από Ritsa » Τετ Ιούλ 07, 2010 9:06 am
Οταν εκλεισα το μαγαζι μου τελος Φεβρουαριου, εκοψα το ρευμα οπως ηταν φυσικο αφου δεν θα ημουν πλεον εκει. Ερχεται ενας τυπος να κοψει το ρευμα "ασχετος" τελειως... Ψαχνει τον πινακα κ μου λεει δεν εχω ξαναδει τετοιον ειμαι κ καινουργιος εγω. Ωχ λεω μεσα μου. Του λεω αστο να ερθει καποιος αλλος μην γινει λαθος. Οχι λεει μια κ ηρθα θα το κοψω εγω, περιμενε ομως να παρω καποιον τηλεφωνο να μου πει τι θα κανω. Παιρνει τηλ. κ ο αλλος τον καθοδηγει... μολις τελειωνει, λεει ειμαστε οκ τωρα. Ο Γιωργος που ηταν εκει του λεει. Ρε φιλε τις ασφαλειες δεν τις εβγαλες εχει ρευμα. Α! ναι το ξεχασα... βγαζει τις ασφαλειες κ φευγει. Ο λογαριασμος πρεπει να ηταν μηδενικος διοτι ειχε πληρωθει. Ελα μου ντε που δεν ηταν ετσι? Μετα απο ενα σχεδον μηνα ερχεται λογαριασμος 117Ε. Παω στη δεη κ ζηταω επανελεγχο με αιτηση μου γιατι ειμαι σιγουρη οτι εχει γινει λαθος... Οχι μου λενε θα τα πληρωσετε. Ξανα ερχεται ο ιδιος τυπος. Του λεω αν δεν εχεις μαθει να μετρας, φυγε γιατι εχει γινει λαθος. Με τα πολλα μετραει κ οντως φανηκε το λαθος του. Οι λογαριασμοι συνεχιζουν κ ερχονται με το ιδιο ποσο. Καποια στιγμη για να ξεμπερδεψω πια με το μαγαζι τον πληρωνω. Εχθες ερχεται ενας καινουργιος λογαριασμος κ τι γραφει λετε? Επιστροφη 118Ε... Στο παρελθον ειχε συμβει κ παλι με τους λογαριασμους στο σπιτι μου. Ενω δεν εμενα εκει, οι λογαριασμοι ερχονταν σαν να ημουν εκει. Κ ενω παω στη δεη κ τα κανω ανω κατω, ειχαν το θρασος να μου πουνε οτι εχει διαρροη το ψυγειο μου... κ ρωταω η ξανθια... τι εννοειται διαρροη? σκορπαει ρευμα απο δω κ απο κει??? Απαντηση δεν πηρα φυσικα μεχρι που στον επομενο λογαριασμο ηρθε κανονικα το ποσον. Κ γω αναρωτιεμαι... για ποσο ακομα θα πληρωνουμε ασχετους, που δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους κ φυσικα η ταλαιπωρια ειναι για μας τους πολιτες... Φταιω σημερα που θα παω να μας ακουσει ολο το τετραγωνο??? Αυτο το κειμενο το εγραψα, για να εχετε το νου σας κ τα ματια σας 14 στους λογαριασμους κ οτι ειναι για σας λαθος να το λετε για να μην πληρωνουμε κερατιατικα σε καποιους <<μαγκες>>!
Ζησε την καθε σου στιγμη, σαν να ειναι η τελευταια...