dpol έγραψε:Μαλιστα - μαλιστα ετσι ειναι Κωστα μου Κωστα μου, οποιος ρισκάρει εχει τις συνεπειες, και εσενα το λεει η περδικουλα σου, η δραση ειναι στο αιμα σου, ειδες και τον εργατη του Κυριακου σε δράση.
Τωρα θα βαλω και ενα quiz με την σειρά μου, συγκρινετε το τραβηγμα του Κωστα με αυτο του Jeep στις φωτο που ανεβασε ο Αρης, τι βλεπετε και ποιο ειναι το μεγα λαθος που εκαναν στην περιπτωση του Jeep και χρειστηκαν καμια εικοσαρια χιλιαδες λιβρες εργατες για να το βγαλουν
Να προσθεσω Δημητρη,οτι μιλαμε για ενα αμαξι σχεδον 2τονους βαρος(3,7),με λαθος ελαστικα για το συγκεκριμενο σημειο,χωμενο μονομπαντα στη μερεντα και μεγαλο βαθος(οποτε θα ειχε ακουμπηση και η κοιλια).Και απ'οτι λεει ο Αρης δεν ειχε δεστρα πισω Και κατι ακομα,το θεμα οδηγου?Γνωριζε την υπαρξη του αργου και του πισω LSD διαφορικου
Τακη το αμαξι ηταν 2500 κυβηκα απλα ειχε αυτοκολλητο.Δεστρα οντος δεν ειχε και εψαξα και εγω εκει.Το παλικαρι ηξερε τι ειναι τα αργα και τα γρηγορα και να σου πω ετσι οπος ηταν και ταραγμενος αργα ειχε οταν τον τραβαγανε.ειχε κοιλιασει ολο το αμαξι απο την αρχη αλλα οσο πηγενε κοιλιαζε κιαλο αφου καποια στιγμη νομιζα οτι θα του ξεκολλησουν κανενα προφηλακτηρα.τωρα αν ειχε LSD διαφορικο δεν ξερω.αλλα νομιζω πως δεν ειχε.