από Dimis » Δευτ Σεπ 22, 2008 5:32 pm
Το κυριωτερο ομως δεν αναφερθηκε..ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ
ESP-TCS
Αν δεν το παρεις θα σου λειψει,και με τροχο στον αερα θα κολλας.Γι'αυτο το νου σου.Καλυτερα 2.0 με αυτα παρα 2.4 χωρις....
Δεν χειάζεται να πω και εγώ το ίδιο... γιατί θα καταντισω κουραστικός (αλλωστε αυτά τα έχουμε χιλιοαναφέρει και δείξει στην πράξη

)
Αυτό που θα σου πω ειανι ότι σίγουρα το 2.4 έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από το 2.0 αλλά όχι τόσο μεγάλη σε διαφορά... όπως επίσης η διαφορά σε δύναμη που έχει το 1.6 από το 2.0 είανι περίπου όση και η διαφορά που έχει το 2.0 με το 2.4 (περίπου έτσι μην το πάρεις απόλυτα)
Επισης να αναφέρω ότι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο υπάρχων σύστημα φρένων ή στα μπορστινά δισκόφρενα και μόνο η παρουσία πίσω δισκόφρενων δεν βελτειωνει ιδιαιτερα την επιβράδυνση.... (αυτό το ξω γιατί το είχα ψάξει να βάλω και εγώ και όλοι που ασχολούνται μου έλεγαν καλύτερα να βάλω καλύτερα ή μεγαλύτερα δισκοφρενα μπροστά παρά να αλλάξω τα ταμπούρα σε δισκόφρενα πίσω.... (αυτό που ουσιαστικά ζηλεύω στο καινούργιο είναι η ΗΣΥΧΙΑ που την βρίσκεις μόνο σε sedan)
Σκέψου όλα αυτά και αποφάσισε....
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.