Δείτε τι γίνεται στην "πλάτη" της Αθήνας στον κάποτε λεγόμενο πνεύμονα της Αττικής
Δεν ξέρω πόσοι θα επηρεαστείτε από αυτό που θα δείτε, πόσοι θα το περάσετε στο ντούκου, αλλά απλά σκεφτείτε το εξής.
Εως τώρα στην ελληνική κοινωνία υπάρχει η αντίληψη ότι τις περισσότερες πυρκαγιές τις βάζαν οικοπεδοφάγοι. Αυτην την φωτιά στην Πάρνηθα ποιοι την...
βάλαν; Πόσα θα βγάλουν από το "πράσινο" έργο τους; Θα μπορούσαν να το πραγματοποιήσουν αν εκεί ήταν ακόμα δάσος; Μιλάμε για τον ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ που προστατευόταν κάποτε...
Η πράσινη ανάπτυξη πάνω από όλα και όλους όμως. Σας δίνω κάποιο υλικό και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια βόλτα για να δείτε με τα μάτια σας το έγκλημα που συντελείται στην Πάρνηθα. Πόση ώρα θα σας πάρει; Το πολύ 2 ώρες πήγαινε έλα από την Αθήνα. Οι εφημερίδες μπορείτε να στείλετε έναν συντάκτη σας να κάνει ρεπορτάζ, ομοίως και τα κανάλια. Να πάνε κοντά στο χωριό Στεφάνη στη νότια πλευρά του ορεινού όγκου.
Εχουν ανοιχτεί δρόμοι στο βουνό για να περνάν τα βαρέα οχήματα, κόβονται δέντρα , όπου υπάρχουν και έχει απομείνει λίγο πράσινο από τη φοβερή φωτιά πριν 3 χρόνια. Θέλω να δω ειδικά τις ευαισθησίες των καναλιών και των κομμάτων, ειδικά αυτών που έχουν κάνει σημαία την οικολογία.
Πηγή: http://press-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_7394.html
Ήθελα να ξερα ποιά δημόσια υπηρεσία δίνει την άδεια στο να συνελεστεί τέτοιο έγκλημα? Εγώ ένα πεύκο θέλω να κουρέψω που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιούμου στο χωριό και ΔΕΝ μου δίνει άδεια το Δασαρχείο. ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ????????????????????????? Φωτιά στα μπατζάκια τους οσονούπω