το κρατος θα με θεωρει αναλωσιμο,δεν ξερω οτι θα παιρνω πολυ λιγοτερα απ οσα αξιζω να παιρνω?
Τα ξερεις φιλε μου αλλα πας και γινεσαι πιλοτος γιατι ειναι ΚΑΥ.......Α(η και γι αλλους λογους),αρα δεν εχεις το δικαιωμα για κλαψα.
Ταπεινη μου γνωμη,ευχαριστω.
ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.... ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.... ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Άβαταρ μέλους
Σταματης
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: YOKOHAMA A/T-S
Suspension: +6 MAD - MONROE
Name: Σταματης

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Πέμ Σεπ 02, 2010 7:55 am

Όπως βλέπουμε και στις παραπάνω δημοσιεύσεις το νόμισμα έχει δύο όψεις :idea:

Ούτε τα δάκρυα ταιριάζουν σε ανθρώπους που ήξεραν που πάνε και γιατί τάχθηκαν, αλλά ούτε και η έλλειψη τιμής εκ μέρους μας για αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες :!:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ------ » Πέμ Σεπ 02, 2010 9:43 am

Να ειστε σιγουροι οτι σ'αυτες τις δουλειες ποτε δεν ξερεις τι θα αντιμετωπισεις :!:
Ολα τα "καλα" τα βλεπεις εκ των υστερων.
------

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Πέμ Σεπ 02, 2010 4:41 pm

:think: :think: :think: :think: :think: ????
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό P GV O9 » Πέμ Σεπ 02, 2010 4:43 pm

kaliakouda έγραψε:Όπως βλέπουμε και στις παραπάνω δημοσιεύσεις το νόμισμα έχει δύο όψεις :idea:

Ούτε τα δάκρυα ταιριάζουν σε ανθρώπους που ήξεραν που πάνε και γιατί τάχθηκαν, αλλά ούτε και η έλλειψη τιμής εκ μέρους μας για αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες :!:

+1000!!!!
Με VITARA παρέα η ζωή είναι ωραία στα βουνά όλη μέρα!!!
Άβαταρ μέλους
P GV O9
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: MICHELLIN LATITUDE CROSS
Διάσταση ελαστικών: 225/70 R16
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Εργάτης: Όχι
Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό dpol » Πέμ Σεπ 02, 2010 4:52 pm

kaliakouda έγραψε:Όπως βλέπουμε και στις παραπάνω δημοσιεύσεις το νόμισμα έχει δύο όψεις :idea:

Αψογος Γιωργο, μεσα σε μια γραμμη τα ειπες ολα :!: :!: :clap: :clap:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό nasssos » Πέμ Σεπ 02, 2010 10:23 pm

:shhh: :shhh: :shhh: η ελλαδα κοιμαται.......
Χ.....Ε ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ.....
Άβαταρ μέλους
nasssos
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 235/75/15KL 71
Suspension: ΟΜΕ/ ΟΜΕ 5CM
Name: NASOS

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες