Γυρίσαμε......
Συναντηθήκαμε στο σημείο του ραντεβού (Αλέξανδρε, πέτα το το tablet χαχαχα) και ξεκινήσαμε, μην γνωρίζοντας τι θα ακολουθούσε
Ο kaliakouda μπροστά μας πήγε στην γνωστή Λίμνη στο Πετρόρρεμα, όπου απολαύσαμε την ηρεμία του τοπίου.
Ανηφορίζοντας, περάσαμε από πολύ όμορφο "τεχνικό" κομμάτι (Ο marios rellas έδωσε ρέστα με τον τρόπο που πέρασε το μαμά Vitara του - δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! μπράβο Μάριε - χωρίς να ακουμπήσει πουθενά) που απαιτούσε αργά για καλύτερο χειρισμό
Κατηφορίζοντας, ξαποστάσαμε στο Πύργο της Οινόης, όπου ήπιαμε το τσιπουράκι μας (στην υγειά σου Γιώργο, πάντα μας φέρνεις "καλό" πράγμα

) και
προσπαθήσαμε πραγματικά να βγάλουμε καμιά φωτό αλλά ο char έλειπε
Εκεί κάναμε και ένα συμβούλιο για το τι θα κάνουμε ακόμα, μιας και η ώρα ήταν ακόμα 10:00 Βουρ λοιπόν για ένα δρόμο που βρήκαμε στα συστήματα, οπότε καταλήξαμε στον κεντρικό... Λίγα μέτρα πιο κει, να' σου κι άλλος χωματόδρομος... Μπαίνουμε και κει.... Έλα όμως που ήταν γιαλαντζί δευτερεύων... Άσφαλτοοοος....
Τι να κάνουμε, τι να κάνουμε, μιας και ήμουν μπροστά εκείνη την στιγμή, βλέπω στο GPS έναν χωματόδρομο που "κοβόταν" σε ένα σημείο και συνέχιζε αμέσως μετά... "Αποκλείεται να μην βγαίνει" λέω στο kaliakouda, "πάω να δω, περιμένετε και σας ειδοποιώ να έρθετε"
Ξεκινάω περιχαρής λοιπόν, και βγαίνω μέσα σε ένα μαντρί.... ούτε πόρτα, ούτε τίποτα δεν υποδήλωνε ότι τελείωνε ο δρόμος.... Πετάγονται και 5-6 σκύλαροι... άντε να βγω με τα πόδια να δω τι έχει από πίσω για να κάνω όπισθεν.... ΑΜ ΔΕ
Σιγά-σιγά λοιπόν, κάνω μανούβρες, αλλά ξαφνικά έρχεται και μου κλείνει τον δρόμο
ο βοσκοοοοοοόςςςς......Το τι έγινε?
"Τι κάνετε εδώ ΒΡΕ μες στη νύχτααααααα????????????"
Τι να σας πρωτοειπώ.....
-Όχι ρε μάστορα, βόλτα κάνω με τους φίλους μου, ψάχνω να βρω τον δρόμο και χάθηκα, δεν είδες τους άλλους που περιμένουν να τους πω από το CB αν βγαίνει ο δρόμος?
-Την ασφάλεια παίρνω ΤΩΡΑ, ΔΕ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
Και τα άλλα τα ρεμάλια νομίζανε ότι απλά θα μπλεχτούμε με τον γέρο στην αναστροφή και μου χτυπήσει την αερογραφία.... "Και είχε και μια μουστάκλα!!!!" λέει ο GEORGE.B
-Παιδιά, ελάτε εδώ να βοηθήσετε, νομίζει ότι είμαστε κλέφτες και πάμε να κλέψουμε αρνιά για το Πάσχα
Ήρθαν λοιπόν, και αρχίσανε οι ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ

(καθάρισε ο στρατιωτικός μας στο τέλος)
Τέλος πάντων, μας άφησε και φύγαμε μετά από 10 λεπτά ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ
Φεύγοντας, ακριβώς πριν την άσφαλτο, σταματήσαμε νμα ξεκουμπώσουμε πλύμνες με σκοπό να διακωμωδήσουμε το σκηνικό... και ΤΣΟΥΠ η ασφάλεια με ένα NISSAN TERRANO.....
Κατάλαβαν τα παιδιά ότι είμασταν εμείς στο βοσκό, είδαν τα λασπωμένα τουτούνια μας και αρχίσαμε λοιπόν έναν όμορφο διάλογο για την τετρακίνηση (το Terrano diesel 370.000km και είναι ακόμα ΑΨΟΓΟ και υπάρχει ακόμα ένα με 700.000km!!!)..... Ο abonot επεξεργαζόταν την βεντούζα-βάση στο παρμπρίζ του περιπολικού, και γενικά το κλίμα άψογο!!!
Και ο υποφαινόμενος τι έκανε?????

τσούκου-τσούκου, πήγα πιο κει και τράβηξα μια βιαστική φωτό με το κινητό.... ΓΙΑ ΤΟ VITARACLUB ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ακολουθεί video, ήταν ανοιχτό και έγραψε τα πάντα
Από φωτό μην περιμένετε και πολλά..... Έχω μόνο 4 (και αυτές χάλια) αλλά
η 4η είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 

- Λίμνη στο Πετρόρρεμα

- Πύργος της Οινόης

- Πύργος της Οινόης

- Τα παιδιά μας, μπράβο τους πάντως, κάνανε 15 λεπτά να έρθουν!!